2.2.09

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1. ΜΟΝΟ...






Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, σύγγαυροι! Πάει και το ΑΕΚάκι, ξεπουπουλιάστηκε! Το κακό είναι ότι έφαγε μόνο ένα γκολάκι -δηλαδή: μία ΓΚΟΛΑΡΑ- κι έτσι έχει να λέει ότι έπαιξε... μπαλλάρα, αλλά ήταν (το καημενάκι μου!) άτυχο. Μαζί της συντονίστηκαν και τα διάφορα αντικειμενικά κοράκια που βγήκαν και εκθείαζαν με τα κρα-κρα τους το σύστημα... του Μπάγεβιτς (: με τον Σάχα... έκτο επιθετικό στα τελευταία λεπτά).
Ο Γκαγέτι έσκισε πάλι, βάζοντας ένα απίθστευτης ωραιότητας γκολ που δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Ο Αντώνης Νικοπολίδης τό 'χει βάλει σκοπό να ξεπεράσει σε μνημειώδεις αποκρούσεις και αυτόν ακόμα τον Παναγιώτη Κελεσίδη. Αν τό 'χωνε ο Τζόρτζεβιτς θα είχε αυξήσει τα τέρματά του εναντίον της ΑΕΚ σε 14.
Το φρικτό για τους κλαψομούνηδες ήταν ότι δεν τους βγήκε ούτε μία αμφισβητούμενη φάση! Τί να πουν; Και όχι μόνο αυτό, αλλά το κορακοαστέρι ο Καλόπουλος άφησε προκλητικότατα μέσα στο παιχνίδι δύο μπαλτάδες, τον Κυργιάκο και τον Χουανφράν.
Ο Κυργιάκος απέδειξε περίτρανα πόσο δίκιο είχαμε όλοι όσοι ουρλιάζαμε το καλοκαίρι πως δεν είναι δυνατόν αυτό το τσεκούρι να φορέσει ποτέ τη φανέλλα του Θρύλου. Κλωτσάει, δέρνει και απολαμβάνει διαιτητικής ασυλίας για την αμπαλοσύνη του. Του την κάνανε όμως οι Ντιόγκο και Γκαγέτι στο γκολ και ακόμα κοιτάει τον επόπτη μπας και (του) δώσουν τίποτα!
Πόσο χάρηκα με το άλλο γίδι, τον Χουανφράν, δεν λέγεται: πήγε να σπάσει το πόδι του Τοροσίδη και τσάκισε το δικό του! Ο κ. Καλόπουλος -αυτό το all around αστέρι!...- δεν του έδειξε κόκκινη. Του εύχομαι να έχει πάθει μεγάλη ζημιά... ει δυνατόν να μην ξαναπαίξει -τρόπος του λέγειν- μπάλλα. Γιατί, αν συνεχίσει να παίζει αυτός, θα πάψουν να παίζουν άλλοι.
Εκείνο το παρλιακξό ο Μπλάνκο τί είχε πάθει ακι όλο ζήταγε να κιτρινιστούν οι παίκτες μας. Μα και δέκα φορές θα σήκωσε το χεράκι του. Ο δε Καλόπουλος δεν έβαλε το δικό του ούτε μία φορά στο τσεπάκι του για να εφαρμόσει τον σχετικό κανονισμό. Εδώ, θα μου πείτε, κράτησε μέσα τα δρεπανηφόρα, αυτό σε πείραξε;
Ο κομπλεξικός και ελάχιστος Καφές μίλησε και είπε ότι θέλει πέναλτυ. Να του δοθεί του παιδιού, αφού το ζητάει. Να μας έλεγε μονάχα και για ποια φάση το θέλει.
Τού 'πεσε, βέβαια, μεγάλος ο ρόλος του Παντελούκου, γιατί δεν έπαιξε και ο Μπασινάς, που μου ήθελε, το πουλί μου, και κλειστό τριετές για να τον έχουμε στου Ρέντη. Αλλά δεν έφταιγε αυτός - έφταιγαν εκείνοι που τον θέλαν στην ομάδα μας, λες και θα χάναμε τον... Νέεσκενς!

ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ: Α, ρε Θρύλε, πόσο τους έχει μικρύνει όλους!

6 σχόλια:

spika είπε...

μεγαλε κεντρωτη ζωγραφιζεις σήμερα..ποιος εισαι ο Γκαλέτι?

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ spika: Επιστήθιος φίλος του!

George είπε...

Χαριζω ζευγάρι κυάλια σε φιλους αεκτζηδες και παναθηναϊκους...Μαζι δώρο συλλεκτικο DVD με το ξυλο τζιμπουρ-σκοκο & εκπτωτικό κουπόνι για τεντοπανα Τεν Κάτε..

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ George: Προλάβατε! Προλάβατε! Αυτές είναι προσφορές!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν απατώμαι έχει ήδη -19 στο Kazanhkstan. Το ξύλο Τζιμπουρ-Σκοκο κυκλοφορεί στο Internet για όσους ενδιαφέρονται. Πάντως να βαράει καλαμιά ο Juanfran και να καταντάει να γίνεται ο ίδιος αλλαγή δείχνει την ένταση με την όποία πήγε στον Τοροσίδη. Τι γίδι, πραγματικά! Χάρηκα πολύ που βγήκε έξω τραυματισμένος.Ο άλλος ο Κυργιάκος που χαίρει διατητικής ασυλίας τι να πούμε. Μια ζωή να το παίζει ότι πάει για την μπάλα και να κουνάει το δάχτυλο δεξιά αριστερά αλά Ευρωπαικό στυλ "No, no, no, I didn't touch him". Με 6 επιθετικούς έπαιζε η κότα απο το 65 και μετά. Πραγματικά, παίζαν λες και ήταν τελικός για αυτούς.
Ο Σάχα...τι πήγε και έκανε ο αθεόφοβος....πήγε για κεφαλιά και άφησε το τέρμα πίσω. Απελπισία. Εξ'ου και το τρέχει σαν ακέφαλη κότα.
Φιλικά,
Costas, D.B.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Costas: Μπορεί να πάει και πιό κάτω. Σε χαιρετώ.