2.2.09

Η ΑΕΚ, ΠΟΥ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ











7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε βρίσκω ανεβασμένο και
γεμάτο εμπνεύσεις τελευταία!
Νίκος

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ: Τα λέω και τσεκουράτα...

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα ελα τωρα.. τσεκουρια οι παιχτες της αεκ γιατι?? Ειδες εσυ καμια κοκκινη να βγαινει? αφου δεν βγηκε το εγκλημα παραγραφεται :P

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ redfan: Πώς δεν αποβλήκε κάποιος; Αποβλήθηκε η σοβαροτητα!

Hades είπε...

Νομίζω ότι είστε όλοι σας άδικοι. Προσωπικα΄συμπάσχ με το δράμα των αεκτζήδων. ναι, κύριοι, πάλι με τη διαιτησία κερδίσαμε και ας το ομολογήσουμε.
Κι εγώ πίστευα ότι στο 11 έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Χουανφράν, διαβάζοντας όμως πιο προσεκτικά τον ΚΑΠ διαπίστωσα ότι στην υποπαράγραφο μείον17(δ) αναγράφεται ρητώς ότι "αντίπαλος του Ολυμπιακού δύναται όπως αφήσει ανάπηρο παν παίκτη του Ολυμπιακού εάν κι εφόσον βρωμάν οι κάλτσες του".
Αναφορικά με τους ισχυρισμούς μας ότι ο Κυργιάκος έδωσε πάνω από 10 ευκαιρίες για δεύτερη κίτρινη, και πάλι ο ΚΑΠ στο άρθρο 69 αναγράφει ότι "αντίπαλος του Ολυμπιακού δικαιούται όπως παραμείνει στον αγώνα εάν κι εφόσον ο αντίπαλός του εξακολουθήσει να έχει δύο πόδια".
Σημειωτέον δε, ότι διαπίστωσα και μια φρικτή παράβαση του Ολυμπιακού, αφού συμφώνως του άρθρου 12/13 "ο Ολυμπιακός απαγορεύεται να κερδίζει, ιδίως εάν οι αντίπαλοί του είναι προ αγώνος βέβαιοι ότι θα τον κερδίσουν".

ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΛΑΨΑ ΛΕΜΕ...
ΣΤΑΔΙΑΛΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ...

ΥΓ. Διακρίνω μεγάλη ρέντα φίλτατε Γιώργο... :)

spika είπε...

χαχαχα... έγραψες πάλι! σήμερα είσαι σε μεγάλη φόρμα...
γεγονός πάντως είναι οτι δεν αντέχεται πια αυτή η κλάψα των αεκζηδων..τι πράμα είναι αυτοί ρε.. ήμαρτον που λέει κι ο γεωργιου

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Πάλι καλά Υπηρχαν κι ...αλυσσοπρίονα, αλλά κόστιζαν Κι ηταν το συμβολαιο του Φερρερ, του Δωνη, του Μπασινα, πού λεφτά!