2.2.09

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ



Ικανοποιήθηκε το αίτημα του Α. ΣΤΕΓΟΥ:

Η κ. Paz Vega, ισπανίς, και δη καλλιτέχνις του θεάτρου, έλυσε το συμβόλαιό της με την ΑΕΚ και από σήμερα ανήκει στον Θρύλο. Ιδού και η απόδειξη. Επάνω η πρώτη της φωτογραφία με τα χρώματα της νέας της ομάδας και κάτω η τελευταία της με τα χρώματα της παλιάς της ομάδας.

7 σχόλια:

Α. ΣΤΕΓΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Γιώργο, στο μικρό αφιέρωμα που είχαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα στο "εδώ είμαστε" σταθήκαμε στις ιδιότητες σου ως ποιητή και μεταφραστή. Ο ιδιοκτήτης του και ο κοινός μας φίλος Λάμπρος αντάλλαξαν ποοιήματά σου. Η κ.Πρόεδρος συμπλήρωσε και την νέα σου ιδιότητα ως Υπουργού...Δημοσίας Τάξης!! Σήμερα όλα αυτά ωχριούν ... Σε ένα νέο αφιέρωμα οφείλουμε όλοι να σταθούμε στον εκπληκτικό τρόπο με τον οποίο αντέδρασες στο αίτημα ενός απλού φίλαθλου: μέσα σε λίγα λεπτά άρπαξες την "παιχταρού" και την "έντυσες" στα κόκκινα. ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.
Υ.Γ.Αφήνω σε λινκ την εγγραφή για τον ποιητή Γ.ΚΕΝΤΡΩΤΗ: http://eccoci.pblogs.gr/2009/01/me-ton-tropo-toy-giwrgoy-kentrwth.html

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Α. ΣΤΕΓΟΣ: Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας. Σπεύδω να το δω.

Αι, άμα μπορώ να κάνω κάτι, το κάνω! Χαίρε.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε Γιώργο. Σε βρίσκω...
ανεβασμένο!
Νίκος

Unknown είπε...

Κ. καθηγητά, τώρα είδα όλες τις αναρτήσεις σας για το χθεσινό παιχνίδι. Δεν είχα χρόνο νωρίτερα. Ωραιότατη η δεσποινίς Vega. Πότε θα βάλουν μυαλό τα βαζελοχανουμάκια; Ας κάτσουν τώρα στην παγωνιά, στους -12 και -17.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Πολλά ..φοράει! και στα κιτρινα, και στα κόκκινα! Try harder! Nil satis nisi optimum! (ειναι και μοττο γνωστης ομάδας!)

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Kάτι έπαθα! Εγω απόψε έγραψα, κι αν θες το πιστεύεις, ανάρτηση για το δίκιο βουνό που είχανε χθες, Καραγκούνης και Γιαννακοπουλαίοι!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος, Βαγγέλης, Θεόδωρος Α. Πέππας: Σήμερα δεν είχα δίκτυο, και αυτή τη στιγμή "πνίγομαι", και δεν μπορώ να απάντήσω. Χαιρετώ από καρδιάς.