19.2.09

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


12 σχόλια:

El Patron είπε...

Απλές αποδείξεις του οφθαλμοφανούς:
1ον.Τα λάθη δεν συγχωρούνται.
2ον.Λάθη αντιπάλων που δεν μετουσιώνονται σε γκολ δεν συγχωρούνται.
Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν θα μας δούμε στην κορυφή οποιασδήποτε διασυλλογικής οργάνωσης ούτε θα εγείρουμε αξιώσεις επάνω τους.Κι όποιος το κάνει,είτε φανατικός είτε ανόητος είναι.ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ..ΚΑΙ στο γήπεδό μας;;
Θα ήθελα πολύ να αποδείξουμε γιατί είμαστε η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα και χάσαμε την ευκαιρία.Έχουμε μια ευκαιρία ακόμα να ασελγήσουμε πάνω στον βρωμερό βάζελο και τον ΜΠΑΟΚ για να αποκατασταθεί η τάξη.
Ειδάλλως έχουμε πρόβλημα.Την καλημέρα μου,κύριε καθηγητά.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ dimitri: Δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν από δαύτους τίποτα. Αυτοί προσπαθούν με χίλιους τρόπους να αποδείξουν ότι υπάρχουν. Σε καλημερίζω.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι που γκρινιάζω για το
Βαλβέρδε .Συνελήφθη αδιάβαστος
δύο φορές εις τας Ευρώπας και
κολλημένος με το σύστημα πολλάκις.
Το σύστημα δεν είναι αυτοσκοπός.
Βρε,ουστ,πάρε τον όσκαρ, που εγώ ο
ιερόσυλος είπα το καλοκαίρι ότι
μου θυμίζει...Αργυρούδη και δρόμο
Νίκος θρυλοπιστός

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ: Για τον Βαλβέρδε δεν ξαναμιλάω. Ποδοσφαιριστής Όσκαρ δεν υφίσταται.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αργυρουδης ηταν καλος παικτης απ οτι θυμαμαι

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Και εσύ είσαι καλός παίχτης, αλλά όχι στο ποδόσφαιρο... Σε άλλο σπορ.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι αδικη η ειρωνια σας. Σας κοβω απ τα bookmark μου.

MenieK είπε...

Ο Θρύλος δεν απέδωσε ΚΥΡΙΩΣ από φυσική κατάσταση. Οι παίκτες του ΔΕΝ έτρεχαν, δεν κυνηγούσαν τη φάση, δεν μάρκαραν γιατί ΔΕΝ μπορούσαν. Οι ομάδες πάντα σε κάποιο σημείο της χρονιάς κάνουν κοιλιά, από φυσική κατάσταση, (αποτέλεσμα της προπόνησης σε κύκλους και στάδια -stages- μη βρεθεί κανείς να με ειρωνευτεί για τη λέξη). Η μαγκιά του καλού ΓΥΜΝΑΣΤΗ (και εν μέρει του προπονητή, ο οποίος συν-σχεδιάζει τις προπονήσεις φυσικής κατάστασης, σε σχέση με το αγωνιστικό πρόγραμμα) είναι να του βγει στο πιο αδιάφορο σημείο της αγωνιστικής πορείας... Η λοιπόν ήταν λάθος ο αρχικός σχεδιασμός, ή υπήρχε η σκέψη ότι μέχρι τώρα θα έχουμε εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, θα περάσουμε εύκολα στην επόμενη φάση του ΟΥΕΦΑ και θα φορτσάρει (βιολογικά) η ομάδα τότε... (ξανά λάθος). Οποιος πιστεύει στο θαύμα να σηκώσει το χέρι (εγώ αλλά δε με βλέπετε γιατί είμαι πολύ κοντή :-) )

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Σώπα! Μη με τιμωρήσεις τόσο σκληρά, γιατί δεν θα το αντέξω.
Είναι και η οικονομική κρίση... Άσ' τα - δράμα!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ MenieK: Εγώ σε θαύματα δεν πιστεύω. Τα τεχνικά τα αγνοώ. Το ότι έχει κλατάρει η ομάδα το βλέπει και μωρό παιδί - άρα και εγώ! Σε χαιρετώ.

MenieK είπε...

Καθόλου δεν ήθελα να κάνω την έξυπνη (και τον Τσοχοχελάκη που λέτε και στα νεώτερα ποστ σας), λέγοντας το αυτονόητο και ζητώ συγγνώμη αν έτσι το εκλάβατε. Μάλλον μια αντίδραση στις (αμπελοαθλο)φιλοσοφίες περί σχεδιαστικών εντός του παιχνιδιού (που αποσιωπούν το πραγματικό πρόβλημα των δομικών) λαθών ήταν το σχόλιο μου.
Υ.Γ. Κι όμως η προσμονή (όχι στη θεολογική προσέγγιση) είναι πολύ ωραία (αν ξεφύγεις από τον κίνδυνο της αδράνειας και της ακρισίας)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ MenieK: Μα δεν διαφωνήσαμε πουθενά! Ίσα-ίσα! Και βέβαια δεν σας είπα ότι κάνετε την έξυπνη. Επαναλαμβάνω καταφατικά: συμφωνούμε στην προσέγγιση.

Το ότι δεν πιστεύω σε θαύματα, ευτυχώς ΔΕΝ το έχω πληρώσει ακόμη...
Σας χαιρετώ, αγαπητή φίλη.