18.2.09

ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ



Προέχει η νίκη, ει δυνατόν με σκορ -όπως λέγεται- προκρίσεως. Η καλή εμφάνιση θα μας επιτρέψει να κάνουμε και κάτι με τα χέρια μας σε όλους όσοι αμφισβητούν την ομάδα μας...
Φόρτσα Θρύλε! Λιθοβόλησε... τον Άγιο Στέφανο! Κάνε την Σαιντ Ετιέν... να μαρτυρήσει!



Ο λιθοβολισμός του Αγίου Στεφάνου, έργο του Paolo Uccello (1397–1475).

6 σχόλια:

Hades είπε...

Λογικά θα κερδίσουμε αλλά ας κρατάμε και μια πισινή... Είναι η ομάδα του Πλατινί, μην το ξεχνάμε αυτό...

ΥΓ. Φίλε Γιώργο, χάνεις τρελό γλέντι στο Τρίτο Μάτι. Έχει γράψει 2 κείμενα ο οικοδεσπότης και γίνεται το έλα να δεις από κάτω... :):):):):):):):):):):)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Εγώ είμαι εν γένει φειδωλός. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι πάντοτε αισιόδοξος. Στο ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ δεν μπαίνω. Έκανα λάθος που μπήκα, ελπίζω να με διαγράψουν λόγω συνεχόμενης μη συμμετοχής. Εκεί βρίζει ο ένας τον άλλο. Και δεν γουστάρω να με βρίζουν, όπως και εγώ δεν βρίζω κανέναν. Σε χαιρετώ!

Hades είπε...

Στο Τρίτο Μάτι, φίλε Γιώργο, έγραφα ως κειμενογράφος για πάμπολλους μήνες μέχρι πριν κανάν χρόνο περίπου. Εγώ να δεις τι τράβηξα...
Το χειρότερο δεν είναι ότι βρίζουν. Οι βρισιές καλώς ή κακώς χαρακτηρίζουν αυτόν που τις εκστομίζει και όχι εκείνους που τις λούζονται. Το ότι τους μιλάς και δεν καταλαβαίνουν είναι το χειρότερο: πλήρης απουσία λογικής. Άσε, έχω να σου πω ιστορίες και ιστορίες για εκεί μέσα καμιά φορά, πάντα με τρελό γέλιο. Πάντως θα σου συνιστούσα να μπεις στα συγκεκριμένα δύο κείμενα να τα διαβάσεις. Δεν συνηθίζω να περιαυτολογώ, αλλά εν προκειμένω δίνω ρεσιτάλ ο μπαγάσας... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Τέτοια κλάψα δεν έχω ξαναματαδεί φίλτατε σύγγαυρε, λόγω τιμής σου μιλάω.

ΥΓ. Εννοείται ότι είμεθα αισιόδοξοι για το σημερινό ματς, αυτό δεν το συζητάμε. Αισιόδοξοι και προσγειωμένοι... :)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Λοιπόν, φίλτατε σύγγαυρε, θα σου εξομολγηθώ ότι με την προηγούμενη προτροπή σου μπήκα και σε διάβασα. Στον βρόντο μιλάς. Το απόλαυσα, αλλά μη σπαταλιέσαι, εκτός και αν το κάνεις για πλάκα, οπότε αλλάζει το πράγμα! Για τις βρισιές έχεις δίκιο. Ξέρω κι εγώ να βρίζω και μάλιστα ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ! Αλλα βαριέμαι να βρίζω ανθρώπους που δεν γνωρίζω και ούτε προκειται να γνωρίσω ποτέ! Στον αέρα δεν έχει χάρη - έχω πενηνταρίσει κιόλας. Εμείς οι δύο κατά τις διακοπές του Πάσχα, που θα είμαι 15 μέρες στο κλεινόν άστυ, μπορούμε να τα πούμε. Θα επικοινωνήσουμε μέσω η-μέιλ. Καλή επιτυχία για σήμερα. Σε χαιρετώ.

Hades είπε...

Να σου πω την αλήθεια φίλε Γιώργο, όχι, δεν ασχολούμαι για πλάκα. Δεν υπάρχει πλάκα μέσα σε μια κλίκα ηλιθίων που απλώς φανατίζει τον κάθε άσχετο. Τα αποτελέσματα τα είδαμε πέρσυ, στους τελικούς του βόλεϋ γυναικών, στον φετινό αγώνα πόλο, πρόσφατα στην Πάτρα, παλαιότερα στην Λαυρίου και πάει λέγοντας. Το ξέρω -πίστεψέ με- πρώτος εγώ ότι χάνω τον χρόνο μου. Δεν προτίθεμαι όμως αν έχω κέφια να τους αφήσω να λασπολογούν. Απλό και και ξάστερο. Το ότι το αποτέλεσμα θα είναι μια τρύπα στο νερό, γνωστό εκ των προτέρων. Η ηλιθιότητα είναι ανίκητοι άλλωστε. Δεν έλεγε αδίκως ο ποιητής να μην τα βάζεις ποτέ δημόσια με έναν ηλίθιο διότι ο κόσμος δεν θα καταλάβει τη διαφορά. Κάπου όταν τους κάνεις ρόμπες όμως έχει και την πλάκα του, μην το κρύβουμε...
Κι όσον αφορά το καθευατό μπλογκ για να καταλάβεις τα χάλια και το που πήγες να μπλέξεις θα σου πω μόνο ένα: πριν από έναν χρόνο έγραφαν αμέτρητα άτομα εκεί μέσα. Για τους ίδιους λόγους που είπες κι εσύ σταμάτησα κι εγώ και προφανώς σωρεία άλλων. Δεν τους φτύνουν όμως, ψιχαλίζει... :):):)

Όταν με το καλό έρθεις κατά δώ με άνεση χρόνου φυσικά και θα το μιλήσουμε. :)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Μέχρι να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο και να λήξει ο αγώνας αναβάλλονται, σύγγαυροι και αντίπαλοι, όλα όσα γράφαμε το μεσημέρι. Χάνουμε με 0-2. Πάμε μέσα πάλι να δούμε το ματσάκι... άνετοι.