7.5.09

ΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ;...


Ο Βαλβέρδε είναι προπονητής. Ούτε καλός ούτε κακός. Προπονητής. Μέτριος και ανεκτός.
Ο Κετσπάγια;

13 σχόλια:

Unknown είπε...

Κ. καθηγητά, δε μας τα λέει καλά ο Σώκρατες. Τι Κετσπάγια τώρα; Τι ξενέρωμα είναι αυτό; Έτσι θα κάνουμε το παραπάνω βήμα; Έχω αγανακτήσει με αυτήν την ιστορία.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

δεν το πιστεύω .Δεν μπορεί να γίνει αυτό ...

Hades είπε...

Αν και βαρύ, δεν υφίσταται.
Σήμερα ο κύριος Νικολακόπουλος έκανε μια "ωραία" ανάλυση ότι όσοι έχουν έρθει από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό έχουν πιάσει, με την υποσημείωση ότι ο Κετσπάγια ναι μεν θα έρθει από Κύπρο αλλα΄έχει ταυτιστεί με την ΑΕΚ (μπα;;; εγώ με την Νιουκάσλ τον έχω ταυτίσει).
Αρχίσαμεεεεεεεεεε......
Δεν υφίσταται Κετσπάγια, ξαναλέω...
4 χρόνια ήταν στην Ανόρθωση και έχει να επιδείξει τι; Μόνο τον φετινό όλοι πίσω κλεφτοπόλεμο;

Προσωπικά θέλω να μείνει ο Βαλβέρδης έτσω και την ύστατη στιγμή...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΟΛΟΙ: Ελπίζω να μην κάνουμε καμμία πατάτα, σήμερα. Επαναλαμβάνω: Ο Βαλβέρδε (που δεν τον πάω...) είναι προπονητής, ο Κετσπάγια δεν είναι.

George είπε...

Αφου ρε παιδια ο Βαλβέρδε δεν χωραει στο καδρο των πρωταθληματων.....μονο ο παππούς Σωκράτης!!

Αμα ο προέδρος ενος συλλογου κατεβάζει τον πήχη των φιλοδοξιων....οχι μονο κετσπαγια θα δουνε τα ματια μας αλλά μπορει να ξαναδουμε και αλέφαντο

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ George: Μην δούμε καναν Γιάννη Κόλλια πάλι... Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.

George είπε...

παρε δίπλωμα ρε σωκράτη....κοστιζει κατι αλλα ξερεις ποσα θα γλυτωσεις εσυ απο προπονητες και εμεις απο ψυχοφαρμακα???

spika είπε...

α ρε κεσπαγια που μας χρειαζεται...
τι να λέμε φιλτατοι...ταχουμε ξαναπει...ο πρόεδρος ειναι να μη στραβώσει..δε καταλαβαίνει απο τετοια..εννοω αεκ κλπ..σου λεει μου κάνει? οκ.δε μου κανει ? τον διωχνω..καπως ετσι δεν έχουμε κανει κατι μεγαλυτερο στην ευρωπη ..ενω η λυων ,η πορτο,η σαχταρ,η αιντοφεν κλπ, ανεβηκαν επιπεδο..Η ομάδα πάντα ξεκιναει με καλο προπονητη,με ένα σχεδιο ,και οχι καθε χρονο μ αλλο και αλλους παιχτες, και σιγα -σιγα προσθετεις κομματια στο παζλ ,με υπομονη, για τη κορυφή..αλλα ο σωκρατης αρκειται στο να καρφωνει τους εγχωριους αντιπάλους ..κατι ειναι κ αυτο βεβαια,αλλα αν κατεβασει το πηχη πολυ φοβαμαι πως ουτε αυτο θα γίνεται..ας του δειξουμε εμπιστοσύνη καιας κανουμε το σταυρο μας..

Hades είπε...

Δε νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που ο Κόκκαλης κατεβάζει τον πήχυ. Και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Έχω ξαναπεί και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις ότι ο Κόκκαλης διαχειρίζεται τόσο το κεφάλαιο που λέγεται Ολυμπιακός, όσο και την τεράστια ιστορία του. Είμαι κατά των απόψεων που γενικά μπάζουν αέρα στα μυαλά, όμως το να πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο έχει καταντήσει αηδία πια.
Δηλαδή η μέχρι τώρα πορεία του Κόκκαλη δεν μου αφήνει περιθώρια να μην σκεφτώ ότι ο λόγος που προτιμάει Κετσπάγια είναι η... χαμηλή αποζημίωση που πιθανώς να χρειαστεί μετά.
Να θέσω ένα ερώτημα: ποιος έχει να επιδείξει περισότερα; Ο Λεμονής ή ο Κετσπάγια; Δεν έχει να κάνει με απαξίωση του Κετσπάγια η όλη ιστορία δηλαδή, νομίζω το ξέρουμε όλοι αυτό. Αλλά τι κίνηση είναι αυτή επιτέλους;

Αμ το άλλο το ωραίο; Τα "εναλλακτικά" ονόματα τα έχετε ακούσει; Κούμαν: από τους λίγους χειρότερους και από τον Τεν Κάτε παγκοσμίως, με μοναδική ικανότητα να διαλύει ομάδες συθθέμελα. Μην πω κανά βαρύ του στυλ ότι ανάμεσα σε Κετσπάγια και Κούμαν ψηφίζω... δαγκωτό Κετσπάγια δηλαδή...
Μαντσίνι: ο άνθρωπος που θεωρητικά μεγαλούργησε στην Ίντερ και όταν έφυγε ως διά μαγείας δεν τον κυνήγησε καμία ομάδα.
Τερίμ: αν εξαιρέσουμε την τεράστια επιτυχία με τη Γαλατά, μηδέν του μηδενός. Οι ίδιοι οι τούρκοι του τα χώνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Και πάει λέγοντας...

Και επιτέλους, ας αφήσουμε έναν προπονητή να περάσει τη φιλοσοφία του, να δουλέψει όπως θέλει. Πως έχουμε την απαίτηση να κάνουμε κάτι. Τουλάχιστον ένας άνθρωπος που να βγει να μας πει τι διάολο να περιμένουμε από τον Κετσπάγια, υπάρχει; Να μας εξηγήσει βρε αδελφέ με τι κριτήρια τον επιλέγουν. Εγώ έχω την καλή διάθεση να (ξανα)ρίξω νερό στο κρασί μου. Υπάρχει κάποιος που να με πείσει ότι πρέπει να ρίξω όμως;
Έλεος δηλαδή...

Γκόγκας Ντάρκος είπε...

Αγαπητέ μου Καθηγητή,

ανέφερες κάτι περί του "παππού" του Γιάννη του Κόλλια. Με τη φόρα που έχει πάρει ο Σωκράτης, έχω φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι την παρούσα χρονική στιγμή θα μπορούσε να κάνει προπονητή ακόμα και τον, μακαρίτη, τον... Αριστείδη τον Κόλλια!

Συμφωνώ πάντως, καλύτερα με προπονητή, έστω και μέτριο. Ο Κετσπάγια βγήκε 3ος φέτος στο Κυπριακό Πρωτάθλημα ελλείψει 4ου...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Συγγαυροι εστέ (και δη αγαπητοί) μεν, Συντηρητικούρες δε! Ξεχάσατε; "Νόμος είναι το δίκιο του Σωκράτη!" Περάστε να δείτε ταχύτητα ανάρτησης εγγραφής! Διότι έτοιμη την είχα! Δεστε από πότε! Εχω έτοιμη και την "μη ανανέωση" (πώς δεν προχωράμε, παλιά ήταν "έθεσε εαυτόν..." ¨κατέβηκε από το τραινο" "Εγραψε ιστορία"...) του επόμενου! Διότι είτε λέγεται Τιμούρ-ι-Λενγκ (= Τιμούρ ο Χωλός), γνωστότερος ως Ταμερλάνος, είτε Τιμούρ ΑΕΚετσπάγια, είτε η ...Λένγκ Μαρία έλθει, γελώντας, το πιό εύκολο είναι το ..ερυθρόλευκο μπλόγκινγκ Γραφεις μιά εγγραφή για την μη .... ανανέωση, αφηνεις το όνομα κενό κι απλώς συμπληρώνεις "Ονομα" "Επώνυμο" και αναρτηση αποθηκευμένου! Κακώς πληρώνουμε κιόλας, αν το καλοσκεφθείς Ποιός Φεργκιουσον, ποιος Χαππελ, ποιός Παίησλυ; Προπονητη με ..12 πρωταθλήματα και 5 Νταμπλ ξέρετε αλλού; Αγνωμων ο λαός...εδω διώξανε τον Αριστείδη, λιθο- και πυρο-βόλησαν τον Βενιζέλο, ε, ο Ερνέστος θάμενε; Εδω περάσανε Μπιγκόνιες, Μαντζουρακοδιαμαντοπουλοαλεφανταίοι (σήκω Αριστοφανη να με δεις!) ο σοβαρος κυριος Ερνέστος θα γλύτωνε; Ασε που τάθελε κι εκείνου ο nalga του , δηλαδή! Nalgs, ε; Σηκω Λόρκα για να δεις, πώς εμπνέει ο Κεντρωτής!

Φυρί-φυρί είπε...

Όσοι απο εμάς έχουμε συνεργαστεί στενά με διοικητικά στελέχη μεγάλων εταιριών, έχουμε ζήσει τους συχνούς αποκεφαλισμούς όσων καταφέρουν κάτι σημαντικό για το καλό της εταιρίας τους. Μόλις το μεγάλο αφεντικό πάρει αυτό που θέλει, αυτόματα δίνει και την εντολή της "εκτέλεσης". Κάτι που δυστυχώς ζούμε και υπομένουμε καρτερικά όλοι εμείς οι γαύροι, δεν ξέρω για πόσο ακόμα. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν Βαλβέρδε. Ζητώ απο εσένα Γιώργο, λόγω γλωσσομάθειας και όχι μόνο, να βρεις στοιχεία για το οργανόγραμμα της Μπάρτσα. Τη θεωρώ πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας, ενός γνήσιου αθλητικού συλλόγου λαϊκής βάσης. Ένας λαός σαν αυτόν του Ολυμπιακού μας, δικαιούται καλύτερης τύχης, μακριά απο ατομικές φιλοδοξίες του οποιουδήποτε. Ας μάθουμε κάποια μυστικά απο τους Καταλανούς. Πως καταφέρνουν και στέκονται σε τόσο υψηλό επίπεδο, κόντρα σε κλεφτορώσους, εμίρηδες πολυεθνικές και δεν συμμαζεύεται. Η δύναμη του Θρύλου είναι ο Λαός του. Αυτόν που κάποιοι κατα καιρούς, τον χειρίζονται σαν πολιορκητικό κριό ή σαν ασπίδα για την πάρτη τους. Ελπίζω κάποια μέρα να το συνειδητοποιήσουμε, για να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΟΛΟΙ: Παίδες, από Κυριακή βράδυ τα ξαναλέμε. Είμαι στη Ρόδο για να κάνω κάτι (πολύωρα) σεμινάρια μεταφραστικής και δεν έχω ούτε χρόνο πολύ ούτε πρόσβαση στο διαδίκτυο τις ελεύθερες ώρες.