7.5.09

ΠΡΟΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Βάζελοι,
ακολουθεί και άλλο νταμπλ: αυτό στο πόλο. Έχουμε και κάτι υπόλοιπα και χρεωστούμενα στο μπάσκετ. Για άλλα σπορ δεν (σας) μιλάμε, διότι εκεί είστε τελείως ανύπαρκτοι.


Γι' αυτό, Βάζελοι, γι' ακούστε εδώ δύο χρήσιμα πραγματάκια:
1ον: ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ!
και
2ον: ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Επαναλαμβάνω, διότι η επανάληψις εστί μήτηρ πάσης μαθήσεως:
1ον: ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ!
και
2ον: ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Και προς εμπέδωσιν της διδαχθείσας ύλης, πάμε άλλη μία φορά:
1ον: ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ!
και
2ον: ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

25 σχόλια:

Hades είπε...

Έχουν γνώση οι φύλακες. Ακόμη και οι... εξαγωγείς της μπόχας-βρώμας προπαγάνδας γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει. Η προπαγάνδα, προπαγάνδα όμως...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Πόση χαρά πήρα, σύγγαυρε, δεν λέγεται. Τους είχαμε αφήσει τους Βάζελους και τις Γριές κάτι χρόνια και κάνανε το κομμάτι τους. Επιστρέψαμε. να το πάρουν είδηση. ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ! Και πώς μάλιστα; Δια πυρός και σιδήρου και εν μέσω απηνών διώξεων.

Hades είπε...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, Γιώργο... Κι εγώ πανηγύριζα όλη την ώρα. Οι δηλώσεις Κουρνέτα ήταν απολύτως περιγραφικές της όλης καταστάσεως, του δε Χριστοφιδέλη ακόμη πιο έντονες. Μια χρονιά γεμάτη ζόρια, με σοβαρούς τραυματισμούς και με το βαρύ πυροβολικό να ξυπνάει αργά. Μέσα από αμφισβήτηση και λοιπούς πολέμους. Γλυκός τίτλος που συνδυάζει τη μεγάλη επιστροφή...
Τώρα, περιμένω πως και πως το πόλο που του έχω και μια επιπλέον συμπάθεια, αν και τα μαντάτα εκεί δεν είναι ιδιαίτερα καλά. Αντί να πανηγυρίζει ο κύριος Συγγελίδης σήμερα στο γήπεδο θα έπρεπε να ασχολείται λίγο παραπάνω με τους πολίστες που είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες...
...και που παρά την διοικητική ανυπαρξία και αναξιοπιστία έχουν δηλώσει ότι δεν θα απέχουν των προπονήσεων διότι προέχουν οι στόχοι της ομάδας. Τέτοιους πολίστες έχουμε, παληκάρια όλοι τους.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....
(τις συγγνώμες μου, αλλά πήρα ανάποδες γράφοντας. Η σημερινή χαρά εννοείται ότι δεν μειώνεται)

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΤΑ ΒΡΕΧΟΥΜΕ...ΕΣΤΩ ΜΕ
ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Ερασιτέχνης... Άσ' τα! Μα θα τους ντουμπλάρουμε τους τίτλους και στο πόλο!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος Μαυρωνάς: Το βρέξαμε ήδη!

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Nα μου φιλήσεις σταυρωτά τον Δαλέζιο που ασχολείται με το βόλευ.Για το πόλο έχω να πώ και γω
ΝΤΡΟΠΗ.Μια ομάδα θέλει χρόνια να
φτιαχτεί και χαλάει σε μια νύχτα.

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Δόξα και τιμή για την ομάδα που για πολλά χρόνια σα παιδί την έβλεπα να κατακτά τον ένα τίτλο μετά τον άλλον και το πρωτάθλημα να έρχεται Πειραιά από τον Σεπτέμβρη. Συγχαρητήρια σε όσους φέτος ( προπονητή, παίκτες, διοίκηση) έκαναν το αυτονόητο και αποκατέστησαν την ερυθρόλευκη τάξη. Ντροπή σε όλους τους αχυρανθρώπους που προσπάθησαν μόνοι τους ή με βοήθεια να καταντήσουν το τμήμα σαν τον μπάσκετ και να το χαρίσουν στους φαρμακοτρίφτες.


Y.Γ κ. καθηγητά δεν ήξερα ότι έχετε και ....θεολογικά ενδιαφέροντα...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος Μαυρωνάς: Ο Γιάνης Δαλέζιος είναι ορκισμένος ολυμπιακός - όχι ολυμπιακάρας!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος Δημήτριος Μάμαλος: Αφού είμαστε "θρησκευόμενοι" επιστήμονες!

spika είπε...

3/4 νταμπλ καναμε φετος γεωργιε και ελπιζω κ το μπασκετ να σταθει ισαξια...μεγαλη η χαρα μας...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ spika: Στο πόλο το πήρες κιόλας, αι;!

Hades είπε...

Φυσικά και θα τους ντουμπλάρουμε και στο πόλο σύγγαυρε, όμως θα προτιμούσα να το κάνουμε μέσα από ηρεμία. Κι επίσης, με αντίπαλο τον βάζελο, να έχουμε τίποτε μπρατσάκια πάλι, αλλά μας προέκυψε Πανιώνιος την ύστατη στιγμή...
Τέλος πάντων... μου ανεβαίνει η πίεση βραδιάτικα και μόνο που το σκέφτομαι...

Θανος Πεππας είπε...

Για να δω αν τα εμαθα σωστα;
1ον: Οι κουπες ειναι αμετρητες...
2ον: ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!
Και ημουν και γω μεσα και γλεντησα με την ψυχη μου ενα ακομη ερυθρολευκο νταμπλ!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΟΚΚΙΝΗ.
Φιλια στον Λεωνη, που ρουφαει το τρομπονι διοτι οσο νυχτωνει η... κουπα μεγαλωνει!

George είπε...

Η χαρά ειναι πολύ μέγαλη ειδικά για αυτους που έχουν ζησει απο κοντά μεγαλες Ευρωπαϊκές βραδιες , νικες & ήττες, του τμήματος βολλέυ.

Σχετικα με το πολο, ο Hades εχει 1000% δικιο. Μια πέτρα στον λαιμο και στην θαλασσα σε αυτον που θα τολμησει να διαλυσει το τμημα. Επίσης θεωρω ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ την παραμονή Κριστιανσον...δεν πιστευω να γινει καμια "κοκκαλιά" και εκει...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Κι εγώ γουστάρω μπρατσάκια, όπως την άλλη φορά. Θα δούμε...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θάνος Πέππας: Εσύ αριστεύεις, παιδί κου!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ George: Συμφωνώ και εγώ για το πόλο. Κάτω τα χέρια από την ομάδα.
Γιατί; Τίθεται ζήτημα Κρίστιανσον; Ο άνθρωπος είναι έναν αιώνα μπροστά από τους άλλους.

George είπε...

δεν ξερω αν τους εχεις πιασει ο ιος "ΧΟΧΟΧΟΧΟ"...ξερετε τι θελω να πω. Ειναι ενας ασχημος ιος που σε κανει να διωχνεις προπονητες που έχουνε κανει νταμπλ.....

Χαλια σας λεω, θελει μεγαλη προσοχή

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ George: Θα διαφωνήσουμε εδώ. Ο Βαλβέρδε επί τέσσερεις μήνες κάνει κόνξες. Νά 'τανε και κανάς προπονηταράς, θά 'λεγα Ο.Κ.
(Άλλο θέμα, βέβαια, ότι ο θείος μπορεί να μας κουβα΄λησει καναν Τεννέ)

george είπε...

το θέμα μας αγαπητέ κυριε καθηγητα δεν ειναι ο βαλβέρδης....την δουλεια του κανει ΚΑΘΕ ξενος που δουλευει εν Ελλαδι.καλυτερα λεφτα, καλυτερες συνθηκες, καλύτερη συμφωνια. Επαγγελματιας ειναι. Και στο φιναλε ηταν ξεκαθαρος απο τον Νοεμβριο: "εγω δεν μπορω να δεσμευτω με μεγαλο συμβολαιο, ουτε μπορω να αποφασισω τωρα" . Η διοικηση δεν τα ηξερε αυτά?? Τα ήξερε....και πολυ καλα μάλιστα. Αλλά τι έκανε και κανει για να μην σερνεται 4 μηνες το θέμα? Τιποτα...όπως πάντα άλλωστε.

Αν ενας προπονητης που κανει κονξες μας στραβωνει, με το δικιο μας, μια διοικηση που σερνεται πισω απο ενα προπονητη πως θα επρεπε να μας φαινεται??

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ George: Εδώ δεν διαφωνούμε καθόλου. Από τη στιγμή που σου κάνει κόνξες ο Βαλβέρδε, τον κρατάς όσο να λήξει το συμβόλαιό του και εν τω μεταξύ ψάχνεις να βρεις κατάλληλο προπονητή. Δεν το πολυσυζητάς...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

"Δια πυρός και σιδήρου" ή "Δια Πειραιώς και ...Σεξ-πύρου!"
Οσο για το ..μάθημα, κάτσε καλά Γιώργο! Με τον γιό μου κρίνεσαι ως ..διδάσκων; Δε λέω Και από το Αλωνάκι φαίνεται πόσο καταπληκτικοί είναι και πόσα έμαθαν όσοι φοίτησαν κοντά σου. Αλλά, στην σελίδα δεν βλέπω ..μεταδοτικότητα προς την ..Πράσινη φοιτητιώσα νεολαία Τόσα έχεις γραωεις, ακόμα τα ιδια λενε-γραφουνε οι φυλλάδες τους Δεν είδα να απέδωσε η γραφίδα σου (ή πρέπει "η ..πληκτρογραφίδα σου"!)

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Μπα, σε καλό μου! Κέφια έχω απόψε!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Αλλά, όσα κέφια είχες εσ΄υ, Γεώργιε, όταν απαντούσες στον Τζωρτζ "Από τη στιγμή που σου κάνει κόνξες ο Βαλβέρδε, τον κρατάς όσο να λήξει το συμβόλαιό του και εν τω μεταξύ ψάχνεις να βρεις κατάλληλο προπονητή. "

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ! Το ανέκδοτο της χρονιάς! Αν συνδυαστεί με το ουσιαστικό "προπονητης" μάλιστα! Φυσικά, θα απαντησεις "ναι, ρε, Θόδωρε Ειπά "κατάλληλος" -αλλά εννοούσα "κατάλληλος για τον Σωκράτη" ισοφαρίζεις πάλι! Αστο-μην πάμε στα 34 πέναλτυ ξανα!