6.9.09

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΜΑΔΑ "ΚΟΚΚΑΛΗ-ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ" 5-0





Μη βγει κανείς και αραδιάσει δικαιολογίες του στύλ "ήταν φιλικός αγώνας" ή "η ομάδα έπαιζε με ελλείψεις". Θα είναι η τέλεια στρουθοκάμηλος!
Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού απαλλάχτηκε από τον προβληματικό (πλην υπαρκτό προπονητή) Ερνέστο Βαλβέρδε (και από το ακριβό συμβόλαιό του, βεβαίως), και προσέλαβε τον υπερπροβληματικό (και ανύπαρκτον ως προπονητή) Τιμούρ Κετσπάγια κυριολεκτικώς για ένα ξεροκόμματο. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από καιρό... Το κράξιμο έχει ήδη πέσει στου Καραϊσκάκη, στον αγώνα με τον Σερίφη της Τυράσπολης.
Με λίγα λόγια, γιατί τα πολλά είναι φτώχεια. Στα αποδυτήρια έχει μπεί ένα βόιδι που μουγκανίζει, κι έχει καταφέρει να πλακωθεί σχεδόν με τους πάντες λόγω της άθλιας συμπεριφοράς του. Λέγεται μάλιστα μετ' επιτάσεως ότι έχουν πέσει και μπουνιές - και για να λέγεται... Τις προπονήσεις έχει αναλάβει ένας ασχετότατος που δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα από προπονητική μαζί με ένα τημ πανασχέτων γυμναστών, που έχει αφήσει αγύμναστους όλους τους ποδοσφαιριστές. Στον αγωνιστικό χώρο κοουτσάρει ένα άτομο που κοιτάει πώς θα εκβιάσει την τύχη μήπως και το ξεροκόμματό του γίνει φρατζολάκι. Μέχρι στιγμής τού έχουν κάτσει κάτι αποτελεσματάκια με αντίπαλους κάτι ανυπόληπτα σωματεία (εντός και εκτός επικρατείας). Όμως τα παλούκια έρχονται τώρα. Ο Πρόεδρος παρέδωσε την ομάδα σε κάποιον ανειδήμονα (το λέω κομψά τώρα), που η μόνη του εμπειρία είναι τα ντέρμπυ με τον Εθνικό Άχνας και με τον Αραδίππου. Ναί, και η περσυνή μας ξεφτίλα... Όμως τα πράγματα αυτά δεν είναι σοβαρά. Τα πράγματα αυτά δεν είναι ολυμπιακά.
Και οι καιροί ου μενετοί, σύγγαυροι.
Ο Πρόεδρος καλά θα κάνει, λοιπόν, να απαλλαγεί από τα "λάθη" του. Και δεν είναι και λίγα τον τελευταίο καιρό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού στάθηκε πάντοτε δίπλα του, ακράδαντος συμπαραστάτης, εκτιμώντας ότι έσωσε τον Ολυμπιακό Σύνδεσσμο Φιλάθλων Πειραιώς από τον βαζελοκινούμενο "σαλιαρελισμό" και ότι παλεύει για την ευημερία του. Τον στηρίξαμε στα πολύ δύσκολα χρόνια, αλλά και στα χοντρά ζόρια των τελευταίων χρόνων. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, δεν ανέχεται τους εξευτελισμούς. Μην του μαυρίζουν την καρδιά - δεν του αξίζει τέτοια αισχρή συμπεριφορά.
Αν ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν βλέπει αυτό που βλέπει και ο πιο αφελής γαύρος, τότε πλέον τα κόζα έχουν αλλάξει επικίνδυνα εις βάρος μας.

11 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΏ και επαυξάνω .Το κείμενο
αυτό γράφτηκε από Ολυμπιακή ψυχή
αν κάποιοι καταλαβαίνουν...

kos7 είπε...

απολυτα ορθή ανάγνωση των όσων δυστυχως συμβαινουν στην ομάδα μας...μικρυναμε πολυ....αλλιως ονειρευομαστε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κυριε Κοκκαλη....
τιμουρ δυστυχως για σενα αλλα περισσοτερο για την ομαδα μας, ο σεβασμος κερδιζετε δεν απαιτειται και εσυ μαλλον εχασες από πολυ νωρις το παιχνίδι...

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε. Οι παίκτες έχουν ξεκινήσει τον αγώνα τους για να φύγει ο ακατανόμαστος πεμπτοφαλαγγίτης με τα παρταλιασμένα νεύρα, ο ακατάληπτος καταστροφέας της θρυλικής ομάδας μας. Την ιστορία του Ολυμπιακού δεν θα την σβήσει κανένας σιαλοδέχτης, μασκαρεμένος "προπονητής" με το ρυπαρό ειλητάριό του υπό μάλλης.
Πάλη μέχρι την τελική νίκη!
Τιμή και δόξα στο Ντιόγκο, Γκαλέτι, Ντουντού και τ'άλλα παιδια!

Hades είπε...

Μικρός Τεν Κάτε μας έχει προκύψει και πρέπει κάτι να κάνουμε για την χολέρα λίαν συντόμως.
4-5-1 μέχρι και με τον Εργοτέλη. Δεν υπάρχει...
Μαρέσκα σέντερ μπακ μετά την επίμονη έμπνευση Κυριάκου Παπαδόπουλου στα χαφ.
Ηττοπαθής νοοτροπία ακόμη και με τους πιο άχρηστους αντιπάλους.
Επίθεση, μόνο αν αποφασίσει να μην αμυνθεί ο αντίπαλος.

Ουστ... ΟΥΣΤ....

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Προβλέπω γλέντια...Ότι φτιάχτηκε σε
15 χρόνια πέφτει από αυτόν που το
έφτιαξε ...

Unknown είπε...

Ποιος Κετσπάγια, ρε παιδιά; Δεν τον ξέραμε; Τρία χρόνια την Ανόρθωση είχε προπονήσει. Δεν υπάρχει ο άνθρωπος. Κόκκαλη, διόρθωσε τα λάθη σου που ήταν πολλά και μεγάλα φέτος και βοήθα την ομάδα. Όχι άλλα παιχνίδια στην πλάτη του Θρύλου μας.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Νερούδα Καντο Χενεραλ America Insurrecta-Fue dura la verdad como un arado.
....σκληρή η αλήθεια σαν αλέτρι...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Αλλά, κανεις και τίποτα δεν μπορεί να μας μαυρίσει την καρδιά Τις μερες, τις νυχτες, τις βδομαδες, ακόμα και τα χρόνια, ναι Την διάθεση, ναι Αλλά, η καρδιά μας θα έχει πάντα δυό χρώματα Ερυθρό και λευκό.

spika είπε...

κεσπαγια ,ολυμπιακος σημαινει επιτιθεμαι και οι αλλοι αμυνονται γιατι δε μπορουν...προεδρε διορθωσε τα πραγματα οσο ειναι καιρος..παρε γυμναστες να αρχιζουν να τρεχουν οι παιχτες γιατι περπατανε και παρακολουθουν ,αλλαξε το συστημα με πιεση πιο ψηλα και πιο οργανωμενα στο χωρο...τι βαθειες μπαλιες ειν αυτες ρεεεε... ζητατε μπαλα με κινηση και οχι να κοιτατε το συμπαικτη σας...ξυπνηστε ρεεεε.αλλιως να φυγετε...Να πατε αλλου..εδω ειναι Ολυμπιακός!

Ανώνυμος είπε...

κάτι φίλαθλοι χωρίς ιδιότητες εξαντλούν τη λεκτική τους ευρυμάθεια εναντίον του Κετσπάγια για να βγάλουν λάδι τον πρόεδρο; Ο Κετσπάγια φταίει φίλτατε; Αυτός κάνει κουμάντο;

Υ.Γ.
Αυτός ο Πέτρος Μαρινάκης που σχολίαζε χτες τον αγώνα είναι γιος του Μαρινάκη που είχε την ταβέρνα στην Καισαριανή και ξάδελφος του Αργύρη;

spika είπε...

@@@).. ανωνυμος>>> φιλε μου ο προεδρος την ευθυνη του την εχει για την επιλογη του προπονητη..αλλα τα λαθη του προπονητη επισημαινουμε..για την εικονα της ομαδας και τη συμπεριφορα των παικτων διαμαρτυρομαστε..αυτος ο Μαρινακης ειναι πρωην παιχτης του ΟΦΗ κ του Ολυμπιακού..επαιξε κ στη Σεβίλη ενα φεγγαρι..