21.10.09

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 2-1



Μνημειώδης ολυμπιακή νίκη - από αυτές που δεν θα ξεχαστούν ποτέ- πέτυχε πριν λίγες ώρες ο Θρύλος. Νίκησε με 2-1 τη Σταντάρ Λιέγης για την 3η αγωνιστική ημέρα του Champions League. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφαρίσαμε στο 43 με κεφαλιά του Κώστα Μήτρογλου. Το γκολ της νίκης πέρυχε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άκης Στολτίδης με κεφαλιά.
Η ομάδα έπαιξε καλά και κυνήγησε συστηματικά και με πάθος τη νίκη σε όλο τον αγώνα. Την κατέκτησε δικαιότατα την τελευταία κυριολεκτικώς στιγμή, τότε που η μπάλλα έφυγε από το κεφάλι του Στολτίδη προς τα δίχτυα μαζί με την ορμή όλου του ερυθρόλευκου κόσμου. Αμέσως εκτυλίχθηκαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου σκηνές, που παρόμοιές τους σπάνια έχουμε ζήσει.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

1 σχόλιο:

Hades είπε...

Τεράστια νίκη, αισχρή εμφάνιση, κυριότερα ένεκα του δυνατού (και ενίοτε αντιαθλητικότατου) αντιπάλου. Και για να μην τρώμε το παραμύθι, ο Ζίκο κοιμόταν όρθιος. 70 λεπτά μας είχαν πάρει και τα σώβρακα στο κέντρο...
Τέλος καλό, όλα καλά. Τουλάχιστον η ομάδα είναι πλέον σε καλό δρόμο και η αποκετσπαγιοποίηση οσονούπω θα έχει φτάσει σε ικανοποιητικά αποτελέσματα.