28.10.09

ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ





Δεν έχει σχέση με τον Θρύλο αυτό που συμβαίνει επί έτη στη γενέθλια οικία του Κυβερνήτη Ιωάννου Καποδίστρια, στην Κέρκυρα. Επειδή, όμως, έργάζομαι εδώ επί 15 χρόνια, δεν μπορώ να σιωπώ (και) άλλο. Οι τελευταίες πλημμύρες στο κτίριο, στις οποίες οφείλεται και η απουσία μου από το ιστολόγιο, έφεραν τα πράγματα και την όλη κατάσταση στο nec plus ultra, στο μη περαιτέρω.

5 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Έγραψες πάλι με το νέο ιστολόγιο
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!ΜΠΡΑΒΟ!

Hades είπε...

Δυστυχώς... απλά ελληνικό.
Αν και από μιαν άποψη λογικό: ο Καποδίστριας που άφησε τον Τσάρο για να έρθει στην ανύπαρκτη Ελλάδα και να της δώσει υπόσταση (έχοντας και πανευρωπαϊκή προσφορά, κάτι που οι σύγχρονοι αμαθείς ξερολιστές αγνοούν) έλαβε ως ευχαριστία την δολοφονία. Έκτοτε, οι Ρώσοι έρχονται κάθε χρόνο στην Κέρκυρα για να αποτείσουν φόρο τιμής, ενόσω οι Έλληνες συμπατριώτες του αδιαφορούν οικτρά. Άρα, γιατί να έχει διαφορετική μοίρα το κτίριο, φίλε Γιώργο; Η αντιμετώπιση του κτιρίου είναι απλώς συνεπέστατη με την όλη αντιμετώπιση που έτυχε αυτός ο μέγιστος ανήρ του ελληνικού έθνους.

Κατά τα λοιπά, πικρό το βίντεο από πολλές απόψεις. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια.

ΥΓ. Θα μπορούσε να είχε σχολιαστεί και η ευρύτερη συμπεριφορά απλών κάφρων (πολιτών) που έγραψαν με σπρέυ εξωτερικά. Ένα ακόμη δείγμα ποιότητος λαού.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Θα τα πούμε από κοντά. Πόσο δίκιο έχεις...

Ανώνυμος είπε...

Συνηθως υπευθυνος για τη συντηρηση ενος πανεπιστημιακου κτιριου ειναι η τεχνικη του υπηρεσια.Απο κει και περα εαν το κτιριο ειναι ακαταλληλο θα πρεπει να αναζητηθουν κονδυλια -απο την Πρυτανεια του-ωστε να αναγερθει καταλληλο οικημα.

Την συμπαθεια μου και την αγανακτηση μου για τα κτιρια αυτα που ενω ειναι περιουσια του δημοσιου δηλαδη δικα μας υφιστανται αυτη την εξαθλιωση.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Αμφότεροι -Τεχνική Υπηρεσία και Πρυτανεία- απουσιάζουν επιδεικτικά. Επί έτη και έτη - όπως και η πριν από την πρυτανική αρχή Διοικούσα Επιτροπή.
Σ' ευχαριστώ πολύ.