28.10.09

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Εδώ και μέρες καταστράφηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής μου στο Πανεπιστήμιο λόγω πλημμυρών. Γι᾽αυτό και η σιωπή μου. Νικήσαμε τον Εργοτέλη στο Πρωτάθλημα, αποκλειστήκαμε από τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Ελπίζω και εύχομαι να μην είναι αλήθεια ότι θα καταθέσουμε προσφυγή κατά του κύρους του αγώνα του Κυπέλλου. Τέτοιες γελοιότητες δεν αρμόζουν στον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς.

2 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Δεν ηταν η μόνη καταστροφή αυτη του ΗΥ! Ουτε καν ο αποκλεισμός των Σερρών
Αλλά αυτό που μεταφερω από την εγγραφή μου με τιτλο ¨Καλύτερα ο αποκλεισμός από το ρεζιλίκι!"

Το μόνο ..απαρηγόρητο για τον Ολυμπιακό είναι ότι απέχει μιά ..ένσταση από το να προκριθεί! Γιατί ο Πανσερραϊκός χρησιμοποίησε 6ο ξένο παίκτη (όταν έβαλε κάποιον ... Καλί στο στο 75' που αντικατέστησε τον Παπάζογλου και για ένα δίλεπτο (έως τη στιγμή της αντικατάστασης του Τάντιτς από τον Κωνσταντινίδη) ο Πανσερραϊκός είχε στο τερέν 6 ξένους (για την ακρίβεια, μη έχοντες δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική Ελλάδας) ποδοσφαιριστές, κάτι που απαγορεύει ο ΚΑΠ.
Που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός παίρνει την πρόκριση αν κάνει ένσταση. Νομικά είναι απλούστατο και τι επιχείρημα υπεράσπισης να αντιταχθεί; Η βλακεία;
Με μιά διαφορά Το σκορ ηταν 3-1. Ο Πανσερραϊκός έπαιξε μπάλα, εμείς τον ..βλέπαμε Δεν είχε παρατάξει τους ..Μπουφόν, Τέρρυ, Τζερραρντ, Κακά, Ιμπραϊμοβιτς , οπότε έβαλε και τον ..Μέσσι και έγειρε η πλάστιγγα! Χάσαμε, τελείωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΉΚΑΜΕ, ΤΕΛΕΊΩΣΕ!
Τι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός κάνοντας μιά ένσταση, που, νομικά, έχει το δικαίωμα; Την δυνατότητα να συνεχίσει στο Κύπελλο, υπο την συνεχή χλεύη των υπολοίπων. Την πιθανότητα να ειναι Κυπελλούχος τον Μάϊο
Οχι. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 24 Κύπελλα Ελλάδος Με εξαιρετικές σελίδες, επειδή και όταν έπαιζε σαν Ολυμπιακός Δεν χρειάζεται να προσθέσει μια μελανή.
Ειδε κόκκινη ο Παπαδόπουλος. Να μην δει κόκκινη και η ιστορία μας βάζοντας δίπλα στο 4-0 επί του ΠΑΟΚ με τον Μουράτη, το 3-0 επί του Παναθηναϊκού με τον Σιδέρη, το 3-0 επί της ΑΕΚ με τον Τζόρτζεβιτς και το 1-3 των Σερρών με τον ..Καλί!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Σου έχω γράψει κάτι κι εγώ.