28.10.09

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκτιμώντας ότι η παράβαση, στην οποία υπέπεσε η Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός κατά τον χθεσινό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος, αποτελεί ένα στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος, αποφάσισε να μην υποβάλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα.

Μπράβο στον Σωκράτη Κόκκαλη, που δεν καταδέχτηκε να κρύψει πίσω από νομικισμούς και δήθεν έννομα συμφέροντα την χτεσινή ήττα του Ολυμπιακού από τον Πανσερραϊκό και τον αποκλεισμο του από το Κύπελλο Ελλάδος.

5 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

έχει δίκιο ο πρόεδρος .Τα στιγμιαία
λάθη δεν πρέπει να τιμωρούνται.Τα
διαρκείας όμως πρόεδρε ;

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Και που σταματάνε τα στιγμιαία λάθη και ξεκινούν αυτά που καθορίζουν το αποτέλεσμα; Τελικά υπάρχει μικρό ή μεγάλο λάθος που επηρεάζει ανάλογα τον αγώνα και με ποιο ιστορικό ή προηγούμενο;

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

@ Γιωργο-το εγραψες και σε μενα, μονολεκτικά. Ευτυχώς Επαναλαμβανω και γω Ευτυχώς

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

@ Νικο ο Ολυμπιακός και η ιστορία του είναι πάνω από εναν αγωνα, ενα Κύπελλο, εμένα, εσένα και από οποιονδήποτε άλλο Ολυμπιακό, ακόμα και τον Πρόεδρο Χαιρομαι που η απόφασή του αυτη την φορά ήταν εκείνη που επέτασσε η ιστορία αυτή, το όνομά μας και η απλή φίλαθλη (με την εννοια του sporting) λογική Επίσης χαίρομαι που, επιτέλους, αναγνωρίζεις τα τεράστια διοικητικά λάθη και τις ευθυνες του θέρους, γιατί αυτά έχασαν τον αγωνα χθες, και οχι τα λάθη του Ζικο του Πάρντο ή του Μήτρογλου Προφανως η μεγάλη βδομάδα που προανηγγειλες από ..κάθε Δευτέρα δεν άρχισε ακόμα

Hades είπε...

Έχουμε φτάσει (όλοι) να ξεφυσάμε ανακουφισμένοι που η ομάδα έπραξε το κατά τα λοιπά αυτονόητο, αυτό που συνάδει με την ιστορία της ομάδας και τα όσα πρεσβεύει ο Δαφνοστεφανωμένος.
Αυτό είναι μεγαλύτερη κατάντια από τον αποκλεισμό, ο οποίος στο κάτω-κάτω μέσα στο παιχνίδι είναι.