23.6.10

ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΑΣΟ



ΠΑΝΤΟ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ

Δήλωσε ο Τάσος Πάντος - και τα λόγια του είναι βαριά και μετράνε:


Έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας μου στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αποχωρώ σεμνά και ταπεινά, έτσι όπως λειτούργησα όλο αυτόν τον καιρό και έτσι όπως πιστεύω ότι αρμόζει έναντι στην ιστορία και στο μεγαλείο της ομάδας αυτής.
Νιώθω την ιερή υποχρέωση να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και μου έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστώ στον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της ΕΛΛΑΔΑΣ.
Όλα αυτά τα χρόνια, αγωνίστηκα με τους παλιούς συμπαίκτες και προπονητές μου, έχοντας σαν μοναδικό γνώμονα το καλό και το συμφέρον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τον σεβασμό της ΙΣΤΟΡΙΑΣ που πρεσβεύει αυτή η φανέλα.
Τέλος θέλω να σταθώ στον τεράστιο και ανυπέρβλητο κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την αγάπη του προς το πρόσωπό μου και την δύναμη που μου έδιναν να προσπαθώ για το καλύτερο. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου...
Δεν ξέρω αν κατάφερα να μπω στο πάνθεον της ιστορίας των παικτών του συλλόγου, μπήκα όμως στις καρδιές των φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Αυτό για μένα ήταν και είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και αναγνώριση...
Θέλω να ευχηθώ στο νέο Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στους παλιούς και νέους συμπαίκτες και προπονητές, υγεία και πολλές επιτυχίες στο έργο τους.

9 σχόλια:

Vassilis Tsapatsaris είπε...

Το κενό του στο γήπεδο μάλλον θα αναπληρωθεί, ίσως και με καλύτερη μονάδα. Το κενό του στην ομάδα - ειδικά με την αφελληνοποίηση που επιχειρείται - δεν πρόκειται να καλυφθεί εύκολα.

Τάσο, στην απορία σου "...αν κατάφερες να μπεις στο πάνθεον της ιστορίας των παικτών του συλλόγου..." η απάντηση είναι απλά ότι αποτελείς μέρος της ιστορίας του συλλόγου.
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θα ήταν πενιχρό μπροστά στην προσφορά σου.

George είπε...

Φιλε Τάσο, οταν με το καλο ξαναγυρισεις στο Καραϊσκάκη, το πιο θερμο μας χειροκροτημα θα ειναι για πάρτη σου και θα ζησεις την αποθέωση και αναγνωριση που σου αξίζει και που κερδισες με τον ιδρωτα σου και την μαγκια σου.....

Ηταν χαρά μας και τιμή μας που φορεσες την τιμημενη ερθυθρολευκη και αγωνιστηκες με παθος, αυταπαρνηση και ταπεινοτητα εξυμνωντας με την παρουσια σου τον ολυμπιακο τροπο ζωης...

Φυρί-φυρί είπε...

Μπέσα, φιλότιμο και ήθος από κάποιες άλλες εποχές. Μια φωτεινή εξαίρεση στη γκρίζα επικαιρότητα. Τάσο να είσαι βέβαιος ότι για τη δική σου περίπτωση, το ένστικτο του Ολυμπιακού κόσμο δεν θα λαθέψει. Είσαι ο Πάντος ο παντοτινός δικός μας.

Unknown είπε...

Λόγια αντρίκεια από έναν παίκτη πρότυπο επαγγελματία και παράδειγμα αυταπάρνησης και τσαμπουκά. Μεγάλος σε όλα του. Τον ευχαριστούμε κι αυτόν και τον Στολτίδαρο.

rvagos είπε...

ΜΕΓΑΛΟΣ, ΤΑΣΑΡΑΡΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΡΟΣ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΟΛΟΙ: Ο Ανδρέας Μουράτης κοιμάται ήσυχος και -κυρίως- ευτυχισμένος.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Τασο, σε ευχαριστουμε που δίδαξες Ολυμπιακό ήθος Μπήκες στο πάνθεον πολύ πριν από σήμερα γιατί πάνω από το ταλέντο βάζουμε την καρδιά και κανενας δεν είχε μεγαλύτερη και περισσότερο Ολυμπιακή από σένα

Hades είπε...

Παιδί διαμάντι από τα λίγα, που πάντοτε έδινε το 100% που μπορούσε.
Θα τον αγαπάμε πάντα διότι το αξίζει. Μας κέρδισε όλους εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Προσωπικα΄ήθελα να μείνει και δε νομίζω να ήμουν ο μόνος.
Άξιος που φόρεσε αυτή τη φανέλα.

pananap είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΑΣΟ ΠΑΝΤΟ!