2.6.10

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ


Αντιγράφω από το sport24.gr προσυπογράφοντας:

1. Ο Βαλβέρδε δεν πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε από τη διοίκηση για το μπάτζετ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ισπανός θεωρεί πως το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού δεν θα είναι ανταγωνιστικό (σύμφωνα πάντα με την άποψή του) και το επιθυμητό για να κάνει τη δουλειά του όπως αυτός επιθυμεί. Από τη διοίκηση του συλλόγου υπογραμμίστηκε στον προπονητή πως δεν μπορεί η ΠΑΕ να δαπανήσει πολλά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι και θα προχωρήσει σε λογικές και όχι δαπανηρές μεταγραφές. Άλλωστε, το ρόστερ χρειάζεται πολλές προσθήκες και σίγουρα θα ενισχυθεί. Δεν τίθεται θέμα μη ενίσχυσης.

2. Ο Ολυμπιακός ήθελε να τοποθετήσει στο πλάι του Βαλβέρδε, τόσο βοηθό προπονητή της επιλογής του συλλόγου (Αλέξη Αλεξανδρή) όσο και γυμναστή (Ρότζερ Σπράι). Ο Ισπανός δουλεύει εδώ και χρόνια με δικούς του συνεργάτες (Ασπιάθου, Ποθάνκο). Και αυτός ο λόγος, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του.

3. Αν ο Ολυμπιακός κάλυπτε τις δύο άνωθεν απαιτήσεις του 46άχρονου προπονητή, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν θα "κόλλαγε" στο οικονομικό κομμάτι. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως η οικονομική προσφορά της πειραϊκής ΠΑΕ (800.000 ευρώ ετησίως χωρίς τα μπόνους) δεν ικανοποίησε απόλυτα τον Ισπανό. Μην ξεχνάμε πως στην πρώτη προπονητική του θητεία στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, ο Βαλβέρδε και οι συνεργάτες του στοίχισαν στον Ολυμπιακό περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Και αυτό το κομμάτι, λειτούργησε αρνητικά στο μυαλό του προπονητή.

******************************


Η φωτογραφία είναι ωραία και κόκκινη. Τί θα θέλατε, δηλαδή, σύγγαυροι; Να ξαναβάλω τον Βαλβέρδε; Ή μήπως τον -Θού, Κύριε...- Χρυσικόπουλο;...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μην κολας με τον βολιδα , σιλιντ και λοιπους κ.Καθηγητα!
Ψυχη θελει ο θρυλος και αυτη μπορει πιστευω να τη βρει μεσα απο τον κοσμο μας και τους πιτσιρικαδες αν βεβαια και αυτοι εχουν τα μυαλα τους στο κεφαλι τους.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Και πού 'ναι η ψυχή, φίλε μου σύγγαυρε; Πού είναι;
Ο Ολυμπιακός έχει γεμίσει από ανθρωποειδή που τον μισούν.