14.4.11

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ



Και τσούπ εκεί που όλα βαίνουν καλά για τον Panathinaikos...



... βγαίνει ο στρατηγός Δομάζος και πετάει τη μπόμπα: "Ενα σαν τον Μαρινάκη θέλουμε". Μα, Μίμη μου, ο Βαγγέλης είναι... χοντρός και... απότομος. Άσε που βρωμάει... λιμανίλα. Από πότε εσείς με τους λεπτους, υπέρκομψους και (κυρίως) καλούς αστικούς τρόπους θέλετε για τον Panathinaikos έναν παλιόγαυρο; Να σας κάνει, αλήθεια, τί; Να σας κάνει Ολυμπιακό; Τέτοιο... κατάντημα!

4 σχόλια:

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Δεν θα ταιριάζει με τον πράσινο πολιτισμό!!! χαχαχαχαχα. Σε άλλο κόσμο νομίζουν οτι ζούμε;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος Δημήτριος Μάμαλος: Ποιός ξέρει, φίλε μου; Πού να τα βγάλεις πέρα με τοπυς Βάζελους; Σε αυτά είναι άπαιχτοι!

Hades είπε...

Έχει καταρρακωθεί πλήρως η πράσινη υπερηφάνεια. Από τον Αμπράμοβιτς στους Αφράγκοβιτς. Είχαν μεσολαβήσει και οι περσινές -τέτοια εποχή ήταν- βαρύγδουπες δηλώσεις του μεγαλοπολυμετοχικού ότι θα μας εκμηδενίσει κι έτσι και γενικά είχε δημιουργηθεί ένα άλφα κλίμα. Μόνο που από το εν λόγω κλίμα περάσαμε στο ερυθρόλευκο κλίσμα. Έτσι όπως πάνε θα απλώσουν και τραγιάσκα μπας και μαζέψουν κανά ψιλό. Μήπως να τσονάραμε κι εμείς τίποτε ρε σύγγαυροι. Δεν μπορώ να βλέπω τον Μίμη να πέφτει τόσο χαμηλά και δηλώνει παραδειγματισμό εκεί που μέχρι πρότινως τα έχωνε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Τους πέσαμε λιγάκι "βαριοί" στο φάγωμα, είναι η αλήθεια. Αν μπορούσαν έστω και λιγάκι να φαντασθούν τί πραγματικά είναι ο Ολυμπιακός, δεν θα ξεστόμιζαν τόσες βλακείες.