20.4.11

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ


ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΕΙΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ

Αντιγράφω από την gazzetta.gr


Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Ρισβάς θα αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά τη συναυλία της Άννας Βίσση, καθώς αντί να γίνει οικονομική ενίσχυση μπήκαν «μέσα» και 60.000 ευρώ.
Το συνολικό κόστος της συναυλίας για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ξεπέρασε τις 160.000 ευρώ με τον Νίκο Ρισβά και ένα άλλο μέλος του Δ.Σ., να βάζουν προκαταβολικά (80.000) τα μισά χρήματα από την τσέπη τους.
Όμως η παρουσία του κόσμου δεν ήταν αυτή που περίμεναν, καθώς «κόπηκαν» μόλις 5.000 εισιτήρια και το «παρών» στο ΟΑΚΑ έδωσαν 2.800 άτομα. Όλοι πίστευαν πως τουλάχιστον το ΟΑΚΑ θα γέμιζε από τους πράσινους φιλάθλους.
Τελικά αυτό δεν έγινε και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό δεν ξεπέρασαν τις 75.000 ευρώ και πολύ δύσκολα φτάνουν τις 100.000 ευρώ, μαζί με τις χορηγίες και τα πολύ λίγα sms που εστάλησαν. Μάλιστα, το κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο για τη... φιλοξενία πήρε αμοιβή 40.000 ευρώ.
Τα περισσότερα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι σε οριακή κατάσταση και το μέλλον είναι πάρα πολύ θολό. Άλλωστε, μόλις χθες οι «πράσινοι» πολίστες προχώρησαν σε αποχή. Ως λύση δείχνει το μοντέλο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με τους οργανωμένους να παίρνουν τα ηνία.

13 σχόλια:

Hades είπε...

Πολλοί θα το δούν, λίγοι θα το καταλάβουν το σχόλιο, Γιώργο μου.
Βέβαια όλοι θυμούνται την άριστα ενορχηστρωμένη προπαγάνδα περί υποτιθέμενων 500 τίτλων κλπ, κλπ όπου πανηγύριζαν υπερπολλαπλάσιοι. Αποτελεί πάντως παγκόσμια πρωτοτυπία εκδήλωση για την ενίσχυση σωματείου να καταλήγει σε δεξίωση ενίσχυσης φορέων και καλλιτεχνών ΑΠΟ το σωματείο...
Δεν πειράζει, καλή χώνεψη να έχουν. Το ψέμα φέρνει Νέμεσι και η πράξη το αποδεικνύει.

Τουλάχιστον εμείς -οι απλοί γαύροι- προσπαθούμε με νύχια και με δόντια στην πράξη και όχι στα λόγια.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Όντως, καλή χώνεψη! Μας κοροϊδεύανε διάφοροι εξυπνάκηδες, όταν κάναμε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, που ήταν και αποδοτικό...

Hades είπε...

Ποιο φιλικό μου λες Γιώργο μου; Μόνο το φιλικό κορόιδευαν; Οι άνθρωποι αυτοί κοροϊδεύουν ακόμη και τώρα την κίνηση με τα μέλη που -όσοι κι αν έχουμε μείνει- είναι σταθερή και παγιωμένη. Βάλε και το φιλικό, βάλε και διάφορες ενέργειες των βετεράνων, βάλε και τα sms που αν και ακόμη λίγα, πάνε καλά, βάλε και πόσες φορές έχει βάλει ο Μαρινάκης το χέρι στην τσέπη και πόσα άλλα ακόμη. Στον κόσμο τους είναι οι άνθρωποι. Κυριολεκτικά για τα πανηγύρια. Γι'αυτό και το ρουφάνε τώρα το αυγουλάκι τους, διότι όπως έγραψες πρόσφατα σε άλλη ανάρτησή σου, αν ήξεραν τι είναι ο Ολυμπιακός δεν θα τολμούσαν να λένε πολλά και διάφορα.

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Με το Βοτανικό κανένα νέο; Όποτε έρχονται ζόρια, ξεθάβεται το γήπεδο έτοιμο!!

Γερόγαυρος είπε...

Το καλό από αυτήν την ιστορία είναι ότι κάτι φίλοι Βαζελάκια που έχω, έχουν αρχίσει και ανοίγουν τα μάτια τους.

Χαιρετώ. !!!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Έχεις δίκιο σε όσα γράφεις και επισημαίνεις. Αλλά εμένα με ενοχλεί που και πάρα πολλοί ολυμπιακοί δεν ξέρουν τί ακριβώς είναι ο Ολυμπιακός.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος Δημήτριος Μάμαλος: Του Βοτανικού ο μάγκας; Τον πάτησε το τραίνο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Είσαι βέβαιος;

Hades είπε...

Καταλαβαίνω και τι λες και που το πας, σύγγαυρε, να σου πω όμως κάτι; Από την στιγμή που υπάρχει κόσμος που έχει γίνει Ολυμπιακός δίχως κάποιο συγκεκριμένο υπόβαθρο, αλλά μόνο και μόνο για να είναι με τον πρώτο, τι περιμένεις; Σάμπως στην Ελλάδα έτσι δεν γίνεται στα πάντα; Πάρε τις εκλογές για παράδειγμα. (πχ) ΠΑΣΟΚ επειδή το ψηφίζουμε οικογενειακώς, ΚΚΕ επειδή οι δεξιοί μου είχαν φάει τον παππού στον εμφύλιο, ΝΔ επειδή είμαστε παραδοσιακοί δεξιοί κλπ. Γιατί να μην είναι έτσι και η μπάλα, την οποίαν οι περισσότεροι βλέπουν ως τελείως χαβαλέ; Τις προάλλες έλεγα σε κάποιον φίλο για την ιστορία του Ολυμπιακού και με κοίταζε λες και του ανέπτυσσα θεωρήματα πυρηνικής φυσικής. Και ήταν και Ολυμπιακός κιόλας. Στους περισσότερους δεν πάει καν το μυαλό ότι πίσω από τη φανέλλα υπάρχουν πολλά πράγματα.

Εμένα με ενδιαφέρει που ξέρω εγώ τι είναι ο Ολυμπιακός, καθώς και που γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που ξέρουν το ίδιο -πολλοί εκ των οποίων είναι στο εδ΄β βλόγι κιόλας-, και που πολλές φορές τον ξέρουν και πολύ καλύτερα και από 'μένα. Κανενός το κεφάλι δεν μπορώ ν'ανοίξω να του μάθω τι είναι ο Ολυμπιακός, γι'αυτό και αν θυμάσαι σου είχα πει παλαιότερα ότι οι γαύροι είναι λίγοι.

Hades είπε...

Παρεμπιπτόντως ακούστε ένα πολύ καλό ανέκδοτο που κυκλοφόρησε πρόσφατα: για ποιον λόγο έχουν διακοπεί οι εργασίες ανέγερσης γηπέδου του βάζελου στον Βοτανικό;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Διότι βρέθηκαν αρχαία πρωταθλήματα και κύπελλα! :):):)

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Hades Να αγιάσει το ..πληκτρολόγιό σου! Ορθότατα και αληθέστατα ό λ α Προσυπογραφω κάθε λέξη, μέχρι και τα σημεία στίξης Θα πρότεινα , μάλιστα στον Γιώργο, να ενώσει και τα τρία σχόλιά σου σε ενα κείμενο και να τα αναρτήσουμε και οι δυό-εφ όσον συμφωνείς κι εσυ, φυσικά Αυτό το κείμενο είναι όπως το όνομά μας, Ολυμπιακός Τα λέει όλα

Hades είπε...

Κύριε Πέππα, δεν χρειάζεται καμία απολύτως... άδεια από εμένα για να κάνετε ό,τι θέλετε σε κάτι που έγραψα μέσα στον διάλογο. Ούτως ή άλλως έχω διαχρονικά τη γνώμη πως το οποιοδήποτε σχόλιο βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση και με τον χώρο που γράφεται αλλά και με τους συμμετέχοντες άρα και οι συμμετέχοντες έχουν πνευματικά δικαιώματα... :)
Οπότε μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε και να το παρουσιάσετε και ως δικό σας κιόλας, ειλικρινώς δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Εξάλλου εδώ μέσα όντως υπάρχουν γαύροι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades & Θεόδωρος Α. Πέππας: Μόνο Γαύροι!