16.4.11

ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ!





Ήρθε στον Θρύλο "διωγμένος" από τον αιώνιο αντίπαλο. Ευτυχώς! Ήρθε, μάλιστα, ως πρωταθλητής Ευρώπης. Ήρθε ως σημαντικός τερματοφύλακας και αναδείχθηκε στον Ολυμπιακό ως σχεδόν εφάμιλλος του Τάκη Κελεσίδη. Με την απόδοσή του έδωσε προσωπικούς βαθμούς στην ομάδα μας σε πάρα πολλούς αγώνες και συνέβαλε όσο λίγοι στην κατάκτηση έξη πρωταθλημάτων και τεσσάρων κυπέλλων. Αξιώθηκε να γίνει αρχηγός του Ολυμπιακού, αξίωμα που το τίμησε όσο λίγοι. Αύριο Κυριακή είναι το τελευταίο του παιχνίδι ως ποδοσφαιριστή με τον Θρύλο. Θα είμαστε εκεί για να τον τιμήσουμε και να του αποδώσουμε ρητά και πανηγυρικά τις ευχαριστίες μας για την προσφορά του. Ο Αντώνης Νικοπολίδης περνάει με το σπαθί του και με την αξία του στις κορυφαίες μορφές της ιστορίας του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς, εκεί που είναι οι αδελφοί Ανδριανόπουλοι, ο Βάζος, ο Μουράτης, ο Σιδέρης, ο Αναστόπουλος, ο Ζιοβάνι, ο Τζώρτζεβιτς και τόσοι άλλοι ολυμπιακοί.

ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ!
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

5 σχόλια:

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Αναπολούμε τις μεγάλες του εμφανίσεις ήδη...

Ανώνυμος είπε...

Πιθανόν ο μεγαλύτερος - σε προσφορά - τερματοφύλακας που φόρεσε τα ερυθρόλευκα, χωρίς να θέλω να μειώσω άλλους μεγάλους "άσσους" του παρελθόντος.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Νίκος Δημήτριος Μάμαλος: Εύχομαι να μη μας λείψει.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Ως ταλέντο τερματοφύλακα είναι πολύ καλός, αλλά όχι ο πρώτος. Ως προσωπικότητα (αθλητή και ανθρώπου) είναι ο πρώτος με τεράστια διαφορά πό τον δεύτερο. Γνώμη μου.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Σήμερα θα του πούμε το "αντίο" που του αξίζει, όπως του αξίζει Στο Καραϊσκάκη, Πρωταθλητές, σε Φιέστα