13.1.12

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1991



ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

Με γκολ των Νίκου Τσιαντάκη και Γιώτη Τσαλουχίδη.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1991: Ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού διακόπτεται από τον διαιτητή Ζακεστίδη στο 85ο λεπτό κι ενώ οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με 2-1, καθώς η ατμόσφαιρα έγινε αφόρητη λόγω ρίψης δακρυγόνων από την αστυνομία. Έξω από το γήπεδο, ο νεαρός φίλαθλος του Ολυμπιακού Παναγιώτου σκοτώνεται από φωτοβολίδα. Ο αγώνας θα επαναληφθεί μετά ένα μήνα στη Ρόδο και η ΑΕΚ θα νικήσει με 1-0.

3moresongs είπε...

Πω πω ομορφιές στην αρχή του βίντεο... Και όλα αυτά εξ αιτίας της κόκκινης κάρτας ή έγινε κάτι άλλο;;

Highlight: το σημαιάκι στο κέντρο του γηπέδου! Πότε καταργήθηκαν αυτά;;;

Καλημέρα, καλό σαββατοκύριακο!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΟΛΟΙ: Σύγγαυροι, σας ευχαριστώ όλους. Δεν προλαβαίνω -που έλεγε και ο Βέγγος- να απαντήσω χωριστά στον καθένα. Πνίγομαι!...

Ανώνυμος είπε...

Η γνωστή αλητεία της κλαίουσας αεκ. Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα..

Ανώνυμος είπε...

Τα είπε όλα ο πρώτος "Ανώνυμος". Και η πραγματικότητα είναι οτι τίποτα δεν έγινε εξ αιτίας της κόκκινης κάρτας: όλα έγιναν επειδή αν κέρδιζε εκείνο το ματς ο Ολυμπιακός, γινόταν πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Και η ΑΕΚ, προφανέστατα εκτελώντας "άνωθεν" εντολές (η ίδια είχε βγει εκτός μάχης) και επομένως σίγουρη οτι δεν θα μηδενισθεί, εφάρμοσε επιτυχώς τη ρήση του πολύ καλού ανθρώπου Χένρυ Κίσσιγκερ: "αν δεν μπορείς να κερδίσεις μια μάχη, φρόντισε να μην τελειώσει". Και επειδή είδε οτι είχε αποτέλεσμα, το ξανάκανε κάμποσες φορές με τον Ολυμπιακό. Μόνο που κάποια στιγμή επιτέλους την πάτησε και διασύρθηκε (μηδενισμός στα "πέστε κάτω" το 2001), επειδή κάτι"μεγάλοι", με τις πλάτες των οποίων πούλαγαν ψευτομαγκιά ορισμένα γελοία ανθρωπάκια που την έφτασαν εδώ που είναι σήμερα, είχαν ήδη καταντήσει από "Κωνσταντάρες" "Τζανετάκοι". ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ: Πάντοτε σωστός και καίριος, σύγγαυρε. Νά 'σαι καλά.