25.1.12

ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕΟι πληροφορίες μου από το Κέιπ Τάουν λένε ότι θα πάρουμε τον νιγηριανοχιλιανό άσο Miamandra Arjidia. Δεν είναι μόνο έξω δεξιά, αλλά παίζει στην ανάγκη και στόπερ. Άμα λάχει και πεινάσει η ομάδα, φτιάχνει και μακαρονάδες με ξινόχοντρο τραχανά και σως από χουρμάδες. Δεν καθαρίζει παπούτσια, αλλά κάθεται ήσυχος στον πάγκο και δεν δημιουργεί κλίκες στα αποδυτήρια. Είναι νέος, καλός, φτηνός κι έχει μάνατζερ τον Ιμπάνιεθ.

7 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

Θύμησέ μου όταν βρεθούμε, να σου μιμηθώ το γέλιο που έρριξα όταν διάβασα το όνομά του, αλλά και το πόσο χρήσιμος θα είναι στις θέσεις που περιγράφεις !

Καλημέρα Γιώργη μου !

Hades είπε...

Αυτός δεν παίζει κυριολεκτικά έξω δεξιά, σύγγαυρε; Μετά το σημαιάκι του κόρνερ προς τα βρωμικάδικα; Ο πρώην θερμαστής του Ελλάς Λίμπερτυ; Μεγάλος παίκτης.

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Eγώ έχω την πληροφορία ότι παίρνουμε τον φοβερό ατρόμητο Ισπανό σέντερ φορ Αντόνιο Κλασμέντες!

Christos Tr. είπε...

Ό,τι πιο αστείο (και πόσο εύστοχο!) έχω διαβάσει στο eryth/rizi τον τελευταίο χρόνο που το παρακολουθώ σταθερά. Ακόμη γελάω...

Unknown είπε...

Άλογα έκανε τους "μακεδόνες" σήμερα ο Μήτρογλου. Δεν βαριέσαι αδερφέ, γιατί να γυρίζει τώρα πίσω, ο κόουτς έχει πολλούς και καλύτερους παίκτες

Γερόγαυρος είπε...

Δεν βγαζεις την ανάρτηση λέω εγώ, γιατί όποτε ανοίγω την "σελίδα" σου, αρχίζει και με πονά η κοιλιά μου από το γέλιο.
...............
...........
.......
....
..

Αύριο , θα έχουμε καμιά καινούργια αγορά ;

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Divinus es!