7.1.12

Ο ΜΕΓΑΣ ΡΟΜΑΙΝ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗΣ






Ρομαίν Αργυρούδης: Πολύ ωραίο στύλ!



8 Απριλίου 1973: νικήσαμε την ΑΕΚ με 2-0



Την Κυριακή που νικήσαμε την Καβάλα με 3-1



Ρομαίν Αργυρούδης και Υβ Τριαντάφυλλος


Το θαυμάσιο υλικό μού το έστειλε ο σύγγαυρος Τάσος Κασνέσης. Δεν υπάρχουν λόγια αρκετά για να τον ευχαριστήσω. Του εύχομαι νά 'ναι πάντα καλά, και του λέω ότι τούτη εδώ η ερυθρόλευκη γωνιά είναι πάντα φιλόξενη.

********************************************

Υ.Γ. Διορθώσεις στις λεζάντες έγιναν τη υποδείξει του πάντοτε ερυθρολεύκως εύστοχου Θόδωρου Πέππα.

10 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Πράγματι ευχαριστίες Ανεκτίμητο το υλικό Προσοχή στις ..λεζάντες, όμως! Την Κυριακή που συντρίψαμε την ΑΕΚ 4-0 (Δευτερα του Πάσχα, για την ακρίβεια), το 1974, ο Ρομαίν ήταν στην Γαλλία Ελαβε μέρος (και σκόραρε) στο 5-1 της Φιλαδέλφειας και στο 2-0 του Καραϊσκάκη δις 1972 και 1973 (που σκόραρε, πάλι) αλλά οχι στο 4-0

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Διορθώσεις έγιναν. "Ζε βου ρεμαρσί ντε βότρ κορρεξιόν, μεσιέ Πεππάς", που θά 'λεγε και ο Ρομαίν.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Pardonnez moi, cher Romain et mon ami Professeur! Ναι, αισθάνομαι λίγο άβολα, αλλά ..φταις και συ, που μου κόλλησες το των διορθώσεων μικρόβιο! Κάτι τα βιβλία, κάτι τα γραπτά των εξετάσεων πολλαπλής επιλογής, ειδικευομένων και ..κουϊζοαπαντώντων, μου έμεινε Οπότε, για την ακρίβεια, αλλά και την ιστορική αλήθεια να διορθώσω και ..εαυτόν! Το 2-0 είναι αυτό της 8-4-1973 δια 3 λόγους Α. Εκεί παίξαμε με λευκές κάλτσες Β. Εκεί ΔΕΝ αγωνίστηκε ο Αργυρούδης, αλλά, κυρίως, διότι δεν ηταν ..2-0! 1-1 έληξε-τα γκολ Υβ και Παπαϊωάννου Με 2-0 (Παμπουλής 2) έληξε το ματς του 1971 Mea culpa! Ετσι, για να διορθώσω και τον ..διορθώσαντα!
Οπότε διόρθωσε και εσύ το "πάντοτε εύστοχος' δια το άτομό μου! Καλός είναι ο φορ που είναι εύστοχος τις πιό πολλές φορές! Και ο Σιδέρης και ο Αναστόπουλος και ο Κοβάτσεβιτς θα προσυπέγραφαν-για τον Αλεξανδρή δεν συζητώ!

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Πράγματι ωραιότατες φωτογραφίες του αγαπημένου Ρομαίν!

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Απλά πράγματα! 71-72 φανέλλα κοφτή στο λαιμό 72-73 με γιακαδάκι!

Φυρί-φυρί είπε...

Το δίδυμο Κεντρωτής - Πέππας μας φτιάχνει τη διάθεση κατ εξακολούθηση...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΟΛΟΙ: Από τη χαρά και τη βιασύνη μου να δημοσιεύσω το υλικό υπέπεσα σε αμαρτήματα. ΔΕΝ θα επαναληφθεί! Χαιρετώ σας!

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι,αν μου επιτρεπετε και με την αδεια σας,ο θρυλοπιστος του ¨07¨39 εχει δικαιο.Εκει (το `73) κερδισαμε 2-0.Στον α` γυρο ειχαμε κερδισει 5-1 στην Ν.Φιλαδελφια.Την προηγουμενη χρονια φεραμε 1-1 στο Καραισκακη με την ΑΕΚ και χαρησαμε το πρωταθλημα στους βαζελες. Να με συγχωρειτε, δεν ηθελα να προκαλεσω συνγχυση.Θα επανελθω με φωτος για να λυθη το puzle.
Tασος Κασνεσης

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Τάσος Κασνέσης: Φίλε Τάσο, έχει περαστεί ήδη η διόρθωση απο χτες. Να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ για τις αποστολές. Περιμένω καινούργιες.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Φίλε Τάσο Κασνέση θερμότατες ευχαριστίες για τις καταπληκτικές και υπέροχες φωτογραφίες που μοιράζεσαι μαζί μας. Το πιό ωραίο είναι, γιά όλους μας, να ψάχνουμε τις χρονιές, τα σκορ, τις μορφές, τις στιγμές μας, την αξεπέραστη ιστορία μας

Σε ευχαριστούμε για το ταξίδι