19.3.12

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ















Είθισται τα ματς του Θρύλου με τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ να τα παρακολουθούμε τηλεοπτικώς συνδειπνούντες στη "Στρατόσφαιρα", ήτοι στο σπίτι του Στράτου Σωτρίνη στο Κερατσίνι. Λόγοι ανεξάρτητοι της θελήσεώς μου με ανάγκασαν να ταξιδέψω την Κυριακή από την Αθήνα στην Κέρκυρα, κι έτσι είδα το ματς με τον Νίκο Μαυρώνα και με άλλους 137 σύγγαυρους στης "Κούλας", στον "επιστημονικό" πεζόδρομο. Μερίμνη Θεοδώρου Α. Πέππα ήρθε φωτογραφικό υλικό από το Σωτρινέικο, αλλά και από τη Θήβα, όπου υπηρετεί τη θητεία του ο Θάνος Πέππας.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΟΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

(Το χουνέρι της Πέμπτης, πάντως, δεν χωνεύεται με τίποτα...)

7 σχόλια:

3moresongs είπε...

Ωραία παρέα!

Ένα σχόλια για την παρένθεση:
Όσο περνούν οι μέρες όντως και γω δεν μπορώ να το χωνέψω... Με εξασφαλισμένο πλέον το πρωτάθλημα θα μπορούσαν να τα δώσουν όλα για μια πολύ καλή πορεία φέτος... Επίσης κυκλοφορούν φήμες περί στησίματος κτλ που με ξενερώνουν περισσότερο!

Γερόγαυρος είπε...

Από όπου και αν το είδες Αγαπημένε Δάσκαλε, σίγουρα σου άφησε την ίδια χαρά που άφησε και στους φίλους που βλέπουμε στις φωτογραφίες, όπως και στα εκατομύρια των "Γαύρων", απανταχού του ... πλανήτη.

Άσε την Πέμπτη.

Ένας εφιάλτης ήταν , αλλά πάει.

Πέρασε.

Σήμερα, αισθανόμαστε όπως μας θύμησε ο "Μπιλ Σάνκλυ" στο "Μέϊλ" που έλαβα, .... Πρωταθληταί.

Απλά Πρωταθληταί !!!

Την Καλημέρα μου !!!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

O Στρατος Σωτρίνης παρέλαβε από τον Τσωρτσιλ τον τιτλο "Πατερας της Νικης"! Οπως και τοτε, με τον Ματθαίο Δερβίση, έτσι και χθες ένα τραγούδι απ'τ'Αλγέρι!
Ολοι μαζί είμασταν-και ο Αμυντας, και ο Μάκης, και εσεις οι δυό εν Κερκύρα, και ο Θάνος επί Θήβαις!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Αμύντας: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ και δεν θέλω να ξεχάσω.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γερόγαυρος: Τσαμπιονόγαυρος!

Ανώνυμος είπε...

Το χουνέρι της πέμπτης κύριε Κεντρωτή όντως δεν ξεπερνιέται κι είναι ο λόγος που δεν μας αφήνει να χαρούμε με την ψυχή μας τη νίκη μας έναντι του βάζελου.. Το χουνέρι συνέβη λόγο της κακής νοοτροπίας στην ομάδα μιας και δεν φροντίσαν εντός της να τηρήσουν χαμηλούς τόνους αλλά και συνολικά κακής διαχείρησης και προετοιμασίας του παιχνιδιού από τη διοίκηση και τους προπονητές.. Φρονώ πως σε μια διοργάνωση διαφορετική από το ελληνικό πρωτάθλημα διαχειρίζεσαι αλλιώς το ενενηντάλεπτο κοιτώντας να κάνεις συντήρηση δυνάμεων, ιδίως όταν απέναντί σου έχεις ένα φρέσκο αντίπαλο που τυγχάνει να αποτελεί μια πολλή επιθετική ομάδα. Ελπίζουμε πως αυτά τα παθήματα θα γίνουν μαθήματα για τις επόμενες χρονιές...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Εν πολλοίς συμφωνούμε, σύγγαυρε. Έχω την εντύπωση ότι οι ποδοσφαιριστές μας κατέβηκαν "ανίδεοι" στον κρίσιμο αυτόν αγώνα, γι' αυτό και χάσαμε. Ελπίζω και εύχομαι στο μέλλον να είμαστε καλά "προετοιμασμένοι". Χαίρε,