23.3.12

ΑΚΕΦΑΛΟΣ Ο ΠΑΟ


Η εξέλιξη στον ΠΑΟ προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Αλλά δεν μπορώ να μην το πω: Μόνοι τους τρώνε τις σάρκες τους. Και μυαλό δεν πρόκειται να βάλουν (ποτέ).

Τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟ της επιρροής Βαρδινογιάννη παραιτήθηκαν, το Δ.Σ διαλύθηκε σύσσωμο και ο Παναθηναϊκός οδεύει ακέφαλος προς το χείλος του γκρεμού! Αποσύρει τα χρήματα ο Βγενόπουλος και τα δάνεια οι Πολέμης και Βασιλάκης.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και τα μέλη Βαρδινογιάννη παραιτήθηκαν εγγράφως, ανοίγοντας τον χορό! Τζήμας, Λουμίδης και Χατζηνικολάου δήλωσαν γραπτώς τις παραιτήσεις τους και παρά τις νουθεσίες των υπολοίπων να παραμείνουν δεν έκαναν πίσω! Στη συνέχεια και από την στιγμή που το Δ.Σ έφτασε τα 10 από τα 13 μέλη και δεν μπορούσε να πάρει την παραμικρή απόφαση παραιτήθηκαν και οι υπόλοιποι εκτός από τους Δομάζο και Κωνσταντίνου.

Όταν το Δ.Σ επί της ουσίας... διαλύθηκε, ο Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στη συνεδρίαση και όντας σε ανοιχτή ακρόαση τόνισε πως: «Με την επιστολή μου στον Γόντικα είχα ξεκαθαρίσει πως τα χρήματά μου ήταν διαθέσιμα σε αυτό το Δ.Σ και με τον Γόντικα πρόεδρο. Από την στιγμή που διαλύεται το Δ.Σ και δεν μπορώ να διασφαλίσω το πως και το που θα διατεθούν τα χρήματα αυτά ζητώ το 1.7 πίσω. Όταν ξαναυπάρξει Δ.Σ τα χρήματα μου θα είναι και πάλι διαθέσιμα»!

Παράλληλα, το τραγικό σκηνικό της σημερινής συνεδρίασης ολοκλήρωσαν οι αποφάσεις των Πολέμη και Βασιλάκη να αποσύρουν τα δάνεια των 750.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα! Όλα αυτά την ώρα που ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει άμεσα από την αγχόνη της ΟΥΕΦΑ...

Επί της ουσίας περισσότερα, όταν έλθει η ώρα.

6 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

snifff

sniffffffff

sniiiiiiiiiiffffffffff !!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!

κλαψψψ

κλακλααψψψψψψψ

κλαααααααααααααψψψψψψψψψψ !!!

Ανώνυμος είπε...

παντα τετοια πολυαγαπημενη μου παναθα.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

GioN είπε...

Ειναι λυπηρο αυτο που συμβαινει με τις μισες ομαδες του πρωταθληματος και οχι μονο με τους βαζελους,γιατι οι ισχυροι αντιπαλοι δυναμωνουν και μας .Πιο πολυ με λυπει η καταντια της Αεκ μια και θεωρω οτι επαιξε καποτε το καλλιτερο ποδοσφαιρο , επι Φαντρονκ.
Δε θα χαθει ο κοσμος αν τελικα αυτες οι ομαδες δεν τα καταφερουν αν και πιστευω οτι οι μεγαλες τουλαχιστον θα βρουν την ακρη.Για την ωρα ας χαρουμε με τη καταντια του Βαζελου μια και ζησαμε τα πετρινα χρονια και το κυνηγι που φαγαμε τοτε.Αντε με το καλο μαζι με τον Απολλωνα και την Προοδευτικη

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Μετά το "έπος Ανδριανόπουλου" στην υπόθεση λουλουδιών,την χτεσινή γελοία απόφαση της λίγκας που καταδικάζει τα σωματεία που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους και δικαιώνει τους ύποπτα ασυνεπείς , δεν αντέχω άλλο κάρβουνο Γιώργο μου! όχι άλλο και ας παγώσει η τσιμινιέρα και απ΄έξω από τη πύλη βαζέλια δακρυσμένα να κοιτάνε!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θρυλόπιστος: Πιο πολύ από όλα μου άρεσε το "συνεπείς". Τί να σου πω, Νικόλα - ξεχειλίζουν από συνέπεια όλοι...

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο απίθανος βγενοπουλος -το β επίτηδες μικρό- όπως τον έβαλαν να " σώσει" την Ολυμπιακή και φυσικά μεγαλούργησε σαν νέος Ωνασης , έτσι θα κανη και τον αγαπημένο μας ΠΑΟ . Εύχομαι τα ίδια και εκεί. ΤΚ