30.4.13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ




Ομοφώνως χθες η Ολομέλεια των Θ.Κ.Ε. ενέκρινε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Είμαστε υπερήφανοι και τυχεροί, που ζήσαμε και έχουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε και να μπορούμε να συγχαρούμε  τους παίκτες μας, το τεχνικό επιτελείο, τη Διοίκηση και όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα στις εξέδρες του Γ. Καραϊσκάκης, αλλά και στις μετακινήσεις της, για μιά πραγματικά ιστορική κατάκτηση Πρωταθλήματος, μιά κατάκτηση που σηματοδοτεί ένα απλησίαστο –για όλες τις άλλες ομάδες και όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και παγκοσμίως με εξαίρεση την Ρέηντζερς– ρεκόρ. Τον αριθμό ορόσημο των 40 τίτλων.
E lucevan le stelle... Και έλαμπαν τα αστέρια...
Τέσσερα τον αριθμό, στην ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού μας.
Όλα ξεκίνησαν από το 1ο... Τον Μανούσκο, τον Καμπέρο, τους Ανδριανοπουλαίους και τον Αχιλλέα Γραμματικόπουλο...
Είμαστε, και να είστε, όλοι περήφανοι, που ζήσατε και ζήσαμε, όσα έζησαν ο Δαρίβας, ο Μουράτης, ο Θεοδωρίδης, ο Κοτρίδης και ο Υφαντής σαν παίκτες, ο Χέλμης σαν προπονητής και ο Γιώργος Ανδριανόπουλος σαν Πρόεδρος και οι φίλαθλοί μας το 1954, όταν κέρδιζε το 10ο Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός μας.
Είμαστε, και να είστε, όλοι περήφανοι, που ζήσατε και ζήσαμε, όσα έζησαν ο Γκλέζος, ο Αγγελής, ο Γκαϊτατζής, ο Κρητικόπουλος και ο Περσίδης σαν παίκτες, ο Δαρίβας σαν προπονητής και ο Νίκος Γουλανδρής σαν Πρόεδρος και οι φίλαθλοί μας το 1975 όταν κέρδιζε το 20ό Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός μας. Και το Κύπελλο, παρεμπιπτόντως (– καλομελέτα κι έρχεται!).
Είμαστε, και να είστε, όλοι περήφανοι, που ζήσατε και ζήσαμε, όσα έζησαν ο Τζόρτζεβιτς, ο Αλεξανδρής, ο Ανατολάκης, ο Ζιοβάννι και ο Γιαννακόπουλος σαν παίκτες, ο Λεμονής σαν προπονητής και ο Σωκράτης Κόκκαλης σαν Πρόεδρος καθώς και οι φίλαθλοί μας το 2001 όταν κέρδιζε το 30ό Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός μας.
Είναι ευτυχής συγκυρία και δίκαια να είστε περήφανοι, αθλητές, τεχνική ηγεσία και εσύ Πρόεδρε, Βαγγέλη Μαρινάκη, που το όνομά σας, σε κατάκτηση ορόσημο, θα γραφτεί δίπλα στα ονόματα τέτοιων ερυθρόλευκων γιγάντων.
Γράψατε ιστορία Και η ιστορία συνεχίζεται. Νά ’μαστε όλοι καλά και στο πέμπτο αστέρι… και να έπεται συνέχεια…

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!

Θρησκευόμενοι Κόκκινοι Επιστήμονες

1 σχόλιο:

Γερόγαυρος είπε...

Ζήτω ο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,

και οι "Ωραίοι" Φίλαθλοί του.

Καλή Εργατική Πρωτομαγιά, μιας και ο Ολυμπιακός είναι ΚΑΙ ομάδα της ...εργατιάς.