11.3.14

ΚάΚΟΣ... ΚάΚΙΣΤΟΣ



Δεν θα λερώναμε τη χθεσινή μέρα γιορτής του Θρύλου για να ασχοληθούμε με το αντιολυμπιακό αντιπαθητικό διαιτητάκι, το ωραιοπαθές.

Εκανε ό,τι έκανε προχτές το βράδυ στην Τούμπα... εγκλημάτισε κανονικά... και χτες κάρφωσε τον βοηθό διαιτητή πως -τάχα- τον παρέσυρε. Αυτά λένε οι -άντε μην πω καμμιά βαρειά κουβέντα- "κύκλοι του Τάσου Κάκου". Μα δεν ήταν μόνο ένα το έγκλημά του... Ο ΠΑΟΚ τελείωσε τον αγώνα με 11 παίκτες, και όχι με 8, όπως θα έπρεπε.
Άντε να χαθείτε, ανθρωπάκια!...

5 σχόλια:

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ είπε...

Τέτοια αντιαθλητική συμπεριφορά είχα καιρό να δω. Κι άλλες φορές η αλητεία κυριαρχεί στην Τούμπα αλλά, κυρίως, εκ μέρους των οπαδών του ΠΑΟΚ. Χθες η συμπεριφορά των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν προκλητική. Ήταν τόσο το μίσος του παίκτη(δεν θυμάμαι τ'όνομά του κι ούτε θέλω να το μάθω) στο κτύπημα του Εντινγκά, τα χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο δεν έχω ξαναδεί. Ξεπέρασε το δείγμα ποδοσφαιριστή(Γκαρσία) στο Ντιόγκο.
Αλλά πέρα, απ'αυτό, η συμπεριφορά του Αθανασιάδη στον Μανωλά, τα βρισίδια που πέταξε σε συνάδελφό του, ο τρόπος που φέρθηκαν στον Σάμαρη, αλλά και οι γλείφτες Σκόνδρας και Τζαβέλας, είναι πρωτοφανής.
Ελπίζω να φερθούμε ψύχραιμα στον ημιτελικό, γιατί νομίζω ότι οι νταήδες της Τούμπας θα κλαίνε ομαδικά στο Καραισκάκη αν ανταποδώσουμε την συμπεριφορά τους. Κι αυτό είναι η άλλη μορφή της πρόκλησης.

kaltsovrako είπε...

είναι η δεύτερη φορά αυτό που συμβαίνει με τον εν λόγω "διαιτητή" στα παιγνίδια του ΟΣΦΠ με τον ΠΑΟΚ. Όλοι θυμόμαστε τί έγινε με τον Γκαρσία και τον Ντιόγκο. Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω πως έκανε σοβαρή πρόοδο αυτή τη φορά δείχνοντας κίτρινη κάρτα (αδιευκρίνιστος ο λόγος, βέβαια..) στον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Αυτό που δεν έχει όμως αναφερθεί είναι πως ο κ. Κάκος πριν από μερικές αγωνιστικές -την δέκατη για την ακρίβεια- στο παιγνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στην Τούμπα άφησε ατιμώρητο τον Βούκιτς όταν και χτύπησε -"καλή" ώρα- παίκτη του Εργοτέλη... και στο 93' (τελευταίο δευτερόλεπτο -κυριολεκτικά- του παιγνιδιού) ο Βούκιτς σκόραρε με φάουλ (πολύ ωραίο γκολ, ομολογουμένως).

Αυτά τα ωραία -πρόχειρα- στατιστικά του ΠΑΟΚ με τον κ. Κάκο. Θα μου πεις και τί έγινε; Τίποτα! Απλά τα αναφέρω, δίχως να έχω καμία διάθεση να απαιτώ κάτι περισσότερο από την ήττα της ομάδας μου στο τελευταίο παιγνίδι. Πιστευω πως η ομάδα δεν έπαιξε ποδόσφαιρο και μάλλον δικαίως έχασε από τον ΠΑΟΚ. Είναι όμως άλλο αυτό, κι άλλο να μπορούμε να διακρίνουμε και να αναφέρουμε την καταφανέστατη "όμορφη ιστορία" του εν λόγω "διαιατητή" με τον ΠΑΟΚ.

kaltsovrako είπε...

Για τις μπουνιές και για τα "αντρικα αθλήματα" δε θέλω να πω τίποτα περισσότερο. Εχουν γίνει απ' όλους (όχι βέβαια σε τέτοια συχνότητα και συχνότητα που συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ), αλλά διάολε είμαστε στον 21ο αιώνα. Δε μπορεί το ποδόσφαιρο να πάιζεται με όρους μαγκιάς...

Το γράφω αυτό επειδή έχω διαβάσει πολλά από πολλούς "δικούς μας" οπαδούς για το τί θα γίνει (τί θα κάνουν, δηλαδή) στο Καραϊσκάκης... Τίποτα τέτοιο δεν πρέπει να γίνει από τους οπαδούς. Δόξα τω Θεό, έχουμε ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει της ... ομάδας του ΠΑΟΚ. Αλίμονο, δηλαδή! Θα πρέπει, επιτέλους, να μάθουμε ποιά είναι η θέση μας ως οπαδοί κάποια στιγμή.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: Σύμφωνοι σε όλα. Εννοείται ότι πρέπει να φερθούμε ψύχραιμα και ακραιφνώς ολυμπιακά.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kaltsovrako: Σύμφωνο. Και εδώ μιλάμε για τον κ. Κάκο. Όχι για την ήττα μας.