28.2.07

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΑ



Δεν χρειάζονται πολλά λόγια (από τη μεριά μας). Χρειάζονται μόνο έργα - και έργα στο ποδόσφαιρο είναι τα γκολ.

Αναρωτιέμαι. Η ομάδα που δεν μπόρεσε να κερδίσει σήμερα την Ξάνθη στην έδρα της, θα κατεβεί την Κυριακή στο Καραϊσκάκη για να νικήσει τον Θρύλο; Αυτό θα είναι όντως κατόρθωμα - εννοώ ότι θα είναι κατόρθωμα δικό μας. Τουλάχιστο τέσσερα! Είπαμε: έργα! Και στη μπάλλα έργα είναι τα γκολ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΑ - με οποιαδήποτε σύνθεση και αν κατεβούμε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. Ο τύπος στην εικόνα τούς τα είχε βάλει και μάλιστα πολλές φορές. Τον λένε Γιώργο Σιδέρη - το γράφω για όσους δεν το ξέρουνε. Και για όσους το ξέρουν το επαναλμβάνω. Επανάληψις εστί μήτηρ πάσης μαθήσεως. Να μάθουνε όσοι δικοί μας δεν ξέρουν τον Σιδέρη, αλλά να μάθουν και οι Βάζελοι καλά αυτό που χρόνια ξέρουν από τα χρόνια όχι μόνο του Σιδέρη, αλλά του Γιάννη Βάζου και του Γιώργου Ανδριανόπουλου! Κι αυτοί τεσσάρες τους ρίχνανε... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΑ λοιπόν!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωχ, απ'ότι βλέπω και ο Καστίγιο μέσα. Τα τέσσερα, νομίζω, είναι λίγα κ. Κεντρωτή. Μου έρχεται ένα παιδικό τραγουδάκι που ταιριάζει στην περίσταση. Θα το γράψω εδώ κι όχι στο Αλωνάκι..."Αχ κουνελάκι, κουνελάκι, ξύλο που θα το φας". Όπου ξύλο, βέβαια, βάζουμε καλύτερα "γκολ"

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Είπαμε - όποιοι και αν παίξουν με την ερυθρόλευκη φανέλλα, οφείλουν να διαλύσουν το πράσινο τσίρκο. Ας είμαστε ακόμη κι εσύ μ' έμένα, φίλε Βαγγέλη, στην ενδεκάδα.

τουκιθεμπλομ είπε...

Χαίρομαι που υπάρχει τέτοια ένταση και συγκίνηση γιατί κινδυνεύαμε να ζήσουμε ένα υποτονικό ντέρμπι. Ας βοηθήσουμε το ΑΕΚάκι να ανακτήσει τη δεύτερη θέση. Η τρίτη θέση που οδηγεί στο ουέφα είναι αυτή που αρμόζει στους θρασείς λαγούς.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Μα έχουμε αίμα στις φλέβες μας, φίλτατε ΤΟΥΚΙΘΕΜΠΛΟΜ. Δεν "κυλάει" γιαούρτι / γιαούρτη. Χαίρε!