3.6.07

ΓΟΥΩΤΕΡ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΩΛ





Απουσία μερικών ημερών μάς αναγκάζει να "κλέψουμε" από καλά σάιτ και μπλογκ στοιχεία για την πορεία του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς σε δύο διοργανώσεις.

Από το μπλογκ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" (www.froza1.blogspot.com/) παραθέτουμε τα εξής σχετικά με την τεράστια νίκη του Θρύλου μέσα στη Βουδαπέστη επί της Χόνβεντ (πελάτισσάς μας, ως γνωστόν:

Χόνβεντ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-11

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΟ

Μπορεί ο τελικός του CL να κλέβει τα φώτα της αθλητικής δραστηριότητας, όμως η αρμάδα του Βαγγέλη Πάτερου συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να μας κάνει υπερήφανους. Το επόμενο ραντεβού μας πλέον, θα είναι στο Μιλάνο, στις 22-23 Ιουνίου, στο F4 [Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Προ Ρέκο (Ιταλία), Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία)] και ευχή όλων με το Πρωτάθλημα Ευρώπης στο τέλος!

Αντίπαλος μας στα ημιτελικά του F4 θα είναι η Προ Ρέκο.


Από το επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού, www.olympiacos.org, αντιγράφουμε τα εξής για το ίδιο θέμα:

Με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο η ομάδα πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού προκρίθηκε στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα που θα γίνει στις 22 και 23 Ιουνίου στο Μιλάνο. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και νίκησαν και στη Βουδαπέστη την Χόνβεντ με 11-9, σκορ με το οποίο είχαν επικρατήσει και στον Πειραιά στο πρώτο παιχνίδι. Οι άλλες τρεις ομάδες που συνθέτουν την τετράδα της διοργάνωσης με τον Ολυμπιακό είναι οι εξής: Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Προ Ρέκο (Ιταλία) Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία).

Τα οχτάλεπτα: 3-3, 4-2, 2-3, 0-3
ΧΟΝΒΕΝΤ: Μπάρανι 3, Μπίρος 3, Μπένεντεκ 2, Σίβος 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σάντα 3, Κομάντινα 2, Αφρουδάκης Γ. 2, Χατζηθεοδώρου 2, Βράνιες 1, Ντόσκας 1



Και πάλι από το επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού, www.olympiacos.org, αντιγράφουμε τα εξής:

'Αρης-Ολυμπιακός 75-83

Παίζοντας με καρδιά πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός νίκησε στο Αλεξάνδρειο τον 'Αρη με 83-75 στον 5ο και τελευταίο ημιτελικό των πλέι-οφ της Α1 μπάσκετ και προκρίθηκε στους τελικούς όπου θ' αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» που ήταν μπροστά στο σκορ και στο ημίχρονο (40-44), έπαιξαν με ψυχή και μυαλό και πήραν τη νίκη-πρόκριση «σπάζοντας» το πλεονέκτημα έδρας του αντιπάλου.

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 40-44, 64-67, 75-83.

Διαιτητές: Πιτσίλκας, Βορεάδης, Μαστραφτσής.

ΑΡΗΣ (Αντρέα Ματσόν): Καστλ 12 (3), Σιγάλας, Τσαλδάρης 2, Σεραπίνας 6 (2), Σκέιλς 7 (1), Καλαϊτζής 8, Ηλιάδης 4, Ουίλκινσον 21 (2), Μάσεϊ 14, Γιαννούλης 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πίνι Γκέρσον): Πεν 10 (2), Παπαμακάριος 11 (3), Ματσιγιάουσκας 12 (1), Ζίζιτς 7, Μπουρούσης, Ντόμερκαντ 6, Χαρίσης 3, Μπάρλος, Βασιλόπουλος 13 (1), Στακ 6, Σχορτσιανίτης 15.

1 σχόλιο:

pananap είπε...

Κύριε Κεντρώτη είναι τιμή μας που διαβάζετε και αναπαράγετε άρθρα από το blog της ομάδας μας, χαρά μας επίσης που επιστρέψατε και πάλι!