7.6.07

ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ




Ελλείψει μεταγραφών ποστάρω δύο ερυθρόλευκα θέματα με την σπανιόλα Almudena Fernandez. Καλή μεταγραφή θα ήταν και αυτή για την ονάδα βόλλεϋ ή κολυμβήσεως γυναικών. Τα ξαναλέμε.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβάμαι φίλε κ. Κεντρωτή ότι θα περάσουμε μεγάλη ανομβρία στο θέμα των μεταγραφών. Φαίνεται δυστυχώς ότι δεν υπάρχει και ο ελάχιστος προγραμματισμός στο διοικητικό και τεχνικό επιτελείο. Όλα δείχνουν ότι επικρατεί η λογική του 'ότι μας κάτσει'. Αναρωτιέμαι πως μια μεγάλη ομάδα βαδίζει χωρίς ορατούς στόχους, διοχετεύοντας δια της γνωστής οδού στον τύπο διάφορα ονόματα. Βοά το πράγμα. Δεν ακουμπάμε Σπυρόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, γιατί είναι ακριβοί. Άραγε δεν αντιλαμβάνεται η Διοίκηση ότι με Ντομί και Μάριτς το Καραϊσκάκη θα είναι άδειο του χρόνου; Ας ελπίσουμε ότι θα διαψευστώ και ως δια μαγείας κάποια μέρα θα ανακοινωθούν οι κατάλληλοι παίκτες.
Μέχρι τότε, καλό θα ήταν να συνεχίσετε τη δημοσίευση γυναικών στα κόκκινα. Αληθεύει ωστόσο ότι το κορίτσι της φωτογραφίας αποτελεί νέα προσθήκη στην παρέα των Θρησκευόμενων Κόκκινων Επιστημόνων; Αν ναι, μπορούμε να 'ρθούμε κι εμείς;

Ανώνυμος είπε...

Επανέρχομαι καθότι με τρώει η περιέργεια. Η τελευταία απουσία σας σχετίζεται μήπως με τις πρυτανικές εκλογές εν τω Ιονίω πελάγει; Συγγνώμη για την αδιακρισία.

Ανώνυμος είπε...

Μπροστά στον κίνδυνο να δηλώσουν οι κοπέλες ότι έρχονται στον ΘΡΎΛΟ ο κ, Κόκκαλης είναι έτοιμος να δηλώσει ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του. Τα ίδια έκανε με τον Ζε Ρομπέρτο τον Ντουντου και Τον Τουντσάι, Ακόμα και στην κοροιδία κατάντησε κουραστικός και επαναλαμβανόμενος με τις ίδιες φυλλάδες να τον σιγοντάρουν και κάποιους βοήθειά μας να προσπαθούν να εξομαλύνουν την κατάσταση... για το καλό του Ολυμπιακού. Ξέρει καλά την καφρίλα μας ο πρόεδρος και το εκμεταλλεύεται.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν πάνε καλά. Το σύστημα που επικρατεί στην ομάδα είναι το "Ό,τι λάχει εμείς οι βλάχοι". Δηλαδή, δήθεν ενδιαφερόμαστε για 3-4 παίκτες, αφήνουμε το παραμύθι να συνεχιστεί καμια δεκαριά μέρες και στο τέλος πάμε γι' άλλα. Ε, δεν μπορεί, στο τέλος κάποιος θα μας κάτσει. Δυστυχώς, δεν κτίζονται έτσι οι ομάδες. Ελπίζω, με όλη μου την καρδιά, να κάνω λάθος. Να με διαψεύσει ο πρόεδρος. Αλλά δεν το βλέπω.

pananap είπε...

Αισιοδοξία παιδιά, θα χτιστεί μεγάλη ομάδα φέτος!!!

Ανώνυμος είπε...

Μελιτζάνες στο φούρνο με τυρί
Με φλάσκα, τη μεγάλη μελιτζάνα!


Υλικά
1 μεγάλη μελιτζάνα, φλάσκα
2 κρεμμύδια
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
λίγη καυτερή πιπεριά
100 γραμ. φέτα
100 γραμ. κεφαλοτύρι
έτοιμη βρασμένη σάλτσα ντομάτα
χοντρό αλάτι
μαϊντανό και δυόσμο
Διαδικασία
Αρχικά, ξεπικρίζουμε τη μελιτζάνα στο αλάτι. Δηλαδή την αλατίζουμε καλά και την αφήνουμε για 10-20 λεπτά να βγάλει τα υγρά της. Την ξεπλένουμε και είναι έτοιμη για μαγείρεμα.

Κόβουμε τα υλικά σε φέτες και ετοιμάζουμε τη σύβραση σε ένα τηγάνι. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με τις πιπεριές και προσθέτουμε την έτοιμη σάλτσα ντομάτας. Αν δεν έχουμε, προσθέτουμε στο τηγάνι μας 2-3 τριμμένες ντομάτες, λίγη ζάχαρη, αλάτι, δυόσμο και μαϊντανό τριμμένο και τ' αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να δέσουν.

Στη συνέχεια τηγανίζουμε τις φέτες μελιτζάνας σε ένα δεύτερο τηγάνι και τις βάζουμε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας, για να τραβήξει το πολύ λάδι. Σε ένα ταψάκι-πυρέξ στρώνουμε τη μελιτζάνα, χοντρό αλάτι, τυρί φέτα και τη σύβραση.

Πασπαλίζουμε το πυρέξ με μπόλικο κεφαλοτύρι και ψήνουμε το φαγητό στο φούρνο στους 160˚C, για 20 λεπτά περίπου.

Τρώμε μια νοστιμιά!!!

Καλή όρεξη!

Ανώνυμος είπε...

Κροκέτες μπακαλιάρου με σκορδαλιά
Μερίδες: -
Θερμίδες: - ανά μερίδα
Υλικά: 1 κιλό ξερό Μπακαλιάρο
1 κούπα Μπύρα
1 κούπα Νερό
3 κούπες Αλεύρι
3 Αυγό(ά)
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο
1 κούπα Καρύδια
2 μεγάλες φέτες μπαγιάτικο Ψωμί
3 σκελίδες Σκόρδο
1 κούπα Ελαιόλαδο
Αλάτι

Τρόπος παρασκευής

Σε μια μεγάλη λεκάνη με νερό βάζετε τον μπακαλιάρο να ξαλμυρίσει. Τον αφήνετε 24 ώρες, αλλάζοντας κατά διαστήματα το νερό. Στη συνέχεια, τον καθαρίζετε από τα κόκαλα και το δέρμα του και τον κόβετε σε μικρά κομμάτια.

Σε μια λεκάνη βάζετε την μπύρα, το νερό και τους κρόκους των αυγών. Τα χτυπάτε για λίγο μέχρι να ενωθούν τα υγρά. Προσθέτετε λίγο αλάται, το πιπέρι και το αλεύρι. Τα ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι να γίνουν ένας πηχτός χυλός, στον οποίο προσθέτετε τα κομμάτια του μπακαλιάρου. Βάζετε το χυλό στο ψυγείο για δύο ώρες.

Χτυπάτε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και τα ανακατεύετε απαλά με το χυλό. Σε μια φριτέζα βάζετε το λάδι να κάψει. Μ' ένα κουτάλι παίρνετε λίγο από το χυλό και τον ρίχνετε στο καυτό λάδι, αφήνοντας τις κροκέτες να ψυθούν μέχρι να ροδίσουν. Στη συνέχεια τις βγάζετε επάνω σε απορροφητικό χαρτί. Θα σερβίρετε τον μπακαλιάρο, ζεστό ή χλιαρό, με σκορδαλιά.

Για να κάνετε σκορδαλιά, γεμίζετε ένα μπολ με νερό και βάζετε τις φέτες του ψωμιού να μαλακώσουν. Βάζετε στο μπλέντερ τα καρύδια, τα σκόρδα, το αλάτι και το μισό λάδι. Γυρνάτε το διακόπτη για λίγο και τον κλείνετε αμέσως.

Βγάζετε το ψωμί από το νερό, το πιέζετε με τα χέρια μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά και το προσθέτετε στο μίγμα των καρυδιών. Γυρνάτε και πάλι το διακόπτη του μπλέντερ και ρίχνετε σιγά σιγά το λάδι, ώσπου το μίγμα να γίνει μια πηχτή κρέμα. Ισως δε χρειαστεί να βάλετε όλο το λάδι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ολυμπιακόσ: Ευχόμεθα και προσευχόμεθα. Γεια σου, φίλε.

@ makelele: πρόσκλησξ σε γεύμα.

@ ribo: πρόσκληση σε δείπνο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kordopatis: Συμφωνώ σε όλα. Το κορίτσι είναι Μπόκα Τζούνιορς (πήγαμε τελικό στο Κόπα Λιμπερταδόρες) και Θρύλος. Η απουσία μου δεν σχετίζεται με τις πρυτανικές εκλογές στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Απλώς πέρασα από εκεί, ψήφισα (το μειοψηφίσαν σχήμα) και μετά χάθηκα κάμποσες μέρες στην αγαπημένη μου ιταλική πόλη, τη Νάπολη, όπου δεν είχα υπολογιστή εν λειτουργία. Γι' αυτό και η μακρά σιωπή μου. Χαίρε, φίλτατε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ παπαράτσι: Σα σα συμφωνώ και με σένα, φίλε μου. Νά 'σαι καλά.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ βαγγέλης: Τά 'χουμε πει χίλιες φοές, Βαγγέλη μου. Κυριακή κοντή γιορτή. Θα δούμε. Με ενοχλεί βαθιά, πάντως, η ακατάσχετη (και εντελώς ηλίθια) μεταγραφολογία του φιλολυμπιακού τύπου: τώρα τρώγονται μεταξύ τους για το αν ο Νέρι μίλησε στο Μεξικό ή όχι με τον Άρτσε! Λες και τις μεταγραφές τις κάνει ο Νέρι. Θέλω να είμαι συγκρατημένος και ευγενής, μα δεν μπορώ - γι' αυτό και θα το γράψω (και με το συμπάθιο): ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ 'ΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...