22.9.08

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 4-1








Χτες παίξαμε σχετικά καλή μπάλλα. Βάλαμε τέσσερα υπέροχα γκολ (Κοβάτσεβιτς, Γκαγιέτι, Ντιόγκο, Όσκαρ). Σχετικά στρωμένη η ομάδα, φαίνεται ότι κάτι πάει να γίνει. Δεν χρειάζονται, πάντως, υπέρμετροι ενθουσιασμοί. Ο Πανσεραϊκός δεν ήταν ο φοβερός αντίπαλος, αλλά από την Νόρντζελαντ είναι κλάσεις ανώτερος. Υπήρχε παλμός στο γεμάτο Καραϊσκάκη χτες. Και χαρά. Μεγάλη χαρά. Ο κόσμος το φχαριστήθηκε. Πάντα τέτοια!

2 σχόλια:

Hades είπε...

Δε νομίζω να αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα εντός έδρας φίλε Γιώργο. Για την ώρα το πρόβλημα γιγαντώνεται στα εκτός. Πάντως η αλήθεια είναι ότι χθες υπήρξαν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία, το σημαντικότερο των οποίων ότι ο Ντάρκο δείχνει να έχει πεισμώσει. Και τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ φέτος, μετά τις μαεστρικές ενέργειες της διοικήσεως το καλοκαίρι. Παρεμπιπτόντως, αν συνεχίσει στο ίδιο τέμπο ο Γκαλέτι, μας βλέπω να ψάχνουμε για δεξί εξτρέμ του χρόνου κι ας λέει ότι θέλει να κάτσει...
Επίσης, αν και ίσως ακουστεί οξύμωρο, δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που βάλαμε πολλά γκολ και ήταν όλα γκολάρες. Εμμένω πάντως στη θέση μου ότι ο Βαλβέρδε είναι πολύ καλός προπονητής. Τον ξέρω από την Μπιλμπάο (την οποίαν υποστηρίζω αρειμανίως στην Ισπανία!)

Άσχετο: μια πρόταση έχω να σου κάνω. Νομίζω θα ήταν καλύτερο να βάζεις πάνω-πάνω τα δικά σου σχόλια, μετά από τα πρωτοσέλιδα δηλαδή. Γίνονται ενδιαφέροντες διάλογοι και κρίμα είναι να "κατεβαίνουν"¨γρήγορα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ hades: Πρώτα-πρώτα κι εγώ αγαπώ τη Μπιλμπάο - οι λόγοι είναι ευνόητοι. Και οι σκέψεις σου και οι υποψίες σου με βρίσκουν σύμφωνο. Έχουν βάση - δεν είναι "του καφενείου". Τα "σχόλιά" μου είναι συνήθως μικρά. Δεν προλαβαίνω πάντοτε να γράψω κάτι "άξιο λόγου και μνείας" για συζήτηση. Θα ακολουθήσω, ωστόσο, τη φιλική προτροπή σου. Ναι, χτες ήταν γλυκά στου Καραϊσκάκη. Πολύ ζεστά, πολύ ολυμπιακά. Σε χαιρετώ.