16.9.08

ΓΕΛΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΤΟ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ


Ο Ολυμπιακός νίκησε την Νόρντσελαντ με 2-0 (τα γκολ τα πέτυχαν οι Μήτρογλου στο 72΄ και Λέτο στο 92΄). Η εμφάνισή μας (ιδίως του Α΄ ημιχρόνου) ήταν εντελώς αποκαρδιωτική. Παίζαμε με μια -επιεικώς κρινόμενη- δανέζικη μπυραρία και δεν μπορούσαμε όχι μόνο να σταυρώσουμε μια μπαλλιά, αλλά ούτε καν να κερδίσουμε μια κόντρα. Δύο γκολ πετύχαμε από τραγικά λάθη παικτών που κάνουν άλλη δουλειά στη ζωή τους, ήτοι: δεν ζουν απ' το τόπι. Το ότι δεν αρπάξαμε 2-3 γκολάκια είναι ευτύχημα. Εμείς, σύγγαυροι, δεν είμαστε Βάζελοι να πανηγυρίζουμε για τέτοιες νίκες. Η ομάδα είναι άρρωστη - δεν περπατάει καν. Θα τα ξαναπούμε.
Για την ιστορία:
Νόρντσελαντ: Χάνσεν, Κίλντεντοφτ, Κιμπέμπε, Λούντμπεργκ, Σ. Ρίχτερ, Νακαζίμα - Φαράν (64' Κρίστενσεν), Νταλ (77' Πέντερσεν), Κάρλσεν, Μπερνιέ, Τ. Ρίχτερ (83' Στορμ), Μπέρνμπουργκ
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ντομί, Άντζας, Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι (60' Ντιόγκο), Μπελούτσι (85' Ντουντού), Λεονάρντο, Μήτρογλου (80' Λέτο).

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατι, δεν ξέρω τι, είναι πολύ άρρωστο μεσα στην ομάδα...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Η ομάδα είναι όλη άρρωστη. Δεν είναι μόνο ένα "κάτι".

Hades είπε...

Ειλικρινά δεν είμαι σίγουρος αν τα γκολ που θυμάμαι είναι από το χθεσινό ματς ή από άλλο, παλαιότερο. Κυριολεκτικά έχω ξεχάσει τι έγινε σε αυτό το ματς... Έλεος δηλαδή...

ΥΓ. Όταν θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, θα κατανοήσουμε και τους λόγους που η ομάδα είνια άρρωστη. Όσο το κεφάλι είναι όμως στο απυρόβλητο....

ΥΓ. Για όσους είχαν έντονες καούρες χθες, να ενημερώσω απλά ότι ξαναμίλησε ο κύριος Θεοδωρίδης...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ hades: Φίλτατε σύγγαυρε, όλα σωστά - την ίδια γνώμη έχω. Όμως ο Σάββας δεν εχει άδικο σε αυτά που λέει - καμμιά φορά τα λέει λιγάκι μπρούτα, και αυτό αδικεί τα λεγόμενά του. Έχει όμως δίκιο. Το ότι υπάρχει και άλλος "τρόπος" είναι γνωστό, αλλά όχι στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Hades είπε...

Φίλε Γιώργο, δεν είπα ότι αυτά που λέει είναι λάθος, όμως προσωπικά δεν συμφωνώ με τίποτε απ'αυτά. Κατ' αρχήν είσαι Ολυμπιακός και πέφτεις σε επίπεδο... Βαρούχα;;;;; Έλεος και ήμαρτον μαζί. Ας λέει ο κάθε Βαρούχας ό,τι θέλει. Να κάτσω ν'ασχοληθώ εγώ κι εσύ, ναι. Να ασχολείται ο επίσημος Ολυμπιακός όμως; Αίσχος. Και ειδικότερα για τον Θεοδωρίδη, από παλιά έχω πει ότι είναι πολύ προτιμώτερο απλά να μην ξαναπάρει θέση σε τίποτε. Έχει καταντήσει γραφικός πια, ανεξαρτήτως αν έχει δίκιο ή όχι.

Και για να τα λέμε κι όλα, θεωρώ ότι ουδεμία ελληνική ομάδα δικαιούται να μιλάει για τη διαιτησία. Το εννοώ, ουδεμία. Όχι μόνο οι μεγάλες ως λένε οι περισσότεροι, αλλά ου-δε-μί-α. Δεν υπάρχει ελληνική ομάδα που να μην έχει σφαχτεί όσο δεν πάει και να μην έχει σπρωχθεί και όσο δεν πάει. Αυτό που δεν έγινε ποτέ κατανοητό είναι ότι άλλες ομάδες σπρώχνονται για να μην μιλάνε, κι άλλες απλά για να προστατέψουν τα συμφέροντά τους. Εν ολίγοις, από πλευράς διαιτησίας όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ hades: Δεκτή η εξήγηση γφια τον Θεοδωρίδη. Για το φαινόμενο "Βαρούχας" δεν συμφωνούμε. Θα γράψω εκτενώς τις απόψεις μου, λαμβάνοντας υπόψη μου και τις παρατηρήσεις σου. "Για τη διαιτησία" συμφωνώ: οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες (διεθνώς) δεν πρέπει να μιλάνε. Σε καληνυχτίζω.