11.6.10

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ... ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ... ΞΕΝΟΙΑΣΕΙ



Ο Παναθηναϊκός ψάχνει να βρει πρόεδρο για τα ερασιτεχνικά τμήματά του μέσω αγγελίας στον τύπο:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος (Π.Α.Ο.) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, που επιθυμεί να αναλάβει το Τμήμα Αμειβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης Ανδρών του Παναθηναϊκού Α.Ο. να υποβάλει, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του νόμου περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού όπως ισχύει, εγγράφως τη πρότασή του έως την Δευτέρα 26/07/2010 και ώρα 13:00 στην Γραμματεία του Ομίλου, οδός Λ. Κατσώνη αρ. 3, Αθήνα, Τ.Κ. 11472 (τηλ. 2106444401/2).

Εμείς, όμως είμαστε τυχεροί. Έχουμε προβλέψει από παλιά και έχουμε τον γίγαντα Συγγελίδη! Γι' αυτό απολαμβάνουμε με την άνεσή μας το μουντιάλ και κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδυα. Ου φροντίς... (όπως άλλωστε και στο ποδόσφαιρο!...)


8 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Oσο οι πετοσφαιριστές δεν καλούνται να ...πληρώνουν κι από την τσέπη τους για το προνόμιο να φοράνε την φανέλα, ας μην διαμαρτυρονται! Θα δεις, σύντομα και αγγελία "Ζητείται αριστερό χαφ, ηλικίας 27-36 ετών, παντρεμένος, σπιτόγατος, με υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα πηγαίνει στην πατρίδα του ξεχνώντας να γυρίσει. Προϋπηρεσία απαραίτητη. Τιμές λογικές Περί τα 300.000 ετησίως [να καταβάλλει, εννοούμε!] Συγγενείς δεκτοί Τηλεφωνήσατε στο 56586955.... "

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο.
Eβαλντ Λίνεν εκλεκτός και φτηνός!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Α. ΠΕΠΠΑΣ & ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ: Καλώς τους τους επενδυτές!

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Λόγω ομοιοπαθητικής η κρίση του ΔΝΤ χτυπά και τους δύο μεγάλους απλά αυτοί έριξαν το πρόβλημα στην πετόσφαιρα ενώ εμείς σχεδόν σε όλα!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Oχι επενδυτής Αναλυτής του Σωκρατικού Κεϋνσιανού σκεπτικού!

Hades είπε...

Η αλήθεια είναι ότι τα χάλια των από 'κει τουλάχιστον δεν τα έχουμε (των οποίων είχαν αρχίσει από πέρσυ). Βέβαια αυτό ούτε παρήγορο είναι, ούτε κάτι άλλο πέραν του αξίου σχολιασμού, μιας και ο ημέτερος γίγας θα λύσει τα προβλήματα και φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Φίλε μου, κι εμείς είχαμε βγάλει στο παρελθόν αγγελίες για να βρεθούν άνθρωποι να αναλάβουν τον ερασιτεχνικό Ολυμπιακό. Δεν παρουσιάστηκε -ευτυχώς- κανένας, κι έτσι ανέλαβε -δυστυχώς- ο Συγγελίδης (εκλεγείς!)
Άσ' τα...

Hades είπε...

Σύγγαυρε, δε νομίζω να είχαμε φτάσει σε τέτοια χάλια. Ναι μεν η εποχή λίγο προ και λίγο μετά Πέτρου ήταν αρκετά νεφελώδης, αλλά σε τέτοιο επίπεδο δεν είχαμε φτάσει.
Και τουλάχιστον ο Συγγελίδης παρόλο που ανεπαρκής στην πράξη ούτε με το μαχαίρο στον λαιμό πήγε, ούτε ψυχικό έκανε, ούτε ριψάσπις προέκυψε. Τουλάχιστον αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε, όσο κι αν μας στρίβει τ'άντερα η παρουσία του.
Τέλος πάντων, όχι ότι αλλάζει και ιδιαίτερα η τελική εικόνα, απλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε είναι...