23.6.10

ΑΚΗΣ ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ: ΜΕΓΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ




Δεν χρειάζονται λόγια, πέρα από μία μόνο λέξη.

Γ Ι Γ Α Σ !!!

11 σχόλια:

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Kαι άξιος του Ολυμπιακού

Vassilis Tsapatsaris είπε...

Μαζί με τον Τάσο, ίσως οι δύο τελευταίοι που μας έκαναν να νιώθουμε τον Ολυμπιακό μας, συνέχεια της ομάδας των παιδικών μας χρόνων.

Φοινικιστής είπε...

Ας μου επιτραπεί να αφιερώσω σε σας και τους επισκέπτες του ιστολογίου ένα παλιό τραγούδι του Ολυμπιακού, αυτό εδώ.

Γράφτηκε το '74, όπως διαβάζω, αλλά εγώ λόγω ηλικίας το πρωτοάκουσα μέσα στη δεκαετία του '80.

Συγκινούμαι, όταν το ακούω. Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, όταν ταξιδεύαμε οικογενειακώς και ακούγαμε μεταξύ άλλων αυτά τα τραγούδια στο αυτοκίνητο, από κασέτα. Είναι φυσικό λόγω εποχής να ανακαλώ στη μνήμη μου το παλιό Καραϊσκάκη, τον Αναστόπουλο, τον Μητρόπουλο και τους λοιπούς, όταν ακούω αυτό το τραγούδι. Θυμάμαι που τους θαύμαζα από κοντά, από τη θύρα 7!

Βαγγέλης Κ. είπε...

Ο Κόκκαλης έχει καταλάβει ότι πούλησε στον Μητσοτάκη;

Hades είπε...

Ψυχάρα ο Στολτίδαρος, δεν το συζητάμε. Κι αυτός άξιος που φόρεσε τη φανέλα και την τίμησε όσο λίγοι.
Αυτό που θέλω να δω είναι ένας αγώνας προς τιμήν και των δύο διότι είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η ομάδα.
Θα τον αγαπάμε πάντοτε.

ΥΓ. Αναφορικά και με τον Στολτίδαρο και τον Πάντο, έχει πάρει τ'αφτί μου ότι οι περιπτώσεις τους επανεξετάζονται. Τώρα κατά πόσον υπάρχουν όντως πιθανότητες ή όχι, μάλλον δεν είμαι και ιδιαίτερα αισιόδοξος.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε παλαιέ συνάδελφε, πως γίνεται να υπάρχουν ακόμα αριστεροί που πιστεύουν ότι ο θεός έπλασε τον Αδάμ κατ’ εικόνα και ομοίωσή του χρησιμοποιώντας άργιλο χρώματος σκατί;

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ είπε...

Τεράστια μορφή ,ισάξια σε αξία και
προσφορά του Κουσουλάκη.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Διότι βλέπουν εσένα και καταλαβαίνουν ότι το σκατό, που είσαι εσύ, καταβάλλει και τη διαλεκτική ακόμα. Και πού' σαι, μην το ξεχάσω. Άντε γαμήσου, ρε μαλάκα.

pananap είπε...

ΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

@ Φοινικιστή: Ευχαριστίες Το τραγουδι γραφτηκε οντως, 1973-74 και τοχω ακομα σε βινυλιο 45 στροφων Ειχε εξωφυλλο την 11άδα με το ΑΠΟΕΛ Ο Κελεσίδης φοράει την κιτρινη φανελα που ειχε αλλάξει με τον τερματοφύλακα της εθνικης Γαλλιας Το "1" στο στηθος και οι ριγες της Αντιντας κοκκινες ασπρες και μπλέ Μπροστα ο Υβ με μουσι Αμα την σκανναρω θα την στείλω στον Γιωργο

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

@ Φοινικιστη Ευχαριστιες Ναι, οντως, κυκλοφορησε το 1973-74, και τοχω σε 45αρι βινυλιο Εχει εξωφυλλο εγχρωμη την 11αδα του ματς με το ΑΠΟΕΛ Ο κελεσίδης με την κιτρινη φανελα του γκολκηπερ της Γαλλίας [ο Μπαρατελλί, νομιζω] που ειχαν ανταλλάξει στο ματς των Εθνικών με το "1" στο στηθος και ο Υβ κατω μπροστα με μουσι!