8.1.12

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0



Αναμενόμενο ήταν, σύγγαυροι. Τα προμηνύματα τα είχαμε πάρει την Τετάρτη που νικήσαμε με το ζόρι τον Ατρόμητο. Σήμερα πρέπει να κάναμε την αθλιότερη εμφάνιση - χειρότερη και από εκείνην στην Τρίπολη.

Τοροσίδη, παιδί μου, με τις εμφανίσεις σου, το πολύ-πολύ να πάρεις μεταγραφή στον Πλατανιά - και πολύς σου πέφτει μεταξύ μας.
Μαρκάνο, παιδί μου, πρέπει να μας πεις κάποια στιγμή πώς αισθάνεσαι που παίζεις στον Ολυμπιακό, ενώ δεν κάνεις ούτε για την Θέουτα της πατρίδας σου.
Γέστε, Γέστε, εσύ μη μας πεις τίποτα! Θα ρωτήσουμε τον Ερνέστο να μας πει τί βλέπει σε έναν τέως ποδοσφαιριστή σαν κι εσένα και σε χρησιμοποιεί. (Το γιατί σε κουβάλησε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το ξέρουμε...)
Μιραλάς, σύνελθε!
Γιάννη Φετφατζίδη, άμα θες να παίζεις στο Θρύλο, απόκτησε επί τέλους σουτ και μάθε να πασάρεις στα τρία μέτρα. Χωρίς σουτ και μεταβίβαση όσο περνάει ο καιρός θα γίνεσαι ολοένα περισσότερο "Χάρης Παππάς".

Παίκτες του Θρύλου και κ. Ερνέστε, το πήρατε είδηση ότι ο Αραβίδης σάς έκανε άλογα;

**********************

Σύγγαυροι, πολύ σοφτ και μη μου άπτου ομάδα γίναμε...

8 σχόλια:

G7 είπε...

Αφηστε ετσι οπως παει θα σπασω το σπιτι απο τα νευρα μου!!! Αι στον κορακα με τα σαπακια που μαζεψαμε!!!!!!!

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΏ και πέρνα και από τo blog μου!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ G7: Σύγγαυρε, το σπίτι δεν σου φταίει σε τίποτα. Άλλα πρέπει να σπάσουμε! Σε χαιρετώ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θρυλόπιστο: Περνάω.

Hades είπε...

Σημασία έχει ν'ανανεωθεί το συμβόλαιο του Βαλβέρδε, σύγγαυροι. Τόσες καλές εμφανίσεις, τέτοιοι παικταράδες, έχουμε χορτάσει μπάλα, να μην τον ανταμείψουμε;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Πές το ψέματα;! Έχουν φαγωθεί οι φυλλάδες μας, μην και χάσουμε το κελεπούρι.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτοί που διακρίνεστε - ιδίως μετά από ένα τόσο άσχημο αποτέλεσμα για αντιβαλβερδική κριτίκη - θα ήθελα μια άποψη για το τι περιμένετε από τη διοίκηση του ολυμπιακού και το ποιός ή τι είδους προπονητής θα ικανοποιούσε...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Όχι, φίλε και σύγγαυρε, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Είμαστε μόνο ολυμπιακοί και έχουμε γνώμη, την οποία και εκφράζουμε ελεύθερα και απροκατάληπτα. Για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου, σου λέω: Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού προσωπικά περιμένω να προστατεύει τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Προπονητή θέλω κάποιον σαν τον Μπιλ Σάνκλυ, τον Μπράιαν Κλαφ, τον Ρίνους Μίχελς, τον Ερνστ Χάππελ, τον Κάρλος Μπιάντσι, τον Μαρτσέλλο Λίππι, τον Πέπ Γκουαρδιόλα - για να απαντήσω διαχρονικά στο ερώτημά σου. Αν, πάλι, δεν μπορεί η διοίκηση της ομάδας μας να πάρει κάποιον τέτοιον, τότε θέλω να μη "βαφτίζει" τον όποιον παίρνει ως τέτοιον. Τον Βαλβέρδε έχουμε, δεν έχουμε τον Γκουαρντιόλα. Αυτά. Σου εύχομαι από καρδιάς κάθε καλό στη νέα χρονιά.