28.1.12

ΡΟΜΑΙΝ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗΣ








Ο σύγγαυρος Τάσος Κασνέσης "ξαναχτύπησε"! Μας προμήθευσε φωτογραφίες του μεγάλου άσου μας Ρομαίν Αργυρούδη με τη φανέλλα του Θρύλου, με τη φανέλλα της Λανς και με πολιτική ενδυμασία πριν από λίγα χρόνια. Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Ρομαίν μαζί με τους Υβ Τριαντάφυλλο και Νίκο Γιούτσο. Η φωτογραφία, όπου σκοράρει ο Αργυρούδης, είναι από τη νίκη μας επί του Πανιωνίου με 4-1.

Ευχαριστώ πολύ, Τάσο.

8 σχόλια:

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

πολύ ωραίες . Τον ευχαριστούμε όλοι!

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Σκοράρει επί του Πανιωνίου στο 4-1 στο πρωτάθλημα 72-73.[ ο ΠΑΣ τότε ήταν β εθνική]. Άλλωστε φαίνεται ο Φίλης τερματοφύλακας.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ναι, Πανιωνιος 4-1 Φιλης, σημα, ο ΠΑΣ ειχε βρεθει με τον Ρομαιν, στο Κυπελλο, ιδια χρονιά, αλλά με ασπρα...

ΘΡΥΛΟΠΙΣΤΟΣ είπε...

Και το γκολ με Γιάννενα ο Σιώκος!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Nαι, σερ Νικολας, ο Σιώκος, σωστα Μεσα ημουνα και το θυμαμαι (τουλάχιστον 15000 έμειναν έξω κεινη την μερα-δεν υπολογίσαμε οτι ο ΠΑΣ θα γεμισει ενα πέταλο!) Στο 1972-73 σκιζεις (μόνο στην σαιζόν 1978-79 υστερείς λίγο!)

Ανώνυμος είπε...

Αργυρούδης:μέγας μαέστρος και βαζελοκτόνος. Νά'χαμε μισόν απ'αυτόν και σήμερα. Στο αξέχαστο ματς Κυπέλλου με τα Γιάννινα το '73(1-0, απίστευτος κόσμος στο γήπεδο)θυμάμαι ότι είχε χάσει ένα τσουβάλι γκολ και από τα νεύρα του ζήτησε(και νομίζω έγινε)αλλαγή! ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ

Τάσος Κασνεσης είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί κολαμε στο ματς με τον ΠΑΣ. Εκεί έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα ( νόμιμα),έβαλε το γκολ και το ακύρωσε ο διαιτητής. Κάτι μου θυμίζει αυτό! Καλα έκανε και εκνευριστηκε!...Εκνευριστικα κί εγώ .. Είχα μείνει έξω..όντως πολύς κόσμος.. όπως και στο άλλο με τον Πανιωνιο (2-1)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Τάσος Κασνέσης: Όπως βλέπεις, σύγγαυρε, έχεις τεράστιο σουξέ. Νά 'σαι καλά.