26.11.12

ΣΑΦΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΒΑΘΥ


Δηλώσεις σαφέστατες και με νόημα από τον κ. Αλαφούζο:

Υπάρχει μαφία που διοικεί το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να αναφερθώ σε πρόσωπα ή θεσμό. Αλλά είναι σαφές αυτό που βλέπουμε. Κατά τη δική μου την εκτίμηση, τα γεγονότα δείχνουν πως το πρωτάθλημα εξελίσσεται μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα. Κερδίζουν ομάδες που δεν έπρεπε να κερδίζουν, κάποιες άλλες ομάδες χάνουν. Δεν ξέρω αν υφίσταται η παράγκα και δεν ξέρω αν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Με αυτά που συμβαίνουν, με ξυλοδαρμούς διαιτητών, με βόμβες που μπήκαν σε διαιτητές, δείχνει ότι υπάρχει μια μαφία, η οποία κινεί κάποια νήματα.


Αλλά βλέπεις βγαίνουν -τσουπ!- στην επικαιρότητα κάτι γελοίοι σαν τον Αρετόπουλο και του δίνουν άλλοθι να φωνάζει. Για το ότι η ομάδα του δεν είναι καν ομάδα και ότι δεν βλέπεται και ότι θα την κέρδιζε ο (κάθε) Πλατανιάς και χωρίς διαιτητικό σπρώξιμο, δεν λέει κουβέντα.
Εμ, βέβαια. Πάντα φταίνε οι... τρίχες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Παναγία και ο Αγιος Στυλιανός - μεγάλη η χάρη του σήμερα - να τον έχουν καλά, να κάνει τον κόσμο να γελάει και να ξεχνάει τα δύσκολα. Του χρωστάμε την ψυχική μας υγεία (όση μας απέμεινε, τέλος πάντων). ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ

Ανώνυμος είπε...

το εχω ξαναπει και το επαναλαμβανω.Το θεμα για τον τουιτι ειναι να μην κανει μεταγραφη.Το παιζη ''παναθηναικαρας''αλλα καμια οικονομικη ενεση οχι.Αργα η γρηγορα θα παει κατα μαρφιν μερια...Αυτος περιμενη να του χαρισουν ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσια.Τον Βοτανικο!!Χωρις να ρισκαρη τιποτα περιμενη κερδος.Και η διαιτησια του Αρετοπουλου προς αυτη την κατευθυνση ειναι.Δηλαδη εκοψε τον δρομο προς το πρωταθλημα;την δευτερη θεση;η θεση για το ουεφα;

Ανώνυμος είπε...

Βρε, για όποιον λόγο κι αν το κάνει, ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ !..Ποιός να μας κάνει πια να γελάσουμε; Τους έχουμε ανάγκη κάτι τέτοιους, αυτές τις δύσκολες ώρες. ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΝΙΚΑΙΑ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΟΛΟΙ: Σύγγαυροι, τα λέτε μια χαρά, και μου αρέσει. Συγγνώμη που δεν είμαι τακτικός στις απαντήσεις μου, αλλά έχουμε "ντράβαλα" στα πανεπιστήμια. Σας χαιρετώ.