22.4.13

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ


Στην εκδήλωση που οργάνωσαν προς τιμήν του οι βετεράνοι του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. είπε τα εξής:
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σας βλέπω όλους μαζί πάλι απόψε. Πολλούς φίλους, πολλούς ανθρώπους που μας συνδέει φιλία, έντονα συναισθήματα. Όπως είδατε χθες, θέλαμε με μία λιτή τελετή να αποτυπώσουμε την ιστορία του Θρύλου μας, η οποία έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα από όλους εσάς που είσαστε εδώ μέσα. Μας έχετε κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και νομίζω ότι αυτά τα οποία έχει πετύχει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, όλα αυτά τα χρόνια, είναι κάτι το οποίο ελάχιστες ομάδες το έχουν πετύχει σε όλο τον κόσμο.
Από εκεί και πέρα, μετά την πρώτη φιέστα, στο πρώτο Πρωτάθλημα που είχαμε πάρει το 2011, είχα υποσχεθεί άλλα 20! Και καλό είναι να το κάνουμε, με έργα και με πολύ λίγα λόγια. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που έχουμε πετύχει σήμερα είναι να είναι μία υγιής ομάδα, έχουμε τις Ακαδημίες μας, τους Νέους μας, με τους οποίους γίνεται μία πολύ καλή δουλειά και πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματά τα βλέπουμε καθημερινά. Επίσης η ομάδα μας, όπως βλέπετε φέτος με χαρακτηριστική ευκολία κέρδισε αυτό το Πρωτάθλημα.
Από εκεί και πέρα, έχουμε χρόνο μπροστά μας το καλοκαίρι και να ενισχυθούμε περισσότερο και να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη σεζόν. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι είναι καλό στον Ολυμπιακό να είμαστε όλοι μία γροθιά. Και νομίζω ότι είμαστε. Το βλέπετε και εδώ μέσα απόψε. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, άνθρωποι που το παίζουν Ολυμπιακοί, καθημερινά από εκεί που γράφουν ή από εκεί που συζητάνε να βρίζουν ή να προσπαθούν να δημιουργήσουν ζημιά.
Είναι ελάχιστοι. Αν υπάρχουν 100, 200, 300, δεν θα ‘θελα να τους χαρακτηρίσω. Δεν μας επηρεάζει καθόλου. Γιατί; Αυτό που βλέπω μπροστά μου, τόσες χιλιάδες κόσμου, είναι τα εκατομμύρια οπαδούς μας που χαίρονται με κάθε στιγμή, με κάθε επιτυχημένη στιγμή της ομάδας μας, δεν μπορούν να μας χαλάσουν αυτή την εικόνα 100 κοπρόσκυλα. Να το πούμε και έτσι.
Όπως έχω πει ξανά, η εικόνα είναι των 5.000.000 Ελλήνων, η μισή Ελλάδα, που είναι Ολυμπιακοί. Και οι άλλοι μισοί στο εξωτερικό. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους εγώ θα δώσω το παν για να είναι εκείνοι υπερήφανοι, να είναι ευχαριστημένοι με την ομάδα μας. Όπως σας έχω πει δεν χρειάζεται να λέμε τίποτα περισσότερο. Θα το πράξουμε με το παραπάνω στο γήπεδο. Σας ευχαριστώ όλους. Ζήτω ο Ολυμπιακός.

2 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

.....δεν μπορούν να μας χαλάσουν αυτή την εικόνα 100 κοπρόσκυλα. Να το πούμε και έτσι.

.............. ??? ..............

Φυρί-φυρί είπε...

Διαπιστώνουμε οτι η προσθήκη "κοπρό", είναι προσφιλής σε κάποιους με πλεονάζον λίπος...