16.3.08

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0


Πάλι δεν παίξαμε καλά.
Χωρίς άλλα σχόλια. Και περιττεύουν και βλάπτουν.

11 σχόλια:

Hades είπε...

Το πρόβλημα είναι πως αν δεν κάνουμε σχόλια, θ'αρχίσουν να περνάνε "γραμμές" από τους δήθεν αντικειμενικούς, σύγγαυρε.
Πολλά είχαμε ακούσει για χθες και πρακτικά τι είδαμε; Το ίδιο σύστημα με του Λεμονή, την ίδια ενδεκάδα με του Λεμονή, τις ίδιες οδηγίες επί Λεμονή. Ο Κοβάσεβιτς μόνος του μπροστά, τα άκρα στην επίθεση μπροστά στην άμυνα πιο πίσω. Η διαφορά ήταν ότι ο Τάκης όσες φορές τον έπαιξαν άνοικτά φέτος έριχνε τεμάχια. Χθες, που δεν κλείστηκε καθόλου ο Ατρόμητος ψυχορραγώντας βάλαμε 2. Προσωπικά δεν διαπίστωσα κάποια ουσιαστική αλλαγή.
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν -ας πούμε- καλοί. Στο δεύτερο όμως άρχισαν τα προβλήματα και ιδίως στην αμυντική λειτουργία: τρύπες παντού, μπάζαμε νερά. Και μόνο το γεγονός ότι ο Ογιός στο 1-0 αποφάσισε να χτυπήσει πιο έντονα το ματς, τα λέει όλα νομίζω.
Δεν έχω δει σημερινά πρωτοσέλιδα, αλλά υποψιάζομαι ότι θα έχουμεφανφάρες περί μεταμορφώσεως κλπ, κλπ.
Η έκπληξη της βραδιάς πάντως ήταν η εμφάνιση του Σίσιτς.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ hades: Εννοείται ότι πρέπει να σχολιάζουμε - δεν είπα να το "βουλώσουμε". Χθες στο γήπεδο στενοχωρήθηκα πολύ. Να σου πω μερικά "περιφερειακά" που παρατήρησα. Κανείς δεν παίζει (με) τον Μπελούτσι. Ο τελευταίος, μόλις πήρε 2-3 πρωτοβουλίες, αντικαταστάθηκε από... αμυντικό! Τα "ουουου" που έφαγε ο Σεγκούρα στην αλλαγή του είταν ό,τι πιο δυνατό ακούστηκε στο γήπεδο χθες το βράδυ. Ο Τοροσίδης έχει το μυαλό του στη... Γιουβέντους. Τον βλέπω να καταλήγει στον... Αλμωπό Αριδαίας. Για τον Σίσιτς; Έβαλε ένα γκολ, έδωσε μια ασίστ για γκολ, έκανε 49 λάθη, και γέλαγε όλο το γήπεδο μαζί του, όταν δεν τον μούτζωνε. Το παιδί αυτό έχει άδειο τσερβέλο. Διαθέτει, όμως, αξιοπρόσεχτη τεχνική για να κάνει καριέρα σε τσίρκο. Κάτι σαν τους μπασκετμπωλίστες του Globtrotters... Για τον Τζόλε δεν θα πω τίποτε γιατί σέβομαι την ιστορία του (ελπίζω να αρχίσει από του χρόνου να τη σέβεται και εκείνος). Συγγνώμη, αλλά να χέσω τα μάτια των... δημοσιογράφων: "Vodafone man of the match - Sisic!" Τον γίγαντα τον Λεονάρντο, τον μοναδικό παίχτη που έπαιξε ποδόσφαιρο χθες, δεν τον είδε κανένας τους!
Να γιατί δεν ήθελα να κάνω χθες κανένα σχόλιο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. Τα παραπάνω ελάχιστα σχόλια είναι -το επαναλαμβάνω- εντελώς "περιφερειακά" (έτσι, για να λέμε κάτι). Σε καλημερίζω, σύγγαυρε.

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω την θέση σας.Αλλά σήμερα δεν την συμμερίζομαι.ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ακυρωθέν τέρμα από τον Σίσιτς.Ένα στη Βέροια κι ένα χτες.Συνεχίζω:Μπελούτσι-παίκτης 15 εκκατομμυρίων ευρώ(;).Απογοήτευση,καμιά ασίστ με αξιώσεις.Τοροσίδης:όσο τον βλέπω,μου δίνει την εντύπωση ότι παίζει στον ΜΠΑΟΚ.Μέτρησα τουλάχιστον 16 σέντρες,όλες στον γάμο του καραγκιόζη.Έχουμε βεβαίως και τις εκπλήξεις:Μίρνες Σίσιτς!Η απόλυτη δικαίωση του Τάκη Λεμονή(αυτό για δημοσιογραφίσκους αλλόθρησκους,ευτραφείς,μύωπες και ολυμπιακοδίαιτοι).Κατά τ'άλλα τηρώ στάση αναμονής.
Δημήτρης Πατρωνίδης

Ανώνυμος είπε...

Ούτε χθες παίξαμε μπάλλα. Η αλήθεια να λέγεται. Αυτό που έχει αξία είναι το αποτέλεσμα. Ο Λεονάρντο ήταν πράγματι ο καλύτερος του Ολυμπιακού. Όποτε βλέπω τον Λουτσιάνο αναρωτιέμαι γιατί τον διώξαμε. Ο άνθρωπος ήταν μία ομάδα μόνος του και χθες. Κρίμα!

Βαγγέλης Αντωνίου

lost είπε...

Θυμήθηκα, με νοσταλγία μάλλον, το σύνθημα που βρισκόταν στα χείλη όλων ημών των πονεμένων γαύρων στα πέτρινα : «Όσο με πληγώνεις, τόσο με πωρώνεις»!! Το ότι μου ξανάρθε μετά από μια δεκαετία και πλέον «παντοκρατορίας» είναι ενδεικτικό. Και ενώ ετοιμαζόμουν να προσθέσω την μπούρδα μου για τον Μίρνες -- ο οποίος πολύ με συχγύζει -- σκέφτηκα ότι δεν είναι δυνατόν το τρέχον ζήτημα της ομάδας να είναι η διαφωνία περί της αξιοσύνης του. Διαφωνούσα κάνα μισάωρο με φίλο εκ της αλλοδαπής για τα μάτια του (λέγε-με-Κριστιάνο-Ρονάλντο) Σλοβένου χθες βράδυ, ώσπου θυμηθήκαμε ότι οι παλιές καλές διαφωνίες για την αξία του Νεντίδη είχαν κάτι πιο αυθεντικό, κάτι πιο ρομαντικό. Ε, ρε νοσταλγίες στα «γεράματα»...

Υ.Γ. Μεταμόρφωση της ομάδας [έστω στο Α΄ ημίχρονο] και καθοριστική παρουσία του Μίρνες «είδαν» κυρίως οι φυλλάδες μας. Οι «αντικειμενικοί» είναι κάπως πιο ψύχραιμοι σήμερα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Δημήτρης Πατρωνίδης: Για τα ακυρωθέντα γκολ ας φροντίσει ο Πρόεδρος να βάλει τον Τζίγκερ και την κορακοπαρέα του στη θέση τους. Ο Μπελούτσι, για να παίξει, πρέπει και να παιχτεί: ούτμία πάσα δεν του έδωσαν οι άλλοι, πλην του Λεονάρντο. Σίσιτς; Γέλαγε και μούτζωνε όλο το γήπεδο χθες. Μακάρι να κάνουμε λάθος - μην νομιστεί ότι έχουμε και τίποτα "προσωπικό" με τον άνθρωπο! Στα λοιπά συμφωνούμε. Χαιρετισμούς.

@ Βαγγέλης Αντωνίου: Συμφωνώ, Βαγγέλη μου. Χαιρετισμούς.

@ lost: Οι "αντικειμενικοί" περιμένουν σήμερα να τελειώσει το πρωτάθλημα. Για εμάς έχει ήδη τελειώσει. Ναι, φίλε μου: ο Νίκος Νεντίδης ήταν καλό παιδί, ήξερε και λίγη μπαλλίτσα. Να φανταστείς έχουμε πάρει δυό φορές μεταγραφή τον ... Τάκη Γκώνια - μη χάσουμε κια μας κλέψουν οι αιώνιοι αυτόν τον γίγαντα! Καλημερίζω.

kos7 είπε...

αν περιμενουμε να δουμε μπαλα απο την ομαδα αυτη τη χρονικη στιγμη και στην κατασταση που βρισκεται η ομαδα ειναι τουλαχιστον ουτοπικο. η ομαδα δεν μπορει να τρεξει και μετα το 65 παραπατανε οι παικτες.νομιζω ειναι λαθοε να τα βαζουμε ολοι με τον σισιτς (δεν τον γουσταρω μια ) οταν ολοι σερνονται (εκτος του ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ).
στο blog μου γραφω την αποψη μου για το θεμα λεμονη -ειναι διαφορετικη και αντιθετη με τους περισσοτερους- αλλα νομιζω ότι για την εικονα της ομαδας δεν ειναι αμοιρος ευθυνων.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kos7: Ουδείς εκ των συμμετεχόντων στον Ολυμπιακό είναι άμοιρος ευθυνών. Είναι, όμως, δίκαιο να τις φορτωθεί όλες ο Λεμονής, και μάλιστα με προεδρικό διάταγμα; Και οι άλλοι να "υποκρίνονται" ως σούπερ ηθοποιοί τους αθώοους;

kos7 είπε...

δυστυχως τις ευθυνες τις χρεωνονται σχεδον παντα οι προπονητες....κυριε γιωργο ειμαι του επαγγελματος και το εχω βιωσει αλλα και αποδεχτει συγχρόνως.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kos7: Το έχω δει στο προφίλ σου, σύγγαυρε. Έχεις δίκιο. Σε χαιρετώ.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

@ kos7 Δεν διαφωνώ, αλλά ηταν πραγματικά για το βιβλίο των αναμνησεων η στιγμή που ΟΛΟ το γηπεδο ξέσπασε αυθόρμητα "Τακη, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα" Δεν ξεχάσαμε, δεν θα ξεχάσουμε, δεν είμαστε αχάριστοι