21.3.08

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΑ... ΧΟΝΤΡΟ ΓΕΛΙΟ!!!




Δεν χρειάζεται εκτενής σχολιασμός. Τί να πεις, όταν σ' τα έχουν πει οι Βάζελοι όλα. Αξίζει, ωστόσο να τονίσουμε τη στάση της "αντικειμενικής" ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΧΟΥΣ - για ρίχτε μια ματιά πάνω αριστερά! Τη μεγαλύτερη πλάκα την έχει πάντως η κοντοφυλλάδα. Το DERBY ασχολείται και με τον ΟΦΗ! Κάν'τε κλικ πάνω στην εικόνα, σύγγαυροι, και απολαύστε!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πράσινη προπαγάνδα διανθισμένη με ψεύδη ανάκατα με αλήθειες. Βρώμεροί γλείφτες, έχετα και παράπονο από την διαιτησία απέναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και θα τραβήξετε το αυτάκι του επίσης εντολοδόχου σας Ψυχομάνη; Βρε τί λεβέντικη ομάδα είστε εσείς! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.Και μιλάτε τώρα που δεν έχει άλλο παιχνίδι η σεζόν μεταξύ μας, θρασύδειλοι λάτρες του ημίμετρου.Άντε χαθείτε,ηλίθιοι,που συγχύστηκα πριν πιώ καφέ.. Την καλημέρα μου,κύριε καθηγητά.
Δημήτρης Πατρωνίδης

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Δημήτρης Πατρωνίδης: Εκλεκτέ μου μαθητή και σύγγαυρε, αντί να γελάσεις τσαντίστηκες! Την τεσσάρα τη φάγανε δώρο για τα γενέθλιά τους. Λες να κάνουμε καμμιά στραβή κι εμείς και να ξανασυναντηθούμε σε κανά μπαράζ;!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίους μαθητές βγάζετε κύριε καθηγητά. Έχει γίνει κολοχανείο το μπλογκ. Ντροπή σας!

Ανώνυμος είπε...

@ανώνυμος:έχετε ρίξει καμιά ματιά στα αντίστοιχα πράσινα μπλογκ,κύριε ανώνυμε, που βρίθουν ανακριβειών; Ακόμα και οι εφημερίδες σας (διότι βάζελος κραγμένος φαίνεστε) πουλάνε κουτόχορτο πράσινο για να μηρυκάζουν οι οπαδοί σας και να παρηγοριούνται για τα χάλια σας.Και μέσα σ' αυτά,σημειώστε ότι το σχόλειο μου γίνεται επώνυμα. Ο ελαφρύς αντίλογός σας, όμως ,φαίνεται ότι δεν επιτρέπει να εκτεθείτε.
Δημήτρης Πατρωνίδης

Ανώνυμος είπε...

@ανώνυμος:Και μην λησμονείτε τον Αριστοφάνη!
Ο αυτός

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Αγαπητέ μου φίλε,τί και ποιά σχέση έχει το προσωπικό μου μπλογκ με την επαγγελματική μου ιδιότητα; Εσείς να πιστεύετε ότι θέλετε - δεν με νοιάζει. Αλλά μιας και το θίξατε, και επειδή ουδέποτε υπήρξα σοβαροφανής, σας απαντώ. Είχα και έχω φοιτητές "διαμάντια", όπως είχα και έχω φοιτητές "κωλόπαιδα". Όσαοι από τους φοιτητές μου μπάινουν στο ιστολόγιό μου και γράφουν σχόλια ανήκουν ΟΛΟΙ στην πρώτη κατηγορία. Κατά παρέκκλιση των αρχών μου απαντώ πρώτη και τελευταία φορά σε "ανώνυμο" - για να μη με "παρεξηγήσετε". Σας χαιρετώ από καρδιάς.

neoinileias είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΧΛΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ να σας πω
ΣΟΒΑΡΑ ΝΕΑ
Οι Ελληνοκύπριοι και οι Τουρκοκύπριοι πήγαν την Παρασκευή ένα βήμα πιο κοντά στην επανένωση της Κύπρου.
Αν είναι σε θέση να φθάσουν σε μια συμφωνία, αυτό θα σημαίνει την de facto διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γράφει το περιοδικο spiegel το σήμερα

http://neoinileias.blogspot.com/

Unknown είπε...

Λοιπόν, τα βαζελάκια έχουν ξεφύγει, κ. καθηγητά. Ξέρεις τι είναι να είσαι φαβορί και να σε αποκλείει η Παρτιζάν; Ξέρεις τι είναι να βγαίνει ο Τζιγγεράκος και να λέει "γαμ... τον π... τον Ολυμπιακό" και να τρως τεσσάρα; Ξέρεις τι είναι να στέλνεις "κομάντο" στην Ξάνθη και να τρως 3 σε ρυθμό ρελαντί;Τι να πεις μετά και τι να κάνεις. Αλλά δικαιολογίες και βλακείες έχουν για το οτιδήποτε. Ξυπνήστε κακόμοιρα βαζελάκια. Δε φταίει η διαιτησία, δε φταίει ο πρόεδρος που δεν κάνει μεταγραφές. Φταίει που ό,τι και να κάνουμε ο λαγός δεν κοντράρει το λιοντάρι. Καλή είναι και η δεύτερη θέση. Μην ξεχνάτε ότι πέρυσι ήσασταν τρίτοι.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βαγγέλης: Δεν χρειάζεται να ξυπνήσουν! (Άσε που, αν ξυπνήσουν, μπορεί να... κοιμηθούμε εμείς!). Γειά σου, Βαγγέλη γαύρε!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Χαιρε Γεώργιε και εξακολούθει χαίρειν. Να περάσεις ξανά από την σελίδα παρακαλώ, διότι το "Κατι μαγικό" μου έδωσε έμπνευση τίτλου εγγαφής-δικαιωματικά και πολλαπλά-αφιερωμένη σε σένα. Προσοχή να δείξουμε στα επόμενα, μόνο, και θα φτιάξουμε την ..Χρυσοπράσινη Βίβλο-από τα πρωτοσέλιδα Ριγμένη όχι στο πέλαγος, αλλά στην θάλασσα. Του Πειραιά.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος α Πέππας: Από ό,τι διαπιστώνω εξακολουθείς χορεύων από χθες...