12.3.08

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΥΣΜΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ


Δεν αναιρώ, σύγγαυροι, ούτε κεραία από όσα έγραψα χθες για την αποπομπή του Τάκη Λεμονή από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Διάβασα σήμερα στις εφημερίδες -τις φιλολυμπιακές, καθότι τις άλλες (πλην του ΦΙΛΑΘΛΟΥ) αποφεύγω να τις πιάνω στα χέρια μου- τη σχετική αρθρογραφία και κυριολεκτικά μου έφυγε το καφάσι. Πουθενά δεν είδα τον πραγματικό λόγο της αποπομπής. Κάτι γενικολογίες, κάτι αναμασήματα τετριμμένων μπουρδών (: του στυλ "Δεν μπορούμε να διώξουμε είκοσι παίκτες, γι' αυτό διώχνουμε έναν προπονητή"...), κάτι σχοινοτενείς λαθολογίες του Λεμονή "που όμως δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος", κάτι για "αμβροσίες στην Ευρώπη και ταραμοσαλάτες στην Ελλάδα", κάτι... συγχωρήστε μου, σύγγαυροι, την αθυροστομία: ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΡΙΧΤΕΣ, ΦΡΙΧΤΟΤΑΤΕΣ.
Διάβασα επίσης για την "υπεύθυνη στάση" του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και για τον φιλιππικό κατά του Τζίγκερ. Το ανωτέρω αθυρόστομο σχόλιό μου κολλάει και εδώ. Όπως επίσης κολλάει και στο ότι ο "Τάκης είναι καλό παιδί και ολυμπιακός και καταλαβαίνει το λόγο της απόλυσής του". Και λέω εγώ, ο μέσος γαύρος: "Μιας και είναι καλό παιδί ο Τάκης και καταλαβαίνει κ.λπ., κ.λπ.", καλό είναι να τον "σφουγκαρίσουμε". Έτσι πάει το πράγμα, ρε καλόπαιδα;
Και βγήκαν και 2-3 σεσημασμένοι τσανακογλείφτες του εκάστοτε Προέδρου του Ολυμπιακού και άρχισαν τα κορακίστικά τους για τη "σοφία" και το "ρίσκο" του Προέδρου και τα λοιπά εμετικά. Εν τάξει, οι άνθρωποι δουλεύουν σκληρά, για να βγάλουν το παντεσπάνι τους. Εσείς και εγώ όμως, σύγγαυροι, που ζούμε αξιοπρεπώς σαν ολυμπιακοί οπαδοί και όχι σαν περιστασιακοί υπάλληλοι του εκάστοτε προέδρου του Ολυμπιακού, αφ' ενός σιχαινόμαστε τα γλειψίματα και τους γλείφτες και αφ' ετέρου δεν τσιμπάμε στον "αντιβαρδινογιαννισμό", και δη τον απλώς και μόνον λεκτικό.

Εξακολουθώ, σύγγαυροι, να έχω καλά συναισθήματα απέναντι στον Σωκράτη Κόκκαλη. Δεν ξεχνώ τί έχει γίνει επί των ημερών του στον Ολυμπιακό και για τον Ολυμπιακό. Επίσης δεν ξεχνώ ότι τα φοβερά εκείνα χρόνια, που οι Βάζελοι επί τη βάσει άριστα οργανωμένου σχεδίου χίμηξαν να κάνουν τον Θρύλο μας ΠΑΟ 3, ο Σωκράτης Κόκκαλης μπήκε στη μέση και καθάρισε, και έμεινε ο Ολυμπιακός σε χέρια ολυμπιακά - επιχειρηματικά μεν, ολυμπιακά δε! Για να το πω απλά: αν δεν ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς σήμερα δεν θα υπήρχε.
Πόσο αγαπούν οι γαύροι τον Κόκκαλη είναι γνωστό. Το ότι τον αγαπούν λιγότερο από όσο τον αγαπούσαν πριν 3-4 χρόνια είναι επίσης γνωστό. Όποιος ξέρει το πρώτο οφείλει να ξέρει και το δεύτερο. Ειλικρινώς δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τί θα συμβεί, αν τελικά ο Κόκκαλης πέσει στη δυσμένεια των οπαδών του Θρύλου. Δεν είναι "παίξε-γέλασαε" μερικά πράγματα. Δεν είναι, φέρ' ειπείν, λαϊφσταϊλιτζίδικο φολκλόρ για τα πουρουπουπούδικα δημοσιογραφάκια της Αθλητικής Κυριακής και τους χαζοαστειολόγους των "αντικειμενικών" φυλλάδων. Το τί ΒΟΪΔΟΠΟΥΤΣΑ θα πέσει, σύγγαυροι, δεν το φαντάζεται το φτωχό μυαλουδάκι των κονδυλοφορίσκων και η γλειφτρόγλωσσα των μπαρμπήδων. Και όταν πέφτει βοϊδόπουτσα, σου αφήνει ανεξίτηλο σημάδι για μιαν ολόκληρη ζωή. Το ίδιο ισχύει και για τον Πρόεδρο. Είναι σκληρό να πέσεις στη δυσμένεια των Γαύρων - αφήνω που δεν θα ξέρεις από πού να φύγεις εσύ, που ήσουν άρχοντας στην καρδιά και στο μυαλό και στη ζωή τους.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ "ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ:
Το να απολύσεις αναιτίως τον Τάκη Λεμονή από τον Ολυμπιακό είναι ένα μικρό κακό, αγαπητέ και καθ' όλα σεβαστέ μου Πρόεδρε. Μικρό, έως και ελάχιστο. Δικό σου είναι το "μαγαζί", εσύ κρίνεις το συμφέρον σου και εσύ αποφασίζεις για την τύχη του μαγαζιού. Το να σε απολύσουν οι Γαύροι από την ψυχή τους με αποκλειστικά δική σου υπαιτιότητα, που επιβαρύνεται μάλιστα από τη αυλοκολακίστικη συμπεριφορά των διαφόρων τσανακογλειφτών που με την ανοχή σου έχουν μαζευτεί γύρω σου, είναι πολύ μεγάλο κακό. Πάρα πολύ μεγάλο, αφάνταστα μεγάλο. Όχι για τον Ολυμπιακό, αλλά για σένα, που είσαι αποδεδειγμένα ολυμπιακός. Δεν γνωρίζω "μαγαζί" που να μην έχει ανάγκη από "πελάτες". Όχι ότι οι Γαύροι θα πάνε σε άλλο "μαγαζί"! Όχι! Αλλά θα σε αναγκάσουν να το "πουλήσεις" ως μη κερδοφόρο! Κοψοχρονιά, που λένε οι συγχωριανοί μου.
Αυτό (σ') το λέει κάποιος που εξακολουθεί να σε αγαπά ακόμα και να σε ευγνωμονεί που έσωσες τον Θρύλο από τα βαζελόνυχα και τα βαζελόδοντα.

21 σχόλια:

pananap είπε...

Δίνεις ρέστα Γιώργο, φοβερά τα άρθρα σου, εκφράζουν τη μάζα των οπαδών του Θρύλου. Εύγε!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ολυμπιακός: Αγαπητέ και εκλεκτέ σύγγαυρε, και εγώ, όπως και εσύ, είμαστε γαύροι, και τον πονάμε τον Θρύλο. Δεν λέω τίποτα πιο πολύ ή πιο λίγο από αυτό που νοιάζει τον Γαύρο, που είναι ολυμπιακός με την ψυχή του, ήτοι ΔΩΡΕΑΝ - γιατί του έλαχε στη ζωή το ΔΩΡΟ αυτό. Σε χαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

Όλα άγια κι ευθύβολα,ιδίως οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ και η ΒΟΪΔΟΠΟΥΤΣΑ.Χαίρομαι γιατί δεν είμαι μόνος με άλλους 10.
Δημήτρης Πατρωνίδης

Ανώνυμος είπε...

Ο Λεμονής πληρώνει τις λάθος μεταγραφές του Ιβιτς. Με πους παίκτες να παίξει μπάλα; Κατά τον Σάββα, δεν χρειάζεται προπονητής όταν έχεις Ντάρκο και Γκαλέτι. Σε ποια ομάδα παίζει ο Γκαλέτι; Γιατί στον Ολυμπιακό δεν τον έχω δει και πολλές φορές. Που είναι ο Ραούλ Μπράβο; Ο Αρτσούμπι; Πάλι καλά που δεν υποχρεώθηκε ο Τάκης να πει ότι είμαστε πλήρεις, όπως κάποιος άλλος.
Δυστυχώς με τις συνεχόμενες προκλητικές επιλογές του προέδρου, και με κάτι μαλακίες που εκστομίζει ο Σάββας, κινδυνεύουμε να γίνουμε αντιπαθητική ομάδα, χωρίς να φταίμε σε τίποτα και αυτός είναι ο κίνδυνος σε βάθος χρόνου και όχι η ΒΟΊΔΟΠΟΥΤΣΑ που έτσι κι αλλιώς από κεκτημένη ταχύτητα μπορούμε να αποφύγουμε.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια για τα σχόλια!!! Πάντως, είναι από τις μοναδικές φορές που υπάρχει τόσο τεράστια ΟΜΟΦΩΝΙΑ στον κόσμο του Ολυμπιακού….
Είναι λογικό από μία άποψη, αφού ο Κόκκαλης πήγε κόντρα στην κοινή λογική… Κρίμα…

Αντώνης

Stratos είπε...

Το κακό ξέρεις ποιο είναι ρε συ Γιώργο ;

Είναι ότι με την συμπεριφορά του ο πρόεδρος, θα μας κάνει να γίνουμε κι εμείς αχάριστοι όπως εκείνος, σε πολλούς ανθρώπους που πέρασαν και πρόσφεραν στην ομάδα και σαν αντάλλαγμα είδαν την πόρτα της εξόδου.
Θα μας αναγκάσει για να το πω καλύτερα....

Ο Κόκκαλης έχει προσφέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και είναι άδικο να μην του το αναγνωρίζει κάποιος, αλλά είναι και πράγματα όπως και το χθεσινό που δεν χωνεύονται με τίποτα...

Τέτοια αλαζονεία ;

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Kαι πάλι 100% σύμφωνος Και μόνη απάντησή μας, η Ολυμπιακοφροσύνη κι η ιστορία μας Εδω, γιά να θυμόμαστε http://theopeppasblog.pblogs.gr/2008/03/alla-na-poios-einai-o-olympiakos.html
Και δω πέρνα να απαντας και να αναγνωρίζεις-έλα γιατί τον τελευταίο καθήμενο δεξιά δεν θα τον βρούν εύκολα!
http://theopeppasblog.pblogs.gr/2008/03/alla-na-poios-einai-o-olympiakos-meros-b.html

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου, δεν το βλέπετε; Καλό παιδί και μάλαμα ο Τάκης, βαμμένος Ολυμπιακός, δεν λέω, αλλά δεν είναι για παραπάνω ο καημένος!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ δημήτρης πατρωνίδης: Μα, Δημήτρη μου, τί μόνος! Όλοι οι πραγματικοί ολυμπιακοί την ίδια πάνω-κάτω (με αμελητέες διαφοροποιήσεις) γνώμη έχουν. Σε χαιρετώ.

@ Αντώνης: Οι μεταγραφές δεν είναι λανθασμένες. Θεωρητικά είναι όλες καλές έως πολύ καλές. Έγινε κακή ιατρική διαχείρηση των παιχτών. Αυτό πια το γνωρίζουν και οι πέτρες του Ρέντη. Ο Αρτσούμπι χαντακώθηκε χωρίς καν να δοκιμαστεί έστω και μία φορά στη θέση του. Αν θέλεις, αυτό το τελευταίο είναι το μοναδικό μεγάλο λάθος του Λεμονή. Τα άλλα του λάθη είναι πταίσματα σε σύγκριση μετα κακουργήματα άλλων και άλλων. Όταν προσλαμβάνεις τεχνικό διευθυντή τον Ίβιτς (κατ' εμέ χρυσός, καλός και άγιος), ο Ίβιτς ΠΡΕΠΕΙ να κάνει τις μεταγραφές. Τις (ενδεχομένως) κακές μεταγραφές του Ίβιτς τις πληρώνει (μόνο) ο Λεμονής; Είναι αυτό λογικό; Σε χαιρετώ.

@ ανώνυμος / αντώνης: Μα ο κόσμος βλέπει μπάλλα και διαθέτει τον κοινό νου, που όταν συνδυάζεται με την αγάπη για την ομάδα (χωρίς παρεμπλοκές συμφερόντων), σε οδηγεί σε αλάνθαστα αποτελέσματα. Είναι τόσο απλό...

@ Stratos: Σύγγαυρε, είσαι ακριβώς μέσα στο πνεύμα του άρθρου. Έτσι που πάει το πράγμα, θα φτάσω στο σημείο εγώ που πίνω (ακόμα) νερό στο όνομα του Σωκράτη Κόκκαλη, ν' αρχίσω τα σιχτίρια. Τρελαίνομαι όταν ολυμπιακοί στραπατσάρουν και καταστρέφουν ολυμπιακούς. Χαίρε.

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Αυτά εμείς οι δύο, Θόδωρε, τα έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό, πολύ προτού "μας φυτρώσει" και τούτο το πρόβλημα. Σε χαιρετώ.

@ Δημοσθένης Κουράκης: Αγαπητέ φίλε, που μάλλον δεν είσθε ολυμπιακός (αν κάνω λάθος, συγγνώμη!), ενδεχομένως να έχετε απόλυτο δίκιο. Ποιός ισχυρίστηκε και πότε ότι ο Λεμονής είναι μεγάλος προπονητής; Ούτε το ζήτημα εστιάζεται στο αν ο Λεμονής είναι χρυσό παιδί! Αν θέλετε, να σας πω ειλικρινά ότι προτιμώ ένα "κωλόπαιδο", που ξέρω ότι είναι κωλόπαιδο και το αντιμετωπίζω ως κωλόπαιδο, αλλά που είναι μεγάλος προπονητής! Τον Λεμονή, όμως, τον βούτηξε ο Πρόεδρος από την Ξάνθη, τον κατέβασε στον Πειραιά, τον έκανε προπονητή του Ολυμπιακού και κατόπιν του φόρεσε καπάκι τον Ίβιτς (να μην τον χωνεύει), αφήνοντας και τον Σάββα να λέει διάφορα απ' έξω... Ούτε ο Μπιλ Σάνκλυ ήταν μεγάλος προπονητής, ούτε ο Μπράιαν Κλαφ, ούτε ο Ρίνους Μίχελς, ούτε ο Ερνστ Χάππελ, ούτε ο Χέννες Βαϊσβάιλερ! ΓΙΝΑΝΕ! Ποιός ήδη σημαντικός προπονητής θα ρθεί να δουλέψει στον Ολυμπιακό και γιατί; Για να τον πετάξουνε ξαφνικά και στα καλά καθούμενα σαν ξοφλημένο; Εδώ δεν κωλώσανε στον ΜΕΓΙΣΤΟ Ριβάλντο! (Βγαίνει μέρα παρά μέρα στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και τον χλευάζει ο μπαρμπιδοτίποτας, αποκαλώντας τον "ο άνεργος κύριος Μπόρμπα".)
Και αγαπητέ φίλε, ο Τάκης Λεμονής μπορεί να "μην είναι για τίποτα παραπάνω", αλλά δεν είναι "καημένος". Ποτέ δεν κοκορεύτηκε ότι είναι κάτι! Ανέκαθεν υπήρξε υπόδειγμα σεμνότητας. Καημένοι, και δη κατακαημένοι είναι όσοι δεν μπορούν να καταλάβουν τί σημαίνει σήμερα να είσαι επαγγελματίας και να είσαι και οπαδός. Σας χαιρετώ από καρδιάς.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφετε κύριε Γιώργο.

Για κάποιους ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα παραμείνει ιδέα, δυστυχώς για κάποιους άλλους είναι επιχείρηση...

Hades είπε...

Εξαιρετικό κείμενο φίλε Γιώργο, τα σέβη μου.

Να συμπληρώσω και κάτι αν μου επιτρέπεις: όπως ο Κόκκαλης έδωσε πολλά στον Ολυμπιακό και ουδε΄ςι το ξεχνάει, έτσι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Ολυμπιακός έδωσε πολλά στον Κόκκαλη. Σπαθί και Ασπίδα είναι ο Θρύλος για τον οποιονδήποτε. Μην το παρα;γνωρίζουμε αυτό. Ως επίσης, πέραν της αδιαμφισβήτης προσφοράς υπάρχουν και τα όποια "εγκλήματα", και ως τέτοια λογίζω πχ την συμπεριφορά στον Βενετίδη: τον ξεζουμίσαμε όσο δεν πήγαινε, ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, ουσιαστικά εμείς τον τραυματίσαμε και μόλις τελείωσε το συμβόλαιο, φχαριστούμε και να μας γράφεις. Τι πράγματα είναι αυτά;;;; Δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός. Ανεπίτρεπτες συμπεριφορές. Το Λιμάνι είχε πάντα Τιμή και Αξίες και της φύλαγε ως κόρη οφθαλμού ως αντιστάθμισμα της φτώχιας και κάνουμε τέτοια πράγματα; Δεν τολμώ να το πιστέψω.

Αναφορικα΄με τον Λεμονή εκπλήσσομαι που πολλοί δήθεν αντικειμενικοί δημοσιογράφοι προσπαθούν να πλασάρουν πως οι γαύροι στην πλειοψηφία τους δεν αντέδρασαν για την αποπομπή αλλά για το χρονικό σημείο. Μέγα σφάλμα. Είτε μόνο για την αποπομπή αντέδρασαν, είτε και για τα δύο. Για την χρονική συγκυρία από ελάχιστοι έως κανέναν ίσως. Αν ο Κόκκαλης ήθελε να ξηγηθεί στα ίσα, ας τον έδιωχνε πριν τα ματς με την Τσέλσυ. Αυτό ήταν κουτοπονηριά ολκής: τον κράτησε μπας και ξανακάνει το θαύμα του και όταν δεν έγινε, τον σκούπισε. Γιατί; Δεν ήταν τίμια συμπεριφορά αυτή.

Αν ο Κόκκαλης επιθυμούσε να τρίξει τα δόντια στους παίκτες και να προσφέρει ηλεκτροσόκ, ας έδινε πεσκέσι κανά εκατομμυριάκι πρόστιμο σε κάθε ποδοσφαιριστή. Όλα όσα ακούστηκαν προσωπικά τ'ακούω τελείως βερεσέ.

Όσον αφορά τον σοφέρ, υπό άλλες συνθήκες θα'λεγα πως καλά έκανε και του τα'χωσε. Δεν είπε κάτι λάθος ο Κόκκαλης. Το θέμα είναι πως η χρονική στιγμή με οδηγεί να συμπεράνω πως είναι απλά ένα προπέτασμα καπνού προκειένου να μπει η κόντρα των αιωνίων μπροστά από την απόλυση του Λεμονή. Κι ως εκ τούτου διαλέγω να μην ασχοληθώ καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ κάπου τριάντα τόσα χρόνια στη δυσμένεια των γαύρων είμαι πεσμένος, αλλά περνάω μια χαρά.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Aγαπητε Γιώργο, δες την ανοικτή επιστολή του Θάνου, που σημειωτέον την έγραψε χωρίς να έχει δει την σελίδα σου χθες http://thanospeppas.pblogs.gr/2008/03/gramma-ston-kyrio-kokkalh.html Οσο γιά μενα - στην δική μου επιμένω "Ο Ολυμπιακός δεν είναι Πρόεδροι και προπονητές . Είναι η ιστορία του"
http://theopeppasblog.pblogs.gr/2008/03/kai-pali-na-poios-einai-o-olympiakos.html Οσο δε για την εικόνα-δεν θα εισαι ο μόνος που θα συγκινηθεί βλέποντας , πρώτο στον γύρο με το Κύπελλο τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΟΥΡΑΤΗ

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ a_nti: Στις μέρες μας υπάρχει και το ενδιάμεσο - σε όλο τον κόσμο- και κανέναν δεν ενοχλεί.

@ hades: Σύγγαυρε, δεν μπορώ -δυστυχώς...- να διαφωνήσω σε τίποτα από όσα γράφεις. Έτσι σκέφτονται οι αληθινοί Γαύροι. Το λυπηρό είναι ότι το "λιμάνι" δεν είναι πιά "λιμάνι". Νά 'σαι καλά.

@ Think positive: Εξυπνάκια, να σου πω κάτι τρε μπανάλ (για σένα): Άντε γαμήσου!

@ Θεόδωρος Α. Πέππας: Είμαι δύο μέρες χωρίς διαδίκτυο. Ό,τι προλάβω σήμερα. Χαίρε.

Agbonlahor είπε...

Ton lemoni pantws den eprepe na ton diwksei!

Ανώνυμος είπε...

Καίριες δηλώσεις Σεγκούρα δεν έχουμε;

Hades είπε...

Να θέσω ένα φλέγον ερώτημα; Όχι για άλλον λόγο, αλλά απειδή δεν το'χω δει σε καμιά από τις δήθεν αντικειμενικές εφημερίδες...
Όλοι βγάζουν προς τα έξω αυτό που είπε ο Κόκκαλης οτι σκάσαμε τόσα εκατομμύρια και παραταύτα δεν παίζουμε ανάλογη μπάλα.

Μάλιστα.
Το πόσα εκατομμύρια έφερε ο Λεμονής ως αντιστάθμισμα γιατί δεν το διαβάζω πουθενά;

Φίλε Γιώργο, αυτό που αναφέρεις για το Λιμάνι ισχύει ως έναν βαθμό και έχει να κάνει με τη γενικότερη κατηφόρα της κοινωνίας μας. Μην παραγνωρίζουμε όμως πως το Λιμάνι είναι από τις λίγες περιοχές που "ανθίσταται" ακόμη σε κάποια θέματα Αρχών και Ηθικής παρά την όποια κάτω βόλτα του.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ agbonlahor: Το λέμε και το φωνάζουμε.

@ σακαφλιάς: Ρε συ, αναστήθηκες; Μιλάνε και τα κουφάρια;

@ hades: Σύγγαυρε, το ότι ο Λεμονής δεν όχι μόνο δεν διεκδίκησε τη νόμιμη αποζημίωση, αλλά ούτε κια καταδέχτηκε να πάρει το αρκετά υψηλό και καθόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό που του πρότειναν δίκην αποζημίωσης, επίσης κανένας δεν το γράφει. Άσε τους "αντικειμενικούς"... Στον "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ", αίφνης, διάδασα 2-3 φορές ότι ο ξεροκέφαλος Λεμονής είχε φέρει στο Θρύλο τον Καβαλλιέρη και ότι είχα παραγκωνίσει τον Σεγκούρα. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο, γιατί θα πω βαριές κουβέντες. Σε καλημερίζω.

Ανώνυμος είπε...

Άφησε απογόνους ο θείος!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ σακαφλιάς: Δηλαδή εσύ δεν είσαι κουφάρι. Καλα - θα το λάβω υπόψη μου... κουφαλίτσα.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Oρθότατο επιχειρημα hades. Οσο γιά φωνή λαού: Το καλύτερο δώρο γιά τον Τακη Λεμονή ήταν το οτι ακουστηκε απόψε από ολα τα στοματα, και ειχε 22000 το Καραϊσκάκη, το σύνθημα "Τάκη, Ψυχάρα, Ολυμπιακάρα"