19.3.08

ΣΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει πολλά γκολ. Βάλαμε δύο υπέροχα στην αρχή με τους Νούνιες και Μήτρογλου. Τα... καταφέραμε να ισοφαριστούμε: ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2. Στην επόμενη φάση παίζουμε σε διπλό αγώνα με τον Θρασύβουλο.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά, πατέρα;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ broom: Ποιός σας είπε εσάς ότι είστε παιδί μου; Παρά ταύτα, αν ξέρετε την απάντηση στο ερώτημά σας, πείτε την και σε εμένα. Σας χαιρετώ!

Ανώνυμος είπε...

Καλή συνολικά εμφάνιση κι ελπιδοφόρα μηνύματα. Η χαλάρωση ήταν αναπόφευκτη -καιμεταξύ μας δεν έλεγε και κάτι,αφού ουσιαστικά το σκορ ήταν 2-4. Το άλλο μήνυμα της ημέρας είναι ο αποκλεισμός της Λάρισας από τον Θρασύβουλο μέσα στο Αλκαζάρ. Άντε και τα ίδια σε μας!
Δημήτρης Πατρωνίδης

Unknown είπε...

Για πλάκα το Ηρακλάκι. Έχω βάλει ερώτηση στο blog μου με τρομερό βραβείο.

τουκιθεμπλομ είπε...

Ήταν ωραία να βλέπεις τον αγώνα χωρίς σχολιασμό. Γίνεται να απεργούν συνέχεια οι δημοσιογράφοι;
Το μόνο κακό είναι ότι δυσκολεύτηκα να μάθω τα άλλα αποτελέσματα. Εύγε στον Θρασύβουλα, θυμάμαι ότι είχαμε ιδρώσει να τον αποκλείσουμε παλιότερα.

τουκιθεμπλομ είπε...

Άσχετο: ήμουν την Κυριακή της Αποκριάς στην Αράχωβα και πήρε το μάτι μου ένα μπαρ-σουβλατζίδικο ονόματι Λοσάντα. Ήταν κλειστό βέβαια και η αισθητική του παρέπεμπε σε εποχή Λοσάντα.
Θυμήθηκα το σύνθημα: "στην μπάντα στην μπάντα, περνάει ο Λοσάντα"!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ δημήτρης πατρωνίδης. Καλή εμφάνιση και 2-2 δεν πάνε μαζί. Αντιφάσκουν μεταξύ τους. Τέλος πάντων. Ίδωμεν. Σε χαιρετώ.

@ βαγγέλης: Για πλάκα μεν, αλλά να μη μας συμβεί και στο πρωτάθλημα κανά τέτοιο.

@ τουκιθεμπλόμ: Χωρίς "αναμετάδοση δημοσιογραφική" νομίζεις ότι είσαι στο γήπεδο, και είναι πολύ ωραία. Ναι, τον Θρασύβουλο τον είχαμε αποκλείσει με κάτι γκολ του Ντάνι.
Ωραίος για πάντα ο Χούλιο, και ως σουβλατζίδικο ακόμη!

Ανώνυμος είπε...

Είπα 'συνολικά καλή εμφάνιση' κύριε καθηγητά. Οι παίκτες απέβαλαν το άγχος της πρόκρισης(θυμάστε πέρσι τον ΠΑΣ Γιάννενα;) και είχαν το περιθώριο να κάνουν αλχημείες. Η χαλάρωση ήρθε αναπόφευκτα χωρίς να ζημιωθεί η ομάδα. Με αυτό το πνεύμα δεν διαμαρτυρηθήκαμε καν στο πασιφανές πέναλτυ στον Γκαγιέτι με την είσοδό του στο παιχνίδι. Για την συνέχεια,όπως είπα την προηγούμενη φορά, τηρώ στάση αναμονής.
Δημήτρης Πατρωνίδης

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ δημήτρης πατρωνίδης: Οι πάιχτες μας καλά θα κάνουν να μην επαναπαύονται. Κατά το δη λεγόμενον "δεν τους παίρνει". Δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι θα συμβεί με ανάλογη συμπεριφορά στους πέντε "τελικούς" του πρωταθλήματος. Χαίρε!

pananap είπε...

Με ανάλογη άμυνα σαν τη χθεσινή, δε μας βλέπω καλά στο πρωτάθλημα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ολυμπιακός: και με ... ανάλογη σοβαρότητα. Τέλος πάντων. Ίδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

Κρεμμυδοκεφτέδες με κουρκούτι
Καυτερό, μυρωδάτο και πολύ νόστιμο…


Υλικά
για τις κεφτέδες:
5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα μόνο το φύλλο
λίγο δυόσμο φρέσκο
2 αυγά
αλάτι, πιπέρι κόκκινο και μαύρο
για το κουρκούτι:
2 σκελίδες σκόρδο
λίγο πιπέρι κόκκινο
1 ποτήρι νερό
αλεύρι όσο πάρει
Διαδικασία
Αρχικά, για να φτιάξουμε τις κεφτέδες, θηλυκές κατά τις γιαγιάδες μας, ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι, το δυόσμο και τα χτυπάμε στο γουδί μαζί με το αλάτι και τα πιπέρια. Μεταφέρουμε το στουμπιγμένο μίγμα σε μια πιατέλα, όπου σπάμε και τα αυγά και τα χτυπάμε μέχρι να λιώσουν. Αμέσως μετά, ρίχνουμε το νερό και το αλεύρι, όσο χρειαστεί -περίπου 2 φλιτζάνες- . Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει χυλός και τηγανίζουμε σε λίγο λαδάκι.

Σε ένα δεύτερο τηγάνι ετοιμάζουμε το κουρκούτι:

Κόβουμε και στουμπάμε το σκόρδο μαζί με αλάτι, και κόκκινο πιπέρι. Τα γυρνάμε σε ένα μπολ, όπου προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό, 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι, 2 κουταλιές της σούπας λάδι και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το κουρκούτι στο τηγάνι και μόλις πάρει βράσει βάζουμε και τις κεφτέδες. Τα αφήνουμε 2-3 λεπτά μαζί στο τηγάνι και μετά σερβίρουμε ή τρώμε μέσα από το τηγάνι αφού μας έσπασαν τη μύτη.

Καλή όρεξη!