30.3.08

ΡΙΒΑΛΝΤΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4 - 0


Η επικεφαλίδα τα λέει όλα. Ο Ρίμπο μάς πήρε τα σώβρακα. Για να αποδείξει περίτρανα ότι ο "εγωισμός" (και μάλιστα ο "πληγωμένος εγωισμός") στο ποδόσφαιρο συνιστά το μεγαλύτερο κίνητρο. Σύγγαυροι, η τεσσάρα είναι τεσσάρα. Θα μπορούσε να ήταν και οχτάρα (τουλάχιστον). Αύριο και τις επόμενες μέρες θα γράψουμε περισσότερα, και μάλιστα επί της ουσίας. Επιτρέψτε μου να μείνω σήμερα μόνο σε αυτά.
Ή, μάλλον, να κάνω κι εγώ μια "θετική" πρόταση ανακατεμένη με ένα πικρό καλαμπούρι:
Δεν διώχνει ο Πρόεδρός μας τον κ. Σεγούρα για να νιώσουν ένα "σοκ" στον Ολυμπιακό;! (Έτσι δεν γράφανε οι καλοθελητές μετά την αποπομπή του αμυντικοτραφούς Λεμονή, που έρριχνε τεσσάρες στον ΠΑΟ, και την έλευση του επιθετικοστραφούς Σεγούρα, που τρώει τεσσάρες από την ΑΕΚ, την οποία, σημειωτέον -σύμφωνα με εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ"-, γνώριζε πολύ καλά από την εκεί θητεία του...)

8 σχόλια:

Hades είπε...

Σύγγαυρε λυπάμαι, αλλά δεν ήταν μόνο ο Ρίμπο που μας πήρε και τα σώβρακα... Τα έγραψα εδώ και για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι σε φάση να τα ξαναπώ.
Κατάμαυρη εβδομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Η βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ φέρνει γκρίνια και απογοήτευση. Φέρνει και κόσμο στο Ρέντη.
Εκατοντάδες φίλοι των Πειραιωτών συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και περίμεναν την αποστολή της ομάδας για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την εμφάνιση και την συντριβή από την Ενωση στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, μαζί με τουλάχιστον τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Αξίζει να σημειωθεί οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν από τα αποδυτήρια και αποχώρησαν από το Ολυμπιακό Στάδιο δύο ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, περίπου πενήντα οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο "Ledra Marriott" στην Λεωφόρο Συγγρού, ύστερα από την πληροφορία που διέρρευσε πως θα διανυκτερεύσει εκεί η απόστολή της ομάδας. Στην περιοχή βρέθηκαν και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: σου απάντησα στο ιστολόγιό σου, Σε χαιρετώ.

@ ανώνυμος: Thanks, reporter!

Unknown είπε...

Συμβαίνουν αυτά, κ. καθηγητά, στο ποδόσφαιρο.Όλη τη χρονιά η ομάδα είναι λίγη στην Ελλάδα. Όχι γκρίνια τώρα. Ομόνοια για να πάρουμε το νταμπλ. Και το καλοκαίρι πρέπει να γίνουν εκκαθαρίσεις και αλλαγές. Πάμε Θρύλε! Ψηλά το κεφάλι!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Βαγγέλης: Καλέ μου Βαγγέλη, εγώ δεν γκρινιάζω. Την Κυριακή θα είμαι στου Καραϊσκάκη και θα φωνάζω. Τι να το κάνω όμως το νταμπλ (εντάξει: το θέλω), όταν ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΜΑΔΑ;!

Stratos είπε...

Χωρίς προπονητή δεν πας πουθενά...

http://alladalla.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Πρωταθλητής: "Αυτή η ξεφτίλα ξεπλένεται μόνο με τίτλο". Γιατί έχω την αίσθηση ότι αν ο Ολυμπιακός πάρει αυτό το πρωτάθλημα η ξεφτίλα θα είναι ακόμα μεγαλύτερη..;

Hades είπε...

Προσωπικά δεν το θέλω αυτό το πρωτάθλημα και οι λόγοι πλέον είναι αμέτρητοι.
Αρκετά μας ζαλίζουν και δίχως να δίνουμε δικαιώματα τις περισσότερες φορές (διότι ως γνωστόν, κάλλιο το μάτι παρά το όνομα), με ματς στα χαρτιά δεν το γουστάρω. Ας παίρνουν οι άλλοι πρωταθλήματα με κέρματα και λοιπές αηδίες.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει πρωτάθλημα τόσο αισχρό (απ'όλες τις απόψεις) ωσάν το φετινό.