16.3.08

ΡΑΝΤΖΙΝΣΚΙ - ΒΑΖΕΛΑ & ΚΑΚΟΣ 3-2


Στον εικονιζόμενο κύριο οφείλεται τόσο η νίκη της Ξάνθης επί του Βάζελου όσο και οι δύο βαθμοί διαφοράς που μας χωρίζουν (υπέρ μας!...) από τους εορτάζοντες τα εκατόχρονά τους.
Ερωτάται: Εμείς θα κάνουμε τίποτα για να διατηρηθεί (τουλάχιστον) η διαφορά αυτή ώς το τέλος;

9 σχόλια:

kos7 είπε...

δεν υπαρχει καμια δικαιολογια πλεον....δεν πρεπει να χαθει ο τιτλος αφου οι επετειακοι εκαναν τη γκελα που ζητουσαμε...ας κοιταξουν οι ''παικταραδες΄΄ πλεον να παρουν ολα τα ματς που απομενουν....

Ανώνυμος είπε...

Καλή η πούτσα που έφαγε ο βαζέλας.
Το θέμα είναι να διατηρηθεί η διαφορά που μας έδωσε η Ξάνθη.

Με εμφανίσεις σαν την χθεσινή όμως?...... δύσκολα τα πράγματα..

Ξύπνα Κόκκαλη. Αν θές να δικαιώσεις το εαυτό σου, κάνε ενα ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ συμβόλαιο σε ένα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κορυφαίο προπονητή και δώσε άλλα τόσα για μεταγραφές το καλοκαίρι.
Αλλιώς το ότι έδιωξες τον Τάκη είναι ανούσιο και μας πάει παλι στα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Είδατε πόσο δίκιο είχαν ο Πρόεδρος και ο Θεοδωρίδης που κάναμε ένσταση;
Μη φοβόσαστε, κι άλλα ματς να χάσουμε θα βρεθεί τρόπος να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι θα το πάρουμε. Δε θα χάσουμε ούτε βαθμό. Τελικά είστε πολύ ανίκανοι βαζελάκια. Παπαδάκη, ένσταση θα έκανες κι εσύ. Μη μας το παίζεις αδικημένος. Άχρηστη είναι η ομάδα σου. Καϋμένε, μια ζωή στη μιζέρια θα είσαι. Σιγά μη δώσουμε πρωτάθλημα στον Γκούμα. Ουστ, ρε, ουστ!!!
Ελάτε και στο www.vangelisantoniou.blogspot.com

Βαγγέλης Αντωνίου

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ΟΛΟΙ: Υπομονή και θα δούμε τί θα γίνει. Εγώ δεν κάνω προβλέψεις. Είμαι παλιάς κοπής ολυμπιακός. Από τότε που οι πάιχτες δήλωναν "ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ" ότι θα κατεβούν στο γήπεδο να σκίσουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Τώρα που έχουν γίνει όλοι "διπλωμάτες", εγώ δεν μπορώ να βασίζομαι σε κανέναν και σε τίποτα. Περιμένω να μιλήσει το αποτέλεσμα, κι έπειτα μιλάω κι εγώ. Καλημέρα.

@ Βαγγέλης Αντωνίου: Καλορρίζικο. Πάω να μπω!

Hades είπε...

Δεδομένου ότι δεν βλέπω και ιδιαίτερα πολύ φως στο τούνελ, λογικά δεν θα περάσουμε από Λάρισα. Αναφορικά με την ΑΕΚ, αν παίξουν Ρίμπο-Λυμπερόπουλος λογικά κερδίζουμε. Αν δεν παίξουν ίσα που τρώμε και 3.
Για τον βάζελο πάντως, μάλλον πιο πολύ τα ρούφηξε ο Γκαλίνοβιτς παρά τα έβαλε ο Ραζίτζκι. Ιδίως το ένα σουτ, ούτε όταν έπαιζα στις αλάνες στα 10 μου δεν έκανα τόσο άθλια...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ hades: Ίδωμεν, σύγγαυρε! Πιστός στις αρχές μου αποφεύγω τα προγνωστικά. Ο Γκαλίνοβιτς είναι η χαρά του αντίπαλου "σεντερφόρ"...

Ανώνυμος είπε...

Τι παπαριές λένε οι δημοσιογράφοι για απόκτηση του Ρατζίνσκι??

Σιγά μην τον πάρουμε ειδικά σε τέτοια ηλικία... Δεν υπάρχουν δηλαδη αλλοι παίκτες στον κόσμο? Εδω δίπλα πρέπει να ψάξουμε? Σκάουτινγκ λέγεται αυτό νομίζω???

Αντε Σωκράτη...περιμένουμε να χώσεις ΑΚΟΜΑ περισσότερα το καλοκαίρι και να ψωνίσεις σωστά και με προγραμματισμό. Όχι μόνο για εντυπωσιασμό..

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ panoramix7: Οι δημοσιογράφοι, σύγγαυρε, είναι ικανοί να μας "φέρουνε" τονΜπόμπυ Τσάρλτον! Μη δίνεις σημασία. Απόφευγε και τα γραφόμενα των "ερυθρόλευκων" δημοσιογράφων.