16.3.08

ΓΑΤΙΣΙΑ


Τρελαίνομαι να βλέπω τέτοια εξώφυλλα. Μου φτιάχνουν την ημέρα.

Δηλαδή, "μιλήσαμε" με τον Λίππι και μας... πρότεινε να "μιλήσουμε" με άλλους, που είναι "μαθητές" του. (Σαν να πάρουμε μεταγραφή τον ... γιό του Μαραντόνα!)
Υποψήφιοι -λέει- ο Μπιάνκι και ο Πέκερμαν. Αυτοί το ξέρουν;
Ουγιέ και Καρεμπέ. Έτσι λένε οι καλά πληροφορημένοι γατόκυκλοι.
Να πω κι εγώ τί λέω; ΡΕ, ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Δεν είμαι σπουδαίος ποιητής;!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκείνος ο Γκούταλς που είχε πάρει Πρωταθλητριών με τη Μαρσέιγ στα 72 του ζει; Αν ναι, βάλτε τον στα υπόψη, θα φέρει και τον Παπέν για βοηθό του!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ σακαφλιάς: Πιο εύκολο είναι να ρθει ο Στέφαν Μπόμπεκ και να μας φέρει και τον γαμπρό του τον Μπούντισιτς, για να... ορθοποδήσει επί τέλους η ομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Κλασικές παπαριές απο τους δημοσιογράφους....

Είπαμε, μην αγοράζετε ΚΑΜΙΑ εφημερίδα. ΟΛΟΙ ψαρεύουν τις ειδήσεις απο τον Internet. Πράγμα που μπορούμε να κανουμε όλοι μας. Δεν χρειαζεται να δίνουμε τον ευρώ μας για να διαβάζουμε ψέματα..

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ panoramix7: Μα στην προκείμενη περίπτωση "βρώμαγε" το πράγμα. Λες και υπάρχει έλληνας δημοσιογράφος ή παράγοντας ελληνικής ομάδας που "είναι σε θέση" να μιλήσει με τον Λίππι. Εδώ είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι ιταλοί δημοσιογράφοι και παράγοντες που μπορούν να το κάνουν - και για μια-δυο φορές τον χρόνο...

Hades είπε...

Δεν συμβιβάζομαι με κάτι λιγότερο από Χουάντε Ράμος!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ hades: Εγώ θέλω τουλάχιστον τον Χίτσφελτ!

Hades είπε...

Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα αναφορικά με την πρότασή σου, φίλε Γιώργο, με την υποσημείωση ότι ο Χίτζφελντ είναι λύση που μπορεί να προσφέρει μόνο σε βάθος εξαμήνου στην ομάδα μας... :):)