9.9.08

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη δεν έπαιξε καλά καλά και ...κοστολογήθηκε!!
Τι ειναι αυτοί οι ΑΡΔ ρε παιδί μου.. Αμ ο "Π"!! "Πόσο άλλαξες κλπ", λες και ο θρύλος ειναι πεδίο δοκιμών..
δεν πάμε καλαααά

George είπε...

Αγαπητε Σεμπάστιαν,

αν δεν βάλεις μυαλο τάχιστα και δεν αρχισεις να παιζεις για την ομάδα και οχι για την παρτη σου και τους χιμπατζηδες της κεκριδας, οχι μονο περαστικός θα είσαι αλλά σε βλεπω να γυριζεις στην κλαουσουρα και την απερτουρα και να μαζευεις απιστευτο κλωτσιδι...

Τα ιδια έκανε και ο νερι και βλεπεις που παιζει τώρα....

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Ποιός είπε ότι πάμε καλά;...

@ george: Διαφωνώ. Ο Νέρι δεν έκανε τα ίδια. Του Νέρι του βγαίνανε τα κολπάκια. Του Λέτο δεν του βγαίνουν, απ' ό,τι φαίνεται. Μακάρι να κάνω λάθος. Καλημερίζω.

Ανώνυμος είπε...

Του Λέτου (sic!) δεν του βγαίνουν γιατι +τοις άλλοις παίζει στην ίδια θέση με τον Ελ Σιντ..εεε..συγγνώμη...Τζόρτζεβιτς

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ ανώνυμος: Την είπες την εξυπνάδα σου τώρα, και είσαι -φαντάζομαι- ικανοποιημένος. Αφήνω που -μετά συγχωρήσεως κιόλας- μου βαζελομυρίζεις. Κανείς γαύρος δεν κοροϊδεύει τον Τζόρτζεβιτς - ό,τι και αν έχει μαζί του. Ο Τζόρτζεβιτς είναι ΜΕΓΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

...οχι, όχι και βαζελομυρίζω (φτου φτου κακά). Απλά, ο Τζόλε ειναι ισως ο μεγαλύτερος "ξένος" παίκτης που πέρασε απο τα ελληνικά γήπεδα, απο πλευράς προσφοράς, κατάκτησης τίτλων και -γιατι όχι- προσωπικότητας. Ανω τελεία
Όμως, κ.Κεντρωτή, όταν (και αν) φτάσω τα 80 και επιμένω να κάνω μάθημα στο λύκειό μου (ή η διεύθυνση θεωρεί οτι δεν υπάρχει άλλος αντάξιος!!!!) θα είμαι κι εγω ενας Ελ Σιντ.(Και μεταξύ μας, με τα μυαλά που κουβαλώ, μακάρι να διδάσκω ακόμη!!!)
Τον Τζόλε τον χαρήκαμε, όπως χάρηκε και αυτός τόσα χρόνια απο τον Ολυμπιακό, ΔΕΝ αμφισβητώ με τίποτε την αξία του (και όταν τον είδαμε πριν απο 2 χρόνια στο μουντιάλ, ειλικρινά βούρκωσα - ο δικός μας τζολε-σημαία της Σερβίας. Όμως ειναι ..37. Κρίμα δεν θα ειναι αν αρχίσουν κάποια στιγμή να τον γιουχάρουν? Δεν ειναι ο Μπόρχα ή ο ..Ντάνι! Ειναι ο ΤΖΟΛΕ.
Και για να πούμε και δυο λογια για τον Λέτο: Εντάξει, ξέρει μπάλα, αλλά παίζουν και άλλοι 10. Εχω την αίσθηση οτι πλήρωσε αμαρτίες των προπονήσεων, όπου - όπως μαθαίνω - ειναι πολύ εριστικός.
Αλλά... τρεις επίσημοι αγώνες μέχρι τώρα και λέμε τοοοοόσα!!
----Μόλις είδα το "βαζελομύρισμα" θυμήθηκα σαν αστραπή μεσα στο μυαλό μου, το γκολ του Κελεσίδη(!!)- νικητήριο πέναλτι με τον ΠΑΟΚ, το 1979. Εχει αποκρούσει το προηγούμενο και μόλις τελικά σκοράρει και δίνει την πρόκριση, τρέχει προς την άκρη, στο πέταλο, εκεί μπροστά μας.. Με μισό πόδι ο άνθρωπος... Και για να δακρύσουμε και λίγο, γκολ είχε βάλει η "Βαρβάρα", ναναι καλά εκει ψηλά στον ουρανο, και ο Ρορμπαχ (2-2 κανονικό παιχνίδι, και ο ΠΑΟΚ με Κούδα, Αναστασιάδη, Σαράφη...) Και ήμουνα πρώτο έτος.. Πως περνάνε τα γ@μημέν@ τα χρόνια----

gatti είπε...

Kαλώς σε βρίσκω κι από εδώ. Είδες λοιπόν που τα λένε κι άλλοι για τον Τζόλε;
Μεγάλος παίκτης είναι, συμφωνώ. Αλλά και στις κλίκες εξίσου μεγάλος είναι...

ΥΓ. Πώς είναι καλέ οι βαζελομυρωδιές; Για να ξέρω κι εγώ πώς μυρίζω! :-)

Ανώνυμος είπε...

Δεν το καταλαβαίνετε ότι κάνετε κακό στην ομάδα όταν λέτε τέτοια πράγματα για Καστίγιο και Λέτο;

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος: Τύπτω το άθλιο στήθος μου ζητώντας σου ταπεινά συγγνώμη. Σ' την είχα ζητήσει και προκαταβολικά,ωστόσο. Μια υποψία (με άκρα επιφύλαξη εξέφρασα). Χαίρομαι και αγαλλιώμαι που έπεσα έξω. Νά 'σαι καλά, σύγγαυρε, και να μας επισκέπτεσαι υπογράφοντας έστω με ψευδώνυμο.

@ gatti: Φιλτάτη, καλωσορίσατε. Το τί λένε οι γαύροι για τον Τζόλε είναι γνωστό. Αλλιώς, όμως, τα λένε οι Γαύροι και αλλιώς οι άλλοι, ακόμα και αν λένε τα ίδια πράγματα.
Πώς μυρίζουν οι Βάζελοι. Μα είναι "άοσμοι"! Μυρίζουν αοσμίλα - από εκεί τους καταλαβαίνουμε. Σε καλημερίζω.

@ Γ. Χελάκης: Ουστ, ρε παράσιτο που θα μας κάνεις και υποδείξεις.