18.9.08

ΕΛΑ ΝΤΕ; ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;!


ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΕΡΝΕΣΤΟ

Πήραμε μία σημαντική νίκη και πετύχαμε το στόχο μας, αλλά η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε και δεν καταλαβαίνω γιατί. Είχαμε πει να πιέσουμε από την αρχή κι ενώ το κάναμε στα πρώτα λεπτά, στη συνέχεια οπισθοχωρήσαμε. Παίζαμε παράλληλα κι όχι κάθετα την μπάλα, ενώ κάναμε πολλά λάθη, δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πάνω από δύο πάσες και να βρούμε ρυθμό (...).

(Τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε...)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί γαύροι, εστέ αισιόδοξοι! Η ομάδα κατάφερε να περάσει αλώβητη μεσα απο το καμίνι της Νόρτζελαντ! Χαρείτε το!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ τίμιος γίγαντας: Μάλλον για άτιμος νάνος μού μοιάζεις! Πού είδες Γαύρο να πανηγυρίζει για τη νίκη στο Φάρουμ; Ενώ βαρεθήκαμε να ακούμε και να διαβάζουμε για την υπέροχη εμφάνιση του Πρέσβη, που σημειωτέν, άρπαξε due pezzi από την Ίντερ.

Hades είπε...

Κατ' εμέ ο Βελβέρδε φταίει το λιγότερο απ'όλους, ίσως και καθόλου.
Εκτός πια αν φτάσουμε στο σημείο να λέμε ότι για να κερδίσουμε παίζοντας καλή μπάλα το δανέζικο λουκάνικο χρειάζεται καθοδήγηση από τον πάγκο. Κατά κύριο λόγο ευθύνονται οι παίκτες, εκτιμώ. Ο Βαλβέρδε για την ώρα απλά πειραματίζεται παραπάνω από το επιτρεπώμενο.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Όχι, φίλτατε! 90% φταίει ο προπονητής και 10% οι παίκτες. Και 100% η Διοίκηση. Όταν η Ορχήστρα φαλτσάρει -και με δεδομένο ότι δεν αποτελεί από κλαμπατζιμπαλιτζήδες-, φταίει ο Μαέστρος. Ακόμα και αν δεν εμπνέει την ορχήστρα - όχι αν την έχει "απροπόνητη". Κρίνω ότι ο Βαλβέρδε είναι "δίκαιος" και απόκοσμος. Τόσο όσο χρειάζεται η υπερβολική "αγάπη" για να σε πνίξει. Σε χαιρετώ.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

@ hades Ειδικά για το ματς με τα ..παλληκάρια του Βορρά, έχετε κάποιο δίκιο Και ενα απλό σολάρισμα από τα ..καλά όργανα (γιατί έχουμε και κανα-δυό ...μπουζούκια!)αρκουσε για το ματς αυτό Αλλά, το οτι έχουμε καταντησει να παίζουμε ό, τι παίξουμε από το 46 και μετά , δεν ειναι τυχαίο! Και εκεί, ο οικοδεσπότης εχει απόλυτο δικιο στο 10-90-100 (διότι τον Βαλβερδε δεν τον επιλέξαμε εμείς οι τρεις, ουτε κανεις άλλος πλην του ..Απολύειν ο θεός τον κάθενα!)

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Τελικά , μου φαινεται πως ό, τι καλό σε προπονητη από Ισπανία το ..καπάρωσε η Λίβερπουλ (όπως και τον ..καλό Αλόνσο, τον Τσάμπι-όχι τον ..Τζάμπα Αλόνσο!) Εμείς κάτι σε Φερρερ χωρίς μουστάκι ψωνίσαμε!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Θεόδωρος Α. Πέππας. Ωραία το έγραψες. Αλλά και ο HADES δεν επισημαίνει άνευ λόγου γνώσεως αυτά που επισημαίνει.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Προφανες

George είπε...

Δηλαδή ο Ολυμπιακός επι Λεμονή περυσι τέτοια εποχή έπαιζε καλύτερα? Δηλαδη πιστωση χρόνου σε Προτάσωφ, Σολιντ, Λεμονή (που σημειωτεον ακομα να βρεθει ομάδα να τον ζητησει)και καθε λογης απατεωνα αλλά στον Βαλβέρδε όχι...Πρωτη φορα προπονητης δεχεται τέτοια κριτική απο τον Σεπτεμβριο....

Ενταξει , ο Βαλβέρδε έχει κανει τα λάθη του αλλά όχι και 90-10 κυριε καθηγητά....Μάλλον 60-40

Για την ευθύνη της διοικησης ας μην χαλαμε σάλιο....

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ george: Είχε δοθεί πίστωση χρόνου στον Προτάσωφ; Είχε δοθεί πίστωση χρόνου στον Λεμονή (που παιζότανε στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ το πότε θα τον διώξει ο Κόκκαλης μετά την ισοπαλία με τη Λάτσιο); Αποκλείεις το γεγονός να μην κάνει ο Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό; Την Κυριακή στον "ναό".