25.4.09

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


3 σχόλια:

Hades είπε...

Μάλλον ανώριμη η μεταγραφή του Ζαϊρί. Όσα κιλά μπάλα ξέρει, άλλα τόσα προβλήματα στα γόνατα έχει.
ΥΓ. Δεν τον βλέπω να μένει τον Λέτο...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Θα δούμε, σύγγαυρε, τί μέλλει γενέσθαι.

Hades είπε...

...και επειδή υπάρχουν και άλλα σημαντικά θέματα, από την συνέντευξη του Ντάρκο στο Βήμα:
- Από την εμπειρία σου στην Ελλάδα τι θα κρατήσεις; Ανεξάρτητα από το αν θα μείνεις εδώ…

"Την αγάπη του κόσμου και μια απορία-παράπονο γιατί δεν ήρθα νωρίτερα να παίξω στον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί δεν γνώριζα από μέσα τα πράγματα, τη νοοτροπία του κόσμου. Πάντα θα αναρωτιέμαι γιατί δεν ήρθα νωρίτερα να παίξω στην Ελλάδα. Η εμπειρία είναι όμορφη και η αγάπη του κόσμου απίστευτη".

Είναι πραγματικά "περίεργο" να διαβάζεις από έναν άνθρωπο που έχει γνωρίσει την αποθέωση παντού να αναρωτιέται γιατί δεν είχε έρθει εδώ νωρίτεα. Υπάρχουν διάφοροι μαϊντανοί που λένε ότι ο Ντάρκο τα κάνει όλ'αυτά για να εξασφαλίσει την μετέπειτα καριέρα του. Αηδίες ολκής. Ανάγκη από λεφτά δεν έχει. Ούτε από καταξίωση. και μόνο που ο άνθρωπος αυτός είχε πει κατ' επανάληψιν ότι μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του θα πάει στο Σαν Σεμπαστιάν και τελικώς έχει αρχίσει να ψάχνει για σπίτι στην Ελλάδα, τα λέει όλα.
Όχι μόνο θα έπρεπε να σπεύσουμε να του δώσουμε πόστο, αλλά θα έπρεπε κιόλας να τον κάνουμε εκπρόσωπο του Ολυμπιακού στην ΟΥΕΦΑ. Ο ντάρκο και πρόσωπο έχει, και γνώσεις. Μην κάνουμε δεύτερο ίδιο λάθος μετά τον Καρεμπέ.

ΥΓ. Για τον Ολυμπιακό όλοι μιλάνε για την αγαπη του κόσμου. Για άλλους συνήθως λένε "μην με ρωτάτε τέτοια". Επειδή κάτι σχολιάζαμε για τον αείμνηστο Κοτρίδη πρόσφατα...