23.4.09

Ο ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΖΙΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΤΡΙΔΗ


Με κλικ πάνω στην εικόνα η εικόνα μεγεθύνεται. Διαβάστε (με λίγο κόπο, αλλά αξίζει...) το κείμενο του Ηλία Μπαζίνα για τον γίγαντα Μπάμπη Κοτρίδη.

6 σχόλια:

Γκόγκας Ντάρκος είπε...

Πολύχρονος να είσαι σύγγαυρε και αγαπητέ μου Καθηγητή.
Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο τόσο για την οικογένειά σου (εννοείται και για την ευρύτερη Θρυλική)όσο και δια τα Ακαδημαϊκά.

Μετά τιμής και εκτίμησης,

Γιώργος Ζαφειρίου

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Γκόγκας Ντάρκος: Ευχαριστώ για τις ευχές και τις ανταποδίδω "δια την αυτήν αιτίαν".

gatti είπε...

Αγαπητέ Γιώργο,

Χρόνια σου Πολλά.

Υγεία, ευτυχία και ό,τι επιθυμείς (εκτός από τίτλους στο γαύρο... :p)

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ gatti: Αγαπητή μου και προσφιλέστατή μου gatti, σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τις... μη ευχές σου. Άμα ήσαν όλοι οι Βάζελοι σαν κι εσένα, μέχρι κι εγώ θα μπορούσα να γίνω - όχι Βάζελος, βέβαια, αλλά τέλος πάντων φιλοβάζελος! (Αν και εδώ που τα λέμε, "φιλοβάζελος" με τη στενή έννοια του όρου ήδη είμαι - τί θα ήμασταν εμείς χωρίς εσάς;!)

Hades είπε...

Το σημείο για το χαμένο πέναλτυ ήταν ακρως ανατριχιαστικό. Ώρες, ώρες αναρωτιέμαι πως να νοιώθουν άλλοι που δεν έχουν βιώσει ποτέ τέτοια πράγματα (και που προσωπικά δεν θεωρώ καλό το ότι δεν τα έχουν βιώσει, άσχετα αν ξέρω ότι θα ήταν αδύνατο να τα βίωναν)...

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Hades: Τα είπες όλα. Αυτά ΜΟΝΟ στο Θρύλο συμβαίνουν, γι' αυτό και ΕΙΝΑΙ Θρύλος. Το φιλότιμο ανθρώπων σαν τον Κοτρίδη έκανε αυτούς γίγαντες και εμάς γαύρους.