1.6.11

ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ!


Η φωτογραφία είναι ευγενής χορηγία της δίδος Βάσως Σωτρίνη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αθήνα 1 Ιουνίου 2011

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της θρυλικής ομάδας μας ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε σας προσωπικά, στο επιτελείο των προπονητών και βεβαίως σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Εμείς από την πλευρά μας, πιστοί του Ολυμπιακού, ανταποκρινόμενοι στην πρότασή σας, όπως την αναπτύξατε στις δύο συναντήσεις μας, για τη συγγραφή ενός βιβλίου που θα αφορούσε την ευχαρίστηση και τη θετική πλευρά του αθλήματος, δηλαδή την αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον Σύλλογο, το πάθος και τα συναισθήματα που γεννά ο Ολυμπιακός μας στα εκατομμύρια των οπαδών του, ολοκληρώσαμε τα κείμενα και το βιβλίο είναι έτοιμο προς έκδοση. Να σημειώσουμε, πως παρά την δυσκολία όταν τα κείμενα προέρχονται από πολλά άτομα, καταφέραμε να είμαστε ακριβείς στο χρονικό πλαίσιο που είχαμε συζητήσει, δηλαδή στο τέλος της σαιζόν. Ήδη μάλιστα έχουν γίνει επαφές με τον γνωστό εκδοτικό οίκο Γκοβόστη, ώστε να πραγματοποιηθεί κατά το συντομότερο δυνατόν η έκδοση.
Εάν, όπως αντιληφθήκαμε, πρόθεσή σας είναι να τεθεί η έκδοση υπό την αιγίδα της Διοίκησης και να προβείτε σε αγορά βιβλίων, αυτό ευνόητα ενισχύει το αφιλοκερδές έργο των Θρησκευόμενων Κόκκινων Επιστημόνων και τη συνεργασία μας, αναδεικνύει για μία ακόμη φορά το ανθρωπιστικό προφίλ της Διοίκησης και το προσωπικό ενδιαφέρον σας για τα ζητήματα αθλητικού πολιτισμού. Βεβαίως διευκολύνει και το εμπορικό κίνητρο του εκδότη στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Αναμένουμε λοιπόν την επιβεβαίωση της αρχικής πρόθεσής σας για την παροχή της αιγίδας του επίσημου Ολυμπιακού, ώστε να αναγραφεί και στην έκδοση και για την αγορά βιβλίων, καθώς και να παραγγελθεί το ανάλογο τιράζ.
Ευελπιστούμε σε απάντησή σας σύντομα, ώστε να προχωρήσουμε στην ανάθεση του έργου στον εκδοτικό οίκο. Ευχόμαστε επέκταση της συνεργασίας και των συναντήσεών μας, μας προς όφελος του Ολυμπιακού μας και καλό καλοκαίρι σε σας και στην οικογένειά σας.

Φιλικά και εξ ονόματος όλων των ΘΚΕ

Βασίλης Καρδάσης

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ Ανώνυμος / Βασίλης Καρδάσης: Σύγγαυρε Βασίλη, συμφωνώ. Σε φιλώ.