20.6.11

Η ΚΟΝΤΟΦΥΛΛΑΔΑ ΧΤΕΣ


Συλλεκτικό πρωτοσέλιδο. Αναρτάται με καθυστέρηση μιας μέρας.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοίνωσε τα εξής:

Η εφημερίδα Πράσινη ενόψει της δίκης της Δευτέρας (20-6-2011) με κατηγορούμενους τους Θεόδωρο Μαροσούλη του Δημητρίου, Παναγιώτη Μπόμη του Ανδρέα και Ευάγγελο Ζορμπά του Δημητρίου και μηνυτές τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλου, ανασκεύασε πλήρως το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων της στις 6, 7 και 8 Ιουνίου 2010 για τους αδελφούς Αγγελόπουλους σε σχέση με τον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός της 6ης Ιουνίου 2010 και με τα επεισόδια που έγιναν εκεί.
Ειδικότερα με καταχώρηση της στο φύλλο της 19ης Ιουνίου 2011, αναγνωρίζει ότι όλοι οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί και οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί για τους κύριους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο ήταν ψευδείς και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Η εφημερίδα δήλωσε επίσης ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι "ουδέποτε έχουν προάγει οποιαδήποτε μορφή βίας στον αθλητισμό αλλά αντιθέτως αγωνίζονται με αποφασιστικότητα και ευγένεια για την αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού και ασχολήθηκαν με τα διοικητικά της καλαθοσφαίρισης από αγάπη για το άθλημα και όχι για να κερδίσουν χρήματα και δημοφιλία", καθώς επίσης "ότι τους τιμούμε για την άψογη πολιτεία τους και την ανιδιοτελή συμβολή τους στην προαγωγή και την εξύψωση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

3 σχόλια:

Γερόγαυρος είπε...

Πώς αλλιώς λέγεται η ..... Κωλοτούμπα, ???

Κυβίστηση. !!!

Νίκος Δημήτριος Μάμαλος είπε...

Αυτοί είναι γνωστό ότι προεδρέυουν τους ξεφτελισμένους. Αλλά έγινε και από την απέναντι πλευρά, όχι ακριβώς τόυμπα, αλλά κάτι περίεργες δηλώσεις εμφανίστηκαν στη Γάτα τις προηγούμενες μέρες. Συγκεκριμένα οι φαρμακοτρίφτες δήλωναν οτι δε γίνουν Κόκαλης. Δηλαδή κ. Πουλόπουλε;

Φυρί-φυρί είπε...

Θυμήθηκα σκηνή ελληνικής ταινίας με τον μεγάλο κοντό, τον Νίκο Ρίζο, όπου μπλέκει σε καυγά και έξαλλος λέει φωνάζοντας: «μη με κρατάτε ρε, αφήστε με να τον σκίσω». Και φυσικά δεν τον κρατούσε κανείς…