14.10.07

ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ Η ΠΡΑΣΙΝΟΦΥΛΛΑΔΑ;




Στον "παγκόσμιο πόλεμο του μπάσκετ" έπαιξαν Σαν Αντόνιο Σπερς-Παναθηναϊκός. Στην πρασινοφυλλάδα των κοντών διαβάζετε αυτά που διαβάζετε (και, βεβαίως, γελάτε αφθόνως). Το παιχνίδι έγινε. Και τελείωσε. Βλέπετε πουθενά γραμμένο το σκορ; Όχι, αι... Για όσους δεν το ξέρουν: Σαν Αντόνιο Σπερς-Παναθηναϊκός 113-91. Μόνο 22 πόντοι η διαφορά. Θρίμαβος. Πού 37 που ήταν με τους Ρόκετς;!...

"Παγκόσμια υπόκλιση" γράφει με μεγάλα γράμματα. Για ποιό λόγο: για τη ... μικρή διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες; Λοιπόν, σύγγαυροι, σας ποστάρω και μια καλλονή στα πράσινα (για να μη με λέτε στα κρυφά -μεταξύ σας- μονομερή και μονομανιακό με την κοντοφυλλάδα). Το όνομα της εκλεκτής κυρίας είναι Λαιτίσια Καστά. Την είδαμε χθες και στα κόκκινα, που της πάνε πιο πολύ, νομίζω.

5 σχόλια:

Stratos είπε...

Στις γιορτές του μπάσκετ που παίρνουν μέρος βάζελοι, το σκορ δεν έχει σημασία όταν χάνουν.

Εξάλλου μην ξεχνάς ότι πάντα υπάρχει και ο δαίμων του τυπογραφείου.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Στράτο μου, τι ευγενική γαύρικη ψυχή που έχεις! Μόνο εγώ είμαι "κάθαρμα". Χαίρε!

kos7 είπε...

κύριε γίωργο ο αγώνας έγινε ξημερώματα και δεν ήταν δυνατόν να ξέρουν το αποτέλεσμα.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Ορθογραφικό λάθος! Οχι "υποκλιση" -αλλά "υπόκλυση" ιδε και "εντεροκλυση" Οσο γιά την κοπέλα, βγαλτε της το πουλόβερ-ζεστη εχει ακόμη Και μην βαλει ουτε κοκκινο!

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ kos7: Ενδεχομένως να είναι έτσι. Ούτε με τους Ρόκετς έγραψαν ποτέ το σκορ. Ρεπορτάζ ωστόσο από το Σαν Αντόνιο έχουν! Καλημέρα.

@ Θεόδωρος α. Πέππας: Έχεις κανα σβηστήρι που να "σβήνει" ρούχά; Αν έχεις, είναι εγωιστικό να το κρατάς για πάρτη σου μόνο!... Μπονζούρ.