30.10.07

ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΩ




ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ:


Δεν μπορεί ένα άσχημο αποτέλεσμα να χαλάσει την εικόνα της ομάδας. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτή την προσπάθεια που έχει γίνει να χαλάσει. Θα στηρίξω τους παίκτες μου μέχρι τέλους. Ένα κλικ χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να μπούμε σε άλλη τροχιά.
Ο Ολυμπιακός ή που θα γίνει Λιόν και Αϊντχόφεν ή θα χάσει και πάλι πολύτιμο χρόνο, όπως συνέβαινε τόσα χρόνια στην Ευρώπη. Είναι η χρυσή μας ευκαιρία. Είναι χρυσή ευκαιρία να τα αλλάξει όλα ο Ολυμπιακός.
Όλοι στην ομάδα είμαστε κυριολεκτικά σαν οικογένεια. Δεν υπάρχουν στρατόπεδα στην ομάδα. Γίνεται μια νέα προσπάθεια και όλοι πρέπει να τη στηρίξουμε.
Χρειάζονται να γίνουν τρεις-τέσσερις μεταγραφές. Οι Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι δεν μπορούν να αγωνίζονται σε όλα τα παιχνίδια για 90 λεπτά. Κάποιοι πρέπει να τους δίνουν ανάσες.
Καλό θα είναι να έχω στη διάθεσή μου 19-20 ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι να είναι παίκτες νεαρής ηλικίας. Δεν θέλω δύο ενδεκάδες, αλλά έναν βασικό κορμό και να μπαινοβγαίνουν 3-4 ποδοσφαιριστές.
Ξέραμε ότι ήταν κουρασμένος ο Λούα Λούα. Μία ώρα πριν από τον αγώνα με τον Εργοτέλη ήταν κομμάτια. Είχαμε δίλημμα. Τελικά, παρά την κούραση, αποφάσισα να τον χρησιμοποιήσω ποντάροντας στο να κάνει μια δυο καλές ενέργειες για να σημειώσουμε γκολ. Τελικά έκανε μία ενέργεια, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.
Ο κόσμος φωνάζει, αποθεώνει τον Λούα Λούα και καλά κάνει. Ο Λεντέσμα διανύει πολλά χιλιόμετρα και καλύπτει τόσους χώρους στο γήπεδο. Κουράζεται πιο πολύ απ΄ όλους.
Αν βλέπατε πώς ήταν το κορμί του Νούνιες, όταν ήρθε στον Ολυμπιακό και πώς είναι τώρα, δεν έχει καμία σχέση. Ήταν αδύνατος με αυξημένα ποσοστά λίπους. Τώρα έχει πάρει δυο-τρία κιλά σε μυϊκή μάζα, ενώ τα έχει χάσει σε λίπος. Δουλεύει αρκετά στις προπονήσεις.
Ο Αρτσούμπι ήρθε τελευταίος στην ομάδα και ακόμα δεν είναι έτοιμος.
Η ισοπαλία δεν ήταν θέμα νοοτροπίας, αλλά κούρασης. Εγώ θέλω να πω και κάτι άλλο. Στη φάση που καλυπτόταν ο Νούνιες και ο επόπτης τον σταμάτησε με ανύπαρκτο οφσάιντ, το σκορ θα γινόταν 2-4. Όλα τώρα θα ήταν διαφορετικά.
Ο κόσμος αγαπούσε τον Ριβάλντο και τον Καστίγιο. Φέραμε στην ομάδα καλούς ποδοσφαιριστές, ενώ θα προχωρήσουμε και σε άλλες μεταγραφές.
Έχουμε αρχίσει πολύ καλό σκάουτινγκ. Ξέρουμε τι θέλουμε και σε ποιες θέσεις.

7 σχόλια:

pananap είπε...

Για να δούμε από αύριο τι πάγκο έχουμε, το σούπερ καπ πρέπει να το πάρουμε και να μην δώσουμε δικαιώματα.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Βεβαίως και πρέπει να το πάρουμε. Πάντα πρέπει να παίρνουμε τα ματς, στα οποία διεκδικούμε τίτλους.

Stratos είπε...

Πρώτα απ 'ολα συμφωνώ σ' αυτά πυ είπε ο Λεμονής.

Και ενοείτε ότι αύριο πρέπει να πάρουμε τον τίτλο, αλλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να κρίνουμε τους αναπληρωματικούς από ένα τέτοιο παιχνίδι όπου θα παίξουν όλοι αυτοί μαζί.
Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει χημεία μεταξύ τους.
Κάποια χρήσιμα συμπεράματα όμως, σίγουρα μπορούμε να βγάλουμε.

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

@ stratos: Οι τίτλοι είναι τίτλοι και τους θέλουμε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα είναι η ευκαιρία των αναπληρωματικών. Πάμε για το Υπερκύπελλο.

παράλληλος είπε...

Κι εγώ κατά βάση συμφωνώ.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Πάμε γιά το Σούπερ Καπ-Οπως νάναι, όποιοι νάναι, όποτε και νάναι, το όνομά μας είναι Ολυμπιακός. Αλλά, μην παραλείψουμε, αγαπητοί σύγγαυροι, να ευχηθούμε και Χρόνια Πολλά στον έχοντα γενέθλια φαλακρό γαυρο με το 21. Και, επειδή ξέρω ποιά είναι η πρώτη ανάμνηση και εικόνα που θα σας έλθει στο μυαλό (γιά τον οικοδεσπότη, τουλάχιστον, στοιχηματίζω ό, τι θέλετε) σας πληροφορώ ότι ανηρτήθη ήδη, μαζί και με τα άλλα γκολ, βεβαίως, βεβαίως Σας αναμένουν στο www.theopeppasblog.pblogs.gr